Nemhogy látni, szétszedni sem lehet annyira. Ez a típus nem úgy van tervezve. Még a műanyag talpból kicsúszik az egész hangszedő. A vékony árnyékoló lemez burkolatból is kilehet fejteni így, de ez már megfog látszani kicsit. Enyhén ragasztóval vannak rögzítve egymáshoz a dolgok. A lemez alatt egy fekete műanyag házban találjuk a hangszedőt, de nem lehet látni, hogy bontható e, vagy egybe van e öntve. Az is biztos, hogy az öreg műanyag szeret darabokra törni az első rossz mozdulatnál, ezért nem bántottam.SoundMania írta: ↑2019.10.30., szer. 05:49Esetleg..... De azt úgysem látod, mi az ott! Por , vagy vasreszelék. Nem látod mennyire kopott a tű. Nem látod mennyire öregedett meg a felfüggesztés. Azokhoz már mikroszkóp kell meg mérni kell.galrob írta: ↑2019.10.29., kedd 22:41Van amit megtud csinálni az ember célszerszámok nélkül, különösebb gyakorlat nélkül, van amit nem. Hülyeséget, nagyobb bajt ne csináljunk, az a lényeg. Szerintem egy fényképezőgépes makrofotó, a lehető legnagyobb felbontásban, monitoron kinagyítva, megmutatja mennyi por van ott.zoli73 írta: ↑2019.10.29., kedd 20:15
Szerintem ez nem az a beavatkozás amit az ember csak úgy elvégez otthon, néhány jótanáccsal felvértezve. Kényes játékszer egy hangszedő, személy szerint én biztos nem próbálnám saját kezűleg tisztába tenni, inkább szakavatott emberre bíznám. Igaz, nem vagyok egy bevállalós típus.![]()
Legjobb az alkoholos fogkefe. Azzal kellően el lehet intézni! :)
Jó munkát! Jó szórakozást!
Por ha van benne, akkor az kizárólag a tűszárnál tud belemenni.