MrCollector írta: ↑2019.07.01., hétf. 10:54
Palm írta: ↑2019.07.01., hétf. 09:22
MrCollector írta: ↑2019.07.01., hétf. 08:53
Szerintem az nyilvánvaló, hogy a méret csökkenésével, jó eséllyel romlik a viselési komfort. Persze vannak kisebb méretű fejhallgatók amik eléggé kényelmesek. Ez az AKG egy relatív olcsó darab, szerintem nem lesz nehéz jobbat találni nála. Szerintem nézz el egy olyan boltba ahol ki tudsz próbálni 1-2 típust különböző gyártók kínálatából is.
A kipróbálás és az idő a probléma. Nincs sok szabad időm és Budapestre kell utaznom, hogy meg tudjam hallgatni a fejhallgatókat, mert itt minden csak rendelésre van (már ha van) és drágább is.
Célirányosan akarok menni, csak oda, ahol van is abból, amit érdemes meghallgatni és ha tetszik, akkor meg is tudom venni. Ezért érdekelnek konkrét típusok.
Én nem ismerem a Te AKG-d hangját. Nem tudom milyen hangot keresel. Miről akarod hallgatni, mivel hajtod meg? Ajánlhatok 1-2 fejhallgatót amit személy szerint kedvelek, de mi van ha neked nem fog tetszeni? Az összeghatár amiből kiindulhatunk elég magas. Újat szeretnél vagy használtat? A jelenlegi fejhallgatód méretéből adódóan csak egy elefántnak nem lenne kényelmes, de egy kisebbnél már akadhatnak egyéni problémák. Nagyon nehéz így HATÉKONY segítséget nyújtani.
Nem olyan komoly a hangja, mint 1 Sennheiser HD700-nak, de kellemes hosszú távon is az AKG. Más kategória a kettő.
Új fejhallgatót szeretnék venni.
Meghajtás: vegyes (telefon, DAC, erősítő).
Mindent hallgatók zenei forrás terén (bakelit, YouTube, CD, Google Play, stb.).
Zenei műfajok terén minden. Főleg az elektronikus zene dominál.
Fejméretem elég nagy. :)
Sok fejhallgatóval kényelem terén van gondom. Nyomja a fülemet vagy a fülem tövét és fájdalmat okoz hosszú zene hallgatás esetén. Van amelyik már pár perc után kényelmetlen, van amelyik 1-2 óra után.
Az AKG páratlan kényelem szempontjából. Egész nap a fejemen lehet és kényelmes, sehol sem szorít vagy nyom.