Az oppo nincs tovább, ennyit tud, max a tápkábellel lehet bohóckodni.
Szerencsém volt, véletlen került hozzám egy Emanation 300-as tápkábel, fillérekért, zseniális az oppoba. :)
A pc-vel tovább lehet jutni, csak durván vastagon fog a ceruza. :)
Az oppo nincs tovább, ennyit tud, max a tápkábellel lehet bohóckodni.
Pont ilyen.suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 17:00Aszpirin írta: ↑2019.08.08., csüt. 16:50Na várj, "picit több mint 600€" és 1750 font (+Oppo ára) között van egy icike-picike különbség...suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 16:33Az előd audio pc-s rendszerem front-end része volt használt áron cirka 6e €, az oppo picit több mint 600€-ért érkezett használtan.
Az én rendszeremben, az én fülem szerint most jobb a hang, 10-ed áron. :)Előbbiért talán én is bevállalnám, én is keresek épp egy rendesebb futóművet...
Semmi alapom nincs azt mondani, hogy nem szól jól, sőt, meg vagyok győződve, hogy eszméletlen jó.
De akkor is, aki ezt 1750 fontért csinálja, ha ő szedte ki az analóg szekciót a tuning részeként - végezhetett volna szemnek kevésbé gányul kinéző munkát is. A Tiéd is így néz ki?
Az Oppo-val ugye a jövőbeli szoftver-támogatás nem kérdés![]()
Aszpirin írta: ↑2019.08.08., csüt. 16:50Na várj, "picit több mint 600€" és 1750 font (+Oppo ára) között van egy icike-picike különbség...suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 16:33Az előd audio pc-s rendszerem front-end része volt használt áron cirka 6e €, az oppo picit több mint 600€-ért érkezett használtan.
Az én rendszeremben, az én fülem szerint most jobb a hang, 10-ed áron. :)Előbbiért talán én is bevállalnám, én is keresek épp egy rendesebb futóművet...
Semmi alapom nincs azt mondani, hogy nem szól jól, sőt, meg vagyok győződve, hogy eszméletlen jó.
De akkor is, aki ezt 1750 fontért csinálja, ha ő szedte ki az analóg szekciót a tuning részeként - végezhetett volna szemnek kevésbé gányul kinéző munkát is. A Tiéd is így néz ki?
Az Oppo-val ugye a jövőbeli szoftver-támogatás nem kérdés![]()
Na várj, "picit több mint 600€" és 1750 font (+Oppo ára) között van egy icike-picike különbség...suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 16:33Az előd audio pc-s rendszerem front-end része volt használt áron cirka 6e €, az oppo picit több mint 600€-ért érkezett használtan.
Az én rendszeremben, az én fülem szerint most jobb a hang, 10-ed áron. :)
Pont ezt gondoltam én is, amíg be nem kapcsoltam! :)Aszpirin írta: ↑2019.08.08., csüt. 16:05Khm... milyen Oppo az? Mert ami a képen van, az egy 103-asnak tűnik ránézésre, annak az eredeti bolti árának is valószínűleg a duplája a tuning 1750 fontos ára... és minden fontját megéri egy ilyen Oppo-tuning? Az összes analóg kimenet "kigyepálása" is beletartozik a "tuningba"? Ráadásul ilyen sufnituning kinézetű - elnézést - gány stílusban? Én biztos, hogy inkább egy komolyabb futóművet vennék akkor már, egy 103-asra plusz a tuningra és a postaköltségre elköltött pénzből. De persze nem értek hozzá eléggé.suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 15:28Á nem hazai, ha jól sejtem angol,legalább is az ára erre utal, onnét is érkezett . 1750 font a tuning ára, az durva, hál istennek nem én fizettem. Viszont azt kell mondjam , minden fontját megérte!
F54129E6-A51B-44FF-B891-C0C45B7AD21C.jpeg
Just my two pence.
Khm... milyen Oppo az? Mert ami a képen van, az egy 103-asnak tűnik ránézésre, annak az eredeti bolti árának is valószínűleg a duplája a tuning 1750 fontos ára... és minden fontját megéri egy ilyen Oppo-tuning? Az összes analóg kimenet "kigyepálása" is beletartozik a "tuningba"? Ráadásul ilyen sufnituning kinézetű - elnézést - gány stílusban? Én biztos, hogy inkább egy komolyabb futóművet vennék akkor már, egy 103-asra plusz a tuningra és a postaköltségre elköltött pénzből. De persze nem értek hozzá eléggé.suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 15:28Á nem hazai, ha jól sejtem angol,legalább is az ára erre utal, onnét is érkezett . 1750 font a tuning ára, az durva, hál istennek nem én fizettem. Viszont azt kell mondjam , minden fontját megérte!
F54129E6-A51B-44FF-B891-C0C45B7AD21C.jpeg
Á nem hazai, ha jól sejtem angol,legalább is az ára erre utal, onnét is érkezett . 1750 font a tuning ára, az durva, hál istennek nem én fizettem. Viszont azt kell mondjam , minden fontját megérte!audioline írta: ↑2019.08.08., csüt. 14:13Mennyi a tuning költség? Hazai produkció?suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 11:06A Bluesoundot nem ismerem, de hasonlókat tapasztaltam én is egy audio tuningos Oppoval. Érthetetlenül komoly hang a pc-hez képest tized áron. :)
Talán megvetendő dolog, de az Ohm számra sosem adtam.. Amúgy is annyira hektikus egy névlegesen 8 Ohmos doboz impedanciamenete, hogy a wattokkal egyenértékű semmitmondó adat számomra. Szól minden mindennel, csak a terheléssel kell vigyázni és nem hülyegyerek módjára hajtani - ez az én ars poeticám
Nem, nincs rajta semmilyen digitális kimenet (analóg sem, csak SW out). Komplett rendszerként véleményezem.
Mennyi a tuning költség? Hazai produkció?suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 11:06A Bluesoundot nem ismerem, de hasonlókat tapasztaltam én is egy audio tuningos Oppoval. Érthetetlenül komoly hang a pc-hez képest tized áron. :)
suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 11:06A Bluesoundot nem ismerem, de hasonlókat tapasztaltam én is egy audio tuningos Oppoval. Érthetetlenül komoly hang a pc-hez képest tized áron. :)
A Bluesoundot nem ismerem, de hasonlókat tapasztaltam én is egy audio tuningos Oppoval. Érthetetlenül komoly hang a pc-hez képest tized áron. :)
Ez mar nekem is megfordult a fejemben, nagyon jokat olvastam, hallottam errol a kutyurol. Sajnos meg nem hallottam, de kivancsi vagyok ra.
https://www.allo.com/sparky/digione-sig ... layer.html
Azt nem tudom kijelenteni, hogy egy Lumin, Linn, stb márka esetén ez nem fordulhat elő, de a Lumin esetében biztosan kicsi a valószínűsége (a Tidal előbb fog megszűnni akkor már, erről többet hallani).
Köszi! Itt hangminőségtől tartok :). De úgy látom több helyen meghallgatható, feljegyeztem.
Csodalkozom, hogy nem irta senki a az Onkyo NS6170 vagy a kisteso 6130-at. Tokeletesen tavvezerelheto telefonrol, jar hozza taviranyito, es mindent tud amit egy halozati lejatszonak kell. En a kistesot hasznalom kulso dac-al, meg nem gondolkoztam a feljebb lepesen. A nagyteso kintrol beszerezheto 500 euro (!) alatt, itthon 230e a legolcsobb helyen.