Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Csinál belőle egy Kabriót?
Azt te is tudnál!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Nem gond, ha van egy jó karosszéria lakatos ismerősöd!
Csinál belőle egy Kabriót?
Sajnos a pio 470 amit olcsón adtak volna nemhiába olcsó. A karcolás, amit említettek igazából egy ráesett polc nyoma
Nem gond, ha van egy jó karosszéria lakatos ismerősöd!
Harman/kardon dvd 22-ről mik a vélemények. Sajnos a pio 470 amit olcsón adtak volna nemhiába olcsó. A karcolás, amit említettek igazából egy ráesett polc nyoma
Na szal h/k dvd 22?? Pixel by pixel....
köszi a válaszokat !
otthon van egy yamada DVD lejátszóm.
ez az erősítő a hangfalakkal egy lakótelepi lakásba kellene, tehát nem lehet nagyon fullon használni. ezért gondoltam, hogy egy kb. ekkora teljesítményű elég lenne otthonra.
akkor szerintetek hanyagoljam ezt a típust ?
és milyen hangfalrendszert ajánlotok ?
Alf
Szia.
Nem a teljesítmény számít. Egy 10e ftos rendszer is lehet fülsüketítő. (annyira torzít). Attól még hogy nem használod hangosan, még a minőség kijöhet egy jobb rendszer és egy "egybedobozos" között. Csak az itteni Adásvétel topikban is vannak jó dolgok. Árulnak egy Str-de 597-et 35 ért. Én árulok egy Yamaha NSP 240-es szettet. 50-ből kijöhet egy olyan minőség, ami az Általad említett Thomson szettnek csak hiú ábránd
Mindenük gyenge, az erősítő rész sem ér sokat.
Persze így van, de a hangszórók még ahhoz képest is rosszabbak.
köszi a válaszokat !
otthon van egy yamada DVD lejátszóm.
ez az erősítő a hangfalakkal egy lakótelepi lakásba kellene, tehát nem lehet nagyon fullon használni. ezért gondoltam, hogy egy kb. ekkora teljesítményű elég lenne otthonra.
akkor szerintetek hanyagoljam ezt a típust ?
és milyen hangfalrendszert ajánlotok ?
Alf
Persze így van, de a hangszórók még ahhoz képest is rosszabbak.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Ez igaz a dpl550HT is ilyen volt, de ezt én akkor is egybemozinak tartom. Pl. a legnagyobb probléma, hogy ezeknek az olcsóbb rendszerekhez adott mélysugárzó passzív és a hangszórók is gyengék.
Nem teljesen egybemozi, csak erősítő hangfalakkal. A DVD játékos már megvan külön Alfnak.
Ez igaz a dpl550HT is ilyen volt, de ezt én akkor is egybemozinak tartom. Pl. a legnagyobb probléma, hogy ezeknek az olcsóbb rendszerekhez adott mélysugárzó passzív és a hangszórók is gyengék.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Gandalfnak tök igaza van, mindannyian benéztük.
Nem teljesen egybemozi, csak erősítő hangfalakkal. A DVD játékos már megvan külön Alfnak.
Gandalfnak tök igaza van, mindannyian benéztük. De hogy védjem a mundér becsületét, inkább ajánlanánk a külön álló komponensekből való építkezést. Az ár kb a másfélszerese, de iszonyatos lenne a minőségi különbség.
Pl újonnan
-Yamaha rxv 350 ~48e
-Yamaha nsp 240 ~25e
Ezeket használtan is megveheted, pl RXV 350es kb 35-40e nsp 240 ~20e. Nekem van is egy eladó hangfalszettem
Alf szerintem többen nem vették észre, hogy ez egy egybemozi, azaz a mélysugárzó és az 5.1-es hangfelszett is benne van az árban.
Itt én is és mások is valószínüleg le fognak beszélni az egybemoziról, mivel nekünk ez a hobbink, de viszont nem ismerjük az igényeidet. Elképzelhető, hogy neked tökéletesen elég amit az a szett nyújt, de pl. sokan vannak itt olyanok is, akik egy 200-340e-es av erősítővel sem elégedettek. A tanácsom az, hogy hallgass meg egy különálló komponensekből összerakott av rendszert valahol és azt is amit kiszemeltél magadnak. Ezek után el tudod dönteni, hogy mi az amit szeretnél.
A Thomson tv-k képe szerintem nem rossz, sőt nagyon szép színei vannak! Az előző az volt.
A DVD játékos már más tészta. Iszonyú szar a 195-ös, de a 210-sem vált be. Princo Arita és noname lemez szóba sem jöhet, a legidegesítőbb, hogy a film végénél kezd el baromkodni. Még egy-két hónap és lecserélem valószínű, hogy panára.
Az erősítő pedig yamaharulez:)). Szerintem.
Köszi a gyors választ. még elgondolkodok.
egyébként hangfalszettel 44.900 ft, csak most nem lehet kapni (2 hét múlva szállítanak a boltnak) a kiállított példányt nem akartam elhozni.
olyan 45-50 e Ft körül gondolkodok a rádiós DVD erősítőben.
Alf
A Thomson DVD lejátszói rettentő gyengék, írott lemezekkel gyakran szenvednek. Sok lejátszó 2 hét használat után már fel sem ismerte az írott DVD-ket. Nézz át a Thomson DVD-s topicba. DVD kategóriában a Thomsont nyugodtan lehet noname-nek nevezni. Nekem is van egy HDD-s lejátszóm, a DVD része a Panasonicom mellett esélytelen.
A Thomson erősítői elég gyenge hangminőségűek, szintén noname kategóriába sorolandó. A hangfalai a SAL alatt vannak.
Ajánlat helyette:
Panasonic DVD-S29 vagy Pioneer DV-380 DVD lejátszó és
Yamaha RX-V350 házimozi rádióerősítő.
Ez már sokkal jobb kiindulási alap, mint a Thomson.
SziaHa nem félsz a használttól, akkor én egy Yamaha rxv 450-et ajánlanék neked
Használtan 45 k és szupi mozira
A Thomson tényleg nem az állóképességéről híres.
Ez az erősítő hangfelszettel ennyi!
Nekem az első házimozis cuccom egy DLP550HT volt, ami ennek az elődje lehetett. Az ottani negatív tapasztalataim indítottak el ezen a hobbin.
Köszi a gyors választ. még elgondolkodok.
egyébként hangfalszettel 44.900 ft, csak most nem lehet kapni (2 hét múlva szállítanak a boltnak) a kiállított példányt nem akartam elhozni.
olyan 45-50 e Ft körül gondolkodok a rádiós DVD erősítőben.
Alf
Akkor bocsesz
Nekem az első házimozis cuccom egy DLP550HT volt, ami ennek az elődje lehetett. Az ottani negatív tapasztalataim indítottak el ezen a hobbin.
SziaHa nem félsz a használttól, akkor én egy Yamaha rxv 450-et ajánlanék neked
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
Vennék egy házimozi erősítőt hangfalakkal, de olyat, amiben van rádió is (mivel van már DVD lejátszóm). nézegettem boltokban és találtam egyet viszonylag elfogadható áron (44.900 Ft):
THOMSON DPL680HT. (az interneten mindenhol 68000 Ft)
Azt mondta az eladó, hogy a Thomsonnak csak a TV-i jók, a DVD lejátszó és a DVD erősítők nem jók, mivel hamar meghibásodnak.
Ki ismeri ezt a márkát ? Tényleg megbízhatatlanok az erősítői ? Jó ez a típusú erősítő ?
Köszi
Alf
Szia
Ha nem félsz a használttól, akkor én egy Yamaha rxv 450-et ajánlanék neked
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
Vennék egy házimozi erősítőt hangfalakkal, de olyat, amiben van rádió is (mivel van már DVD lejátszóm). nézegettem boltokban és találtam egyet viszonylag elfogadható áron (44.900 Ft):
THOMSON DPL680HT. (az interneten mindenhol 68000 Ft)
Azt mondta az eladó, hogy a Thomsonnak csak a TV-i jók, a DVD lejátszó és a DVD erősítők nem jók, mivel hamar meghibásodnak.
Ki ismeri ezt a márkát ? Tényleg megbízhatatlanok az erősítői ? Jó ez a típusú erősítő ?
Köszi
Alf
panascodik DMR-EH60-rol mi a velemeny?
150 jo magyar HUF-ert adjak..vagy ennyiert van esetleg jobb cucc?
Ez kb 39 ezerbe fog kerülni de ha van jobb olcsbban azt örömmle venném. :taps:
Nekem az első lejátszóm Pio volt. Éppen ezért ajánlom neked a DV-585-öt, ami belefér a keretedbe, és egy jó induló univerzális készülék, gyakorlatilag az összes formátum lejátszásához.
sajti
(Ár:37.990 a netdepón)
Tehát mindent lejátszik (divixet is) és a feliratttal sem lesz gondom?
A feliratokkal minden asztali lejátszó görcsöl kicsit. Aztán kijavítják a következő firmwarrel. Nem is biztos, hogy a gyártó
sajti
Elvileg nem. Gyakorlatilag igen. Nincs olyan asztali Divx lejátszó amivel nincs felirat gond néha.
Ez kb 39 ezerbe fog kerülni de ha van jobb olcsbban azt örömmle venném.
Nekem az első lejátszóm Pio volt. Éppen ezért ajánlom neked a DV-585-öt, ami belefér a keretedbe, és egy jó induló univerzális készülék, gyakorlatilag az összes formátum lejátszásához.
sajti
sajti