Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pro Cinema az otthonunkban

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Re: Pro Cinema az otthonunkban

Hozzászólás Szerző: Fish »

Csupa jót és szépet írtam, de csak továbbra is ekéztek, hogy miért azt nem vágom, kicsit elgurult a gyógszer itt úgy érzem!
Egy kiragadott mondatrészre alapozva,aminek a következő sora pont az volt,hogy pro-ból is van kurva jó cucc..egy szóval sem írtam,azt hogy amit ti használtok azok ócska szarok,sőt azt is írtam,hogy ezeknek is elkérik az árát már rendesen, tehát nagy valószínűséggel jók.. de teljesen mindegy mit írok bazz, ha ilyen ellenségesen álltok a másikhoz,így nehéz beszélgetni..

Hagyjuk a francba, most már meghallgatni sem lesz kedvem senkinél sem.. :smile33:
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1731

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Fish írta:
2019.10.28., hétf. 10:52
én továbbra sem hiszem ,hogy pár ft-ért jót lehet venni, csak azért mert reflex subról beszélünk..
Hinni a templomban kell ;) Iván számtalanszor invitált már, de nem vagy képes elmenni hozzá. Úgy sokkal hitelesebb lenne a véleményed... Nem mellesleg a DC topikba írtad,hogy a Synthesis az etalon. Közben a Synthesis szub pedig gyakorlatilag egy pro szub.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Fish írta:
2019.10.28., hétf. 11:25
.. van valami üzelti háttér vagy mi? mert most már komolyan nem értelek .. gondolkodik.gif
Nem támadok,beszélgetni próbálok, nem kell ezt ennyire véresen kezelni :D
Nekem ugyan nincs üzlet benne, valakivel keversz biztos, kár elvinned ebbe az irányba.
Nem veszem magamra, nem kezelem véresen komolyan, csak azt látom, hogy te pl minden alkalommal idejössz és tamáskodsz. Teszed mindezt úgy, hogy tapasztalatod meg nincs ebben. Most jó ürügy volt erre Szepi beírása.
Te vagy az, aki rendszeresen negatív véleményt formálsz, amikor igazából nem is érdekel ez a dolog, hiszen nálad nem is kivitelezhető.
Az mondjuk zavarhat, hogy több ember aprópénzért jó hangot csinált vagy fog csinálni otthon, mert neked ez nem járható út a nappalidban. De ez a tényeken nem változtat.
Többen drága és komoly cuccokat cseréltek Pro-ra és elégedettek ezzel. Delorean pl lehet annyi féle HM cuccot kipróbált már, hogy lehet 5 másik fórumos együtt se. Ennek ellenére mégis egy Pro szub van nála.
De ez neked nem kellene, hogy számítson, hiszen elégedett vagy az otthoni rendszereddel.

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Cutler írta:
2019.10.28., hétf. 11:18
Amúgy a tapasztaltál már Pro szubot?
Mert addig csak elmélkedhetsz, de valós élmény nincs a mondandód mögött.
remélem azért tovább is olvastad :D ez következett a kiragadott mondat után!
és azt gondolom ,hogy pro-ból is van nagyon jó...

Már megint magadra veszed, de miért is? ha valóban azt gondolopd ,hogy jó és meg vagy elégedve,miért kell ezt állandóan bizonygatnod? van valami üzelti háttér vagy mi? mert most már komolyan nem értelek .. gondolkodik.gif
Nem támadok,beszélgetni próbálok, nem kell ezt ennyire véresen kezelni :D
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Fish írta:
2019.10.28., hétf. 10:52
... én továbbra sem hiszem ,hogy pár ft-ért jót lehet venni, csak azért mert reflex subról beszélünk.. mindaddig tartom ezt a véleményt ,amíg ellenkezőjét nem tapasztalom..
Amúgy a tapasztaltál már Pro szubot?
Mert addig csak elmélkedhetsz, de valós élmény nincs a mondandód mögött.
Azért is fura a hozzáállásod, mert az általad non-plus ultrának mondott Synthesis is ilyesmi Pro szubokkal operál. Félreértés ne essék, ne az kerekedjen ki ebből, hogy a nálam használt KCS szubot egy szintre akarnám emelni a Synthesissel, mert nem egy kategória, de azt bátran ki merem jelenteni, a hétvége hallgatózásai után is, hogy semmi más hifis szub nem tudja annyira megközelíteni a Synthesis hangját, mint egy 18-as Pro. Se Logan, se SVS, se Elac, se Rel. Akár több darab se ezekből. 😉

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Lemmy9 írta:
2019.10.28., hétf. 10:34
Ha egy picit visszaemlékszünk, volt az, hogy a reflexes szub terjengős, pontatlan, kaki, stb. Akinek jó a füle ;) zártat vesz, kettőt, de inkább négyet.
Csak azt felejtetted el a visszaemlékezés közben, hogy akkoriban a belépő reflexesekről volt ez a vélemény, mint pl egy svs nd12, vagy hogy is hívják.
Azokra jellemző volt, amit írtál és az is, hogy azoknál jobban szólt egy zárt(mondjuk jóval több pénzért).
Jelenleg 18-as membránú, böhöm nagy szubokról beszélünk, amik azért újan nem is annyira olcsók(900-1100€), plusz kell hozzá végfok is, ami megint új áron 100-150ezres tétel.
Az más kérdés, hogy a használt piacon, igaz nem csilli villi állapotban, de töredék áron be lehet szerezni ezeket.
És igen, meglepő, de jól szólnak. Pl a HMS JBL Synthesis szubjai is reflexesek és szinte tök ugyanazok, mint a JbL Pro kategóriás szubjai. Bármilyen fura, azok a synthesis reflexesek pontosabb és sokkal jobb mélyeket toltak, mint a HMS nappalijában a 6db!!! Rel zárt. De erről majd írok részletesen a helyén.
Személy szerint én Hiccusz JBL Pro szettjének meghallgatása után bíráltam felül a korábbi nézetemet.
Van aki erre képes és van aki nem. Nincs ezzel probléma.

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9 írta:
2019.10.28., hétf. 10:34
Ha egy picit visszaemlékszünk, volt az, hogy a reflexes szub terjengős, pontatlan, kaki, stb. Akinek jó a füle ;) zártat vesz, kettőt, de inkább négyet.
Zártból is van szar, és reflexből is, és fordítva is igaz ez.. ha megnézed egy igazán komoly reflexért is csengetni kell nagyon sokat.. én továbbra sem hiszem ,hogy pár ft-ért jót lehet venni, csak azért mert reflex subról beszélünk.. mindaddig tartom ezt a véleményt ,amíg ellenkezőjét nem tapasztalom.. és azt gondolom ,hogy pro-ból is van nagyon jó ,és nagyon drága és olcsó szar is,de persze vannak átmenetek ,valószínű ,hogy amit itt jó páran használgatnak nem rosszak, hiszen új áruk nem a pár forintos kategória..itt az a nagy kérdés,hogy ezeket hova szánták a gyártók egy biztos nem 15nm szobákba,hanme termekbe, nagy szinpadokra, hangosítás céljából.. ha ez beintegrálható ,pici helyekre,szobákba akkor szintén nincs gond vele, ha jól szólnak akkor meg pláne..sokszor valóban az anyaghasználat és a brand miatt fizetsz valamiért túl sokat, de azt is sokan elfelejtik ,hogy ezek a komolyabb brandek ,gyártók azért nem ma kezdték és tudják mi kell egy minőségi otthoni moziba,szóval csak azért mert nem 250kg és baszott nagy attól még igazán lehet jó és bőven elég is.. Továbbra is azt kell venni amit jónak lát a kedves felhasználó, ha ez éppen pro sub akkor hajrá, az ég világon semmi gond nincs evvel, mindenki élvezze amije van..Mozira fel! :D :smile32:

onkyo607

Hozzászólás Szerző: onkyo607 »

szepi0808 írta:
2019.10.28., hétf. 09:57
onkyo607 írta:
2019.10.28., hétf. 09:53
szepi0808 írta:
2019.10.28., hétf. 09:36
Nem is pro vagy nem pro a lényeg, csak szerettem volna felhívni a figyelmét Zolinak, hogy ott van valami, amit furcsának találok.
Csak sajna okfejtésed nem ezt tükrözte! Inkább írtál volna bővebb beszámolót.
Akkor megírhatnád azt is hogy ahol jól szólt véletlen a pro sub ott az svs hogy szól.
Mivel tud többet nyújtani egy pro sub az svs-hez képest. Vagy fordítva!
Most már kell hogy legyen viszonyítási alapod.
Eszemben sincs hasonlítgatni, más rendszer, más akusztika, ebből adódóan teljesen más végeredmény, még ha a rendszer ugyan az is lenne.
Érdekes!
És a vevőidnek hogy ajánlod a termékeidet?
Vagy csak azokat ajánlod ami a te szobádba bevált?
Mert mindenhol más az akusztika.

Itt lett számomra vége a történet!
Vita nálam bezárva...................................

Fish
V.I.P.
V.I.P.

onkyo607 írta:
2019.10.28., hétf. 09:40
Mi ezzel a gondod?
Ne hülyéskedj ,semmi az én világon ,én nem jellemeztem a rendszered, és te hallod otthon mi a jobb és mi nem ,ezt tiszteletben kell tartani! Még akkor is ha valaki nem ért egyet valamivel..Biztos vagyok benne,hogy sokan azért cserélnek le dolgokat mert tudják nekik mire van szükségük, az megint más kérdés,hogy ha valaki csak divatból teszi vagy csak azért,hogy szeretne valahova tartozni! Te már végig toltál pár szettet ,én azt gondolom ha úgy érzed mély ügyileg itt a végállomás ,akkor te megtaláltad a neked valót, és ez ,ha valakinek nem tetszik akkor tojni kell rá, úgyanígy teszek én is sok esetben..

Farkinca71
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Farkinca71 »

Fish írta:
2019.10.28., hétf. 09:58
Farkinca71 írta:
2019.10.28., hétf. 09:35
Várlak téged egy bemutatóra, ha jól tudom te pesti vagy, így nem sokat kell utaznod, én 34 km-re vagyok BP-től. Szivesen összedobom neked a rendszert és ledemózom neked a pros cuccot, ha hajlandó vagy eljönni hozzám ! :D :smile32:
Nagyon kedves vagy, ha készen leszel mindennel akkor szívesen, de én is várlak téged nagy szeretettel! :D
Menni fogok, végre nem kell több száz km-t vezetnem ! :D
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA
146” Screenline, Microperforated
Speakers: K.C.S.
LCR: 3*S-2000(C-115-PLF) Crown CDi 4/300
Surround: 6*SR-12-N, Dsi1000, IMG Stageline 400D
Atmos: 4*SR-12-N, 2*IMG Stageline 400D
Sub:2*C-218-A, 2*Marty Cube, HoverBoss-Behringer NX3000D,Crown Xls1002,1502

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Farkinca71 írta:
2019.10.28., hétf. 09:35
Várlak téged egy bemutatóra, ha jól tudom te pesti vagy, így nem sokat kell utaznod, én 34 km-re vagyok BP-től. Szivesen összedobom neked a rendszert és ledemózom neked a pros cuccot, ha hajlandó vagy eljönni hozzám ! :D :smile32:
Nagyon kedves vagy, ha készen leszel mindennel akkor szívesen, de én is várlak téged nagy szeretettel! :D

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2119

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

onkyo607 írta:
2019.10.28., hétf. 09:53
szepi0808 írta:
Nem is pro vagy nem pro a lényeg, csak szerettem volna felhívni a figyelmét Zolinak, hogy ott van valami, amit furcsának találok.
Akkor megírhatnád azt is hogy ahol jól szólt véletlen a pro sub ott az svs hogy szól.
Eszemben sincs hasonlítgatni, más rendszer, más akusztika, ebből adódóan teljesen más végeredmény, még ha a rendszer ugyan az is lenne.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Nem feltétlen erre a műsorra gondolok ami most megy ,hanem a több hónapja zajló híttérítésre, de mindegy mondom én nekem semmi bajom semmivel, élvezzétek, elférünk egymás mellett úgy gondolom.. ha meg nem, akkor nem, az sem baj..
Mindenkinek szíve joga azt hinni vagy hallani amit csak akar.. :smile32:

onkyo607

szepi0808 írta:

onkyo607

Fish írta:
2019.10.28., hétf. 09:28
Komolyan mondom ez a szappanopera nem semmi :D Azért az is érdekes, hogy mindent lexaroznak a kedves pro tulajok mostanában lépten nyomon, de ha véletlenül valaki említés tesz,hogy neki valami nem stimmel a pro-val kapcsolatban ,akkor azonnal keresztre feszítés következik! Párszor ezt már átéltük ,jó pár fórumon, most ez az újhullám, majd lecseng ez is!
:smile29: :D
Én nem szaroztam le az SVS-t! De ami jobban szól az jobban szól!
Ha SVS lett volna a nyerő akkor az maradt volna.
Úgy vásároltam ahogyan nemrég te! Tudatosan vásároltam.
Leteszteltem saját otthoni környezetbe!
Mi ezzel a gondod?

szepi0808
Őslakos
Őslakos

Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

Farkinca71
Fórumlakó
Fórumlakó

Fish írta:
2019.10.28., hétf. 09:28
Komolyan mondom ez a szappanopera nem semmi :D Azért az is érdekes, hogy mindent lexaroznak a kedves pro tulajok mostanában lépten nyomon, de ha véletlenül valaki említés tesz,hogy neki valami nem stimmel a pro-val kapcsolatban ,akkor azonnal keresztre feszítés következik! Párszor ezt már átéltük ,jó pár fórumon, most ez az újhullám, majd lecseng ez is!
Fish

Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA

onkyo607

Mikor jössz hozzám hozd el őket! Nehogy kevés legyen nálam a mély! ;peace;

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Farkinca71
Fórumlakó
Fórumlakó

onkyo607 írta:
2019.10.28., hétf. 08:59
Nem vagyok én megsértődve!Teljes nyugodt vagyok. :D :D
Én szobám nem egy versenypálya én nem versenyezek senkivel. Moziszobám saját szórakoztatásom miatt jött létre.
Úgy váltam el Szepitől hogy nyugodtan írhat jót-rosszat a szobámról nem érdekel.
De az hogy nálam járt és egy ilyen okfejtést leírt hogy kevés a mély egyszerűen nem tudtam elmenni mellette.
Akusztikailag nincs semmi gondom!
Illetve volt!!!!! SVS Sb4000-el, mert miatta forgattam a szobámat, pakolgattam mindenhová.
Képes voltam vásárolni egy másik Sb4000-et hátha kettővel jó lesz.Ismerve Szepi szobájában lévő 2xSvs hangját sikerült Szepi szobájában lévő szintet elérnem itthon!
De még mindig nem volt az igazi a fülemnek, de már élvezhető volt a mély tartomány!
Szerencsémre alkalmi vételbe tudtam Magyarországon vásárolni egy Jbl pro subot.
Gondoltam ha nem lesz jó eladom majd maradnak az Svs-ek.
Aztán Face to Face alapon elindult a teszt. Ami igencsak rövidre sikeredet! (mivel a Jbl első meghallgatása után egyértelmű volt a nyertes!

Ezért is nem értem Szepi milyen mély hiányod akadt. Mikor olyan mélyeket hallottál nálam amit én csak Cutler-nál hallottam és ez kevés? Most kezdjek el gondolkozni mire cseréljem el a pro subot????? :D
Dehogy teszem! Nekem ez a végállomás!
Volt már nálam elég szépen lakkozott játékdobozok!

(Mobilos írás kérem helyesírásokba nem bele kötni) :smile53:
Zoli !

Én nem hallottam a te szobádat, ergó nem tudom hogy milyen az akusztikád !De Én tudom hogy mire cseréld le a JBL szubodat ! 2 db KCS c218a-ra vagy a JBL -ben ugyan arra!
Garantálom hogy bárhova rakod őket nem lesz mély hiányod ! Ezt tudom prezentálni nálam is a félig kész és akusztikailag kezeletlen szobámban ! ;peace;
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA

Farkinca71
Fórumlakó
Fórumlakó

moki írta:
2019.10.28., hétf. 08:46
Nekem ezek az embernél is magasabb hangfalak nagyon tetszenek. Brutális lehet.
Ami még szimpatikusabb, hogy az összes hangfal DIY.

https://www.avsforum.com/forum/155-diy- ... -150h.html
Na még én azt gondoltam hogy sok a 2 db kcs c218a a szobámban ! Lehet még rendelek hátra is ! ;peace;
Bár így is lengette a jó barátom feleségének a haját, aki csak vigyorogva türte azt ! :D
Anthem AVM60 7.2.4
DP dVision 35 WQXGA

szepi0808
Őslakos
Őslakos

Zoli, gyere be, ahogyan megbeszéltük és megmutatom, hogy hol vannak azok a jelenetek, ahol másabb nálad, akkor megérted, miről beszélek. Tökmindegy milyen Sub, nem azon van a hangsúly. Mondtam nálam a kioltás okozta ezt.
Hívtalak, légyszi hívj vissza és beszéljük meg!
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

onkyo607

Nem vagyok én megsértődve!Teljes nyugodt vagyok. :D :D
Én szobám nem egy versenypálya én nem versenyezek senkivel. Moziszobám saját szórakoztatásom miatt jött létre.
Úgy váltam el Szepitől hogy nyugodtan írhat jót-rosszat a szobámról nem érdekel.
De az hogy nálam járt és egy ilyen okfejtést leírt hogy kevés a mély egyszerűen nem tudtam elmenni mellette.
Akusztikailag nincs semmi gondom!
Illetve volt!!!!! SVS Sb4000-el, mert miatta forgattam a szobámat, pakolgattam mindenhová.
Képes voltam vásárolni egy másik Sb4000-et hátha kettővel jó lesz.Ismerve Szepi szobájában lévő 2xSvs hangját sikerült Szepi szobájában lévő szintet elérnem itthon!
De még mindig nem volt az igazi a fülemnek, de már élvezhető volt a mély tartomány!
Szerencsémre alkalmi vételbe tudtam Magyarországon vásárolni egy Jbl pro subot.
Gondoltam ha nem lesz jó eladom majd maradnak az Svs-ek.
Aztán Face to Face alapon elindult a teszt. Ami igencsak rövidre sikeredet! (mivel a Jbl első meghallgatása után egyértelmű volt a nyertes!

Ezért is nem értem Szepi milyen mély hiányod akadt. Mikor olyan mélyeket hallottál nálam amit én csak Cutler-nál hallottam és ez kevés? Most kezdjek el gondolkozni mire cseréljem el a pro subot????? :D
Dehogy teszem! Nekem ez a végállomás!
Volt már nálam elég szépen lakkozott játékdobozok!

(Mobilos írás kérem helyesírásokba nem bele kötni) :smile53:

moki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: moki »

Nekem ezek az embernél is magasabb hangfalak nagyon tetszenek. Brutális lehet.
Ami még szimpatikusabb, hogy az összes hangfal DIY.

https://www.avsforum.com/forum/155-diy- ... -150h.html
Csatolmányok
Zs7jM78.jpg
Zs7jM78.jpg (267.79 KiB) Megtekintve 1676 alkalommal
uctQQjD.jpg
uctQQjD.jpg (284.07 KiB) Megtekintve 1676 alkalommal
PHKeA1k.jpg
PHKeA1k.jpg (3.03 MiB) Megtekintve 1676 alkalommal
LccSXZa.jpg
LccSXZa.jpg (248 KiB) Megtekintve 1676 alkalommal
b85dZiZ.jpg
b85dZiZ.jpg (244.64 KiB) Megtekintve 1676 alkalommal
aI10Qcj.jpg
aI10Qcj.jpg (199.42 KiB) Megtekintve 1676 alkalommal
29RKe5O.jpg
29RKe5O.jpg (294.84 KiB) Megtekintve 1676 alkalommal

Marantz Sr-5008, MA Mr6, MA RX Centre, MA RSFX, MA RXW-12, MEDE8ER.
Van itt még más is: Diy DoZ (ClassA 2x15W), Diy NVCSN Hibrid  (2x200W).

szepi0808
Őslakos
Őslakos

DeLorean írta:
2019.10.28., hétf. 08:26
szepi0808 írta:
2019.10.27., vas. 20:48
Zolikám, valamit félre értettél, semmi rosszat nem mondtam,
Szerintem inkább semmi jót nem mondtál...

Azzal sincs egyébként semmi gond. A lényeg, hogy mindenki őszintén leírja a véleményét valamiről.
Ahogy THXfan-t, engem is érdekelne, hogy a "furcsa" és a "nem volt mély" mit takar pontosabban.

:smile32:
A véleményemet írtam le, amivel azt gondoltam segítek, hátha segít rávilágítani egy pár dologra, amin lehetne javítani.
Sajnálom, ha bántó volt, sokan ezt várják tőlem, de én is viszont, mert nem a seggnyalásra vagyok kíváncsi, hanem az öszinte véleményekre.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”