Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro Cinema az otthonunkban
Re: Pro Cinema az otthonunkban
Engem aztán nem zavar ki mit szeret otthon használni, főleg úgy, hogy naponta visznek el más más rendszereket, senkire nem erőltetek semmit.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Hát ahhoz képest, amit nálam mondott és amit be is harangozott, hogy az összehasonlítós beszámolójában le is fog írni, hogy ezáltal tiszta vizet öntsön a pohárba (aztán valami rejtélyes okból mégis meggondolta magát és visszatáncolt), na ahhoz képest tényleg nagyon finoman fogalmazott, de nem azzal a kicsengéssel, amire te itt célozgatsz, azt elhiheted
Nagyon nem akartam ebbe beleállni, de látom nehezen emészted ezt a fajta irányt, ami mondjuk nem egy M&K-SVS stílus.
Szoktunk beszélni, tegnap is vagy félórát dumáltunk. Kicsit finoman fogalmazott itt, amit azért elmondott nekem, de tényleg nem akarok kötekedni, csak így ránézésre, mint egy SAL hangszóró.
Ilyen van a sima Titánba is, mint utólag kiderült:
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Kérdezd meg Onkyo 607-et. Fél óra demó után azon morfondírozott,hogy hogyan tudna egy KCS 18-ast berakni a nappalijába.
Meg tudnád mondani, hogy jelenleg milyen szubja(jai) is vannak neki?
Tényleg nem kötekedésből
Csak nézzünk hozzá egy SB4000 hangszóróját.
Tényleg nem kötekedni akarok, de nem tudom, engem ez nem győz meg.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Nem tudom, de így a képek alapján nekem nem bizalomgerjesztő ez a KCS sub
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Pedig ,ronda mint a bűn, ennél max egy barkas rondább egy nappali közepén
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
A változatosság kedvéért egy pro amp video: QSC Cinema: Real-World Amplifier Power Specifications
youtu.be/4uK8A0pk9bU
youtu.be/4uK8A0pk9bU
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
Hagyjuk a nappalit már. Amúgy simán vállalható, ha szeretsz remeteként élni 

Persze, ebben tökéletesen igazad van.
Viszont érdekességnek be lehet rakni nagyon drága szobákat is, ha idevaló az irányvonala. Elfér nem?
- -KP-
- V.I.P.

Ezek a rendszerek amit Cutler említett, nem a magyar piacra lettek beárazva. Egészen más mikor egy tehetős külföldi költi 6-12 havi bérét valamire, vagy ha egy magyar. Amúgy engem se hoznak lázba a tízmilliós meg több tízmilliós szobák, de ettől még Pro audio az is, szóval azért témába vág.DeLorean írta: ↑2019.08.12., hétf. 15:42Ez a topik akkor lesz jó és emészthető, ha mindenki marad a földön és az "olcsóbban jobb mozis hangot kapok, mint egy HIFI-s szettel" dolog marad előtérben.
Gyakorlatilag a rendszeredről semmilyen kritikát, vagy hiányosságot nem olvastam - akkor minek költenél el még 27 milliót?
Szerintem azért locsol el rá 30-at, mert megteheti. Nekem a tizede volt rá, én abból gazdálkodtam. Ha a 30 nem fájna egy picit sem, akkor valszeg ellocsolnék annyit is. De akkor sem kábelre és alátétekre, hanem szigorúan, processzorra, végfokokra, hangsugárzókra, vetítőre, motoros maszkolós vászonra.
Az Alcons hasonló hangkarakterrel szólt, mint az enyém, de jobban és nem a kábelezés miatt, azt láttam, hogy nem hi-end volt.
Ez tény. Nekem viszont az a jobbság nem ér 10szeres pénzt.
Erre azt tudom mondani, hogy mindennél van jobb.
Az én rendszerem, egy használtan, kevés pénzből létrehozható, kiváló ár-érték arányú Pro rendszer.
Hasonló a hangzásvilága, mint egy, mondjuk Trinnov processzoros- Alcons végfokos-hangsugárzós rendszernek, de azt önámítás lenne kijelenteni, hogy egy az egyben ugyanolyan is. Egyértelműen a Trinnovos rendszer még jobb, ez nem vita tárgya, mégha az alapok hasonlatosak is.
Olyan ez mint, hogy a ML rendszerem vagy Zozi Paradigm szettje nagyon hasonló volt hangzásra és minőségre is. Az ISE-n hallott csúcs Paradigm-Anthem szett a miénknek árban többszöröse volt, hangzásilag mégis nagyon hasonló. Persze a csúcs rendszer jobb volt, kifinomultabb, mélyebbre menő.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy hasonló irányvonalaknál is lehet jobbat összehozni, persze az arányok már nem egyenesek a javulással. Aki megteheti, valószínűleg megveszi a drágábbat, aki meg nem, az választja az olcsóbb megoldást, ami viszont nem egyenlő azzal, hogy szar is legyen.
Szvsz
A kérdésemre a válasz akkor, hogy IGEN van!Cutler írta: ↑2019.08.12., hétf. 10:11Hát, nálam gyakorlatilag egy ugyanilyen frontoldalt hallgattálSSDWOB írta: ↑2019.08.12., hétf. 09:02Az merült fel bennem a videó megnézése közben Van ennek értelme? Hozzáadott értéke ezeket a hangfalakat betenni ebbe a pici szobaba? Mitől jobb ez a felállás mintha fele ennyi, fele ekkora hangfalak lennének ott?Cutler írta: ↑2019.08.11., vas. 11:33Napi Pro Cinema betevő.
https://youtu.be/rNH6lLHeSTw
Csak, hogy a csoda tovább tartson, mint 3 nap![]()
![]()
Igazad van, de így látni arányaiban brutális. Nálad nem láttam fizikailag a frontokat, már sajnálom h nem kukucskáltam a vászon mégé
Hát, nálam gyakorlatilag egy ugyanilyen frontoldalt hallgattálSSDWOB írta: ↑2019.08.12., hétf. 09:02Az merült fel bennem a videó megnézése közben Van ennek értelme? Hozzáadott értéke ezeket a hangfalakat betenni ebbe a pici szobaba? Mitől jobb ez a felállás mintha fele ennyi, fele ekkora hangfalak lennének ott?Cutler írta: ↑2019.08.11., vas. 11:33Napi Pro Cinema betevő.
Értem is meg nem is! Amit írsz nyilván értem, de hogy több tíz milliós szoba (ahogyan Ti írjatok) és mellé még kompromisszumos...
Tény, hogy nem túl szerencsés, mivel így nem túlságosan különül el a bed channel a mennyezeti szinttől. Lehet, hogy annak idején sima 7.1-re lett kialakítva, de később már nem akartak a surroundok pozíciójához hozzányúlni.
- -KP-
- V.I.P.

Ez a videó még akár jó is lehetne, ha nem váltogatna másodpercenként a képeket meg a feliratokat.Cutler írta: ↑2019.08.11., vas. 11:33Napi Pro Cinema betevő.

Az merült fel bennem a videó megnézése közben Van ennek értelme? Hozzáadott értéke ezeket a hangfalakat betenni ebbe a pici szobaba? Mitől jobb ez a felállás mintha fele ennyi, fele ekkora hangfalak lennének ott?Cutler írta: ↑2019.08.11., vas. 11:33Napi Pro Cinema betevő.
Off
Költene a videó készítője kicsit akusztikara is
A surroundok egymagassagba vannak az atmossal!?
Ez “normális” kivitelezés? Mi a haszna ennek a felállásnak?
Vagy valamit nem láttam a videón?
Azért mielőtt ilyesmit vennél, egy hallgatózást mindenképp javasolnék.DeLorean írta: ↑2019.08.11., vas. 17:50De minek?
Ha egy KSC Crown végfokokkal és nulla kábellel, Dune lejátszóval olyan élményt nyújt, mint, amit leírtak - ezeket is csak elrettentő példának lehet betenni.
Amiket olvastam a rendszeredről - nem kell több és mi is lenne a több? "Még igazibb" mozi?
Én gondolkodok egy hasonló szett vásárlásán.
Lehet neked pont nem tetszik, egy demóval sok kellemetlenségtől megkímélheted magad. Vagy csak jobban megerősítene, hogy ebbe az irányba indulj.
Kb
A Meyer nem olcsó mulatság, a többivel együtt.
Ez a Pro Cinema felső polca, akár csak az Alcons Audio, Aurea, Procella. Általában ezekhez már elektronikákból is a drágábbakat párosítják, mint a Trinnov, Storm. Ez van