Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Primare CD31
Re: Primare CD31
Egy erős vágás: 179 999 Ft!!!
Mától 199 999 Ft a player.
És mostmár azt is tudjuk, hogy nemcsak hibátlanul működik, hanem a jobb, pótolható mechanikával rendelkezik a készülék!
Visszaolvasva a topikot kiderül a miértje.
És mostmár azt is tudjuk, hogy nemcsak hibátlanul működik, hanem a jobb, pótolható mechanikával rendelkezik a készülék!
Visszaolvasva a topikot kiderül a miértje.
- Lemezgyalus
- Újonc fórumos
- Értékelés: 2
Azt nem tudom, hogy te örülsz-e neki, de én a helyedben örülnék annak, hogy a kevésbé zajos mechanikával szerelt változattal rendelkezem!
Respect a gépnek is, meg az eladónak is!

Respect a gépnek is, meg az eladónak is!

Kinyomoztam: ez az SHD 2503-as mechanika!
Akkor ennek most örülünk? :-D
Akkor ennek most örülünk? :-D
Lemezgyalus írta: ↑2019.06.26., szer. 09:00Ez egy kiváló CD lejátszó - nyilván én is pont ezért érdeklődöm utána.
Ha nem akarod, akkor nyilván ne nyisd fel a készülékházat - aminek egyébként csak akkor volna jelentősége, ha még garanciális lenne a készülék -, így legfeljebb sem te, sem pedig a leendő tulaj nem fogja megtudni, milyen mechanikával szerelték azt!![]()
Ennek - az egyéni ízlésen túl - a mechanika cseréjénél lesz majd jelentősége (ami csak idő kérdése), én például azért érdeklődöm ez után a CD lejátszó után, mert egy másik gyártó régebbi típusához szükség esetén már sehonnan sem tudnám beszerezni a mechanikát, ezért hiába működik hibátlanul, nem merem megvenni...
- Lemezgyalus
- Újonc fórumos
Ez egy kiváló CD lejátszó - nyilván én is pont ezért érdeklődöm utána.
Ha nem akarod, akkor nyilván ne nyisd fel a készülékházat - aminek egyébként csak akkor volna jelentősége, ha még garanciális lenne a készülék -, így legfeljebb sem te, sem pedig a leendő tulaj nem fogja megtudni, milyen mechanikával szerelték azt!
Ennek - az egyéni ízlésen túl - a mechanika cseréjénél lesz majd jelentősége (ami csak idő kérdése), én például azért érdeklődöm ez után a CD lejátszó után, mert egy másik gyártó régebbi típusához szükség esetén már sehonnan sem tudnám beszerezni a mechanikát, ezért hiába működik hibátlanul, nem merem megvenni...
Ha nem akarod, akkor nyilván ne nyisd fel a készülékházat - aminek egyébként csak akkor volna jelentősége, ha még garanciális lenne a készülék -, így legfeljebb sem te, sem pedig a leendő tulaj nem fogja megtudni, milyen mechanikával szerelték azt!

- opethman66
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 20
Sziasztok....állitólag a cd romos dsl 710a mechanikája hangosabb,zajosabb mint a másik.Én is ezt hallgatom évek óta,egyáltalán nem zavaró.Véleményem szerint mind a kettő nagyon jó,nem befolyásolja a hangját.Amúgy alapból ez egy kíváló cd játszó,csak dícsérni tudom.Sok sikert az eladásához
üdv

audia flight one,elipson legacy 3320,isoacoustics gaia ll,martin logan depth,primare cd31,cd32,,t23,audio analogue maestro,cambridge cxc,black rhodium polka,overture,stream s,luxman xlr,nbs pro/lll power,ecosse,cardas,swisscables reference power+ic+power bar+handy,lessloss digi,ricable,zu birth
Kedves Lemezgyalus!
Erre leghamarabb hétvégén kerülhetne sor, de őszintén szólva ha megbontom és te nem viszed el valamiért - akkor a legközelebbi érdeklődő már joggal teheti fel a kérdést, hogy miért volt a készülékház megbontva.
Szóval remélem, h a leírásában megvan ez az infó..
Erre leghamarabb hétvégén kerülhetne sor, de őszintén szólva ha megbontom és te nem viszed el valamiért - akkor a legközelebbi érdeklődő már joggal teheti fel a kérdést, hogy miért volt a készülékház megbontva.
Szóval remélem, h a leírásában megvan ez az infó..
- Lemezgyalus
- Újonc fórumos
Ezen a képen látszik a mechanika fém tetejére ragasztott matrica, és azon a felirat, hogy ez bizony egy DLS 710A típusú mechanika.
Az után érdeklődnék, hogy a tiedben is ugyanez van-e, de egy fénykép lenne róla a legjobb
Köszönöm
Az után érdeklődnék, hogy a tiedben is ugyanez van-e, de egy fénykép lenne róla a legjobb

Köszönöm
- Lemezgyalus
- Újonc fórumos
Ha leveszed a burkolatot, akkor a lézerfej - mechanikára biztosan rá van írva - de az sem kizárt, hogy a lejátszóhoz kapott leírásban is fel van tüntetve.
Szia,
ezt honnan lehet megtudni? Ha megmondod - én is tudni fogom és megmondom
ezt honnan lehet megtudni? Ha megmondod - én is tudni fogom és megmondom

Lemezgyalus írta: ↑2019.06.25., kedd 10:34Szia!
Érdeklődnék, hogy ez a DLS 710A, vagy az SHD 2503 mechanikával készült változat?
Köszönöm.
- Lemezgyalus
- Újonc fórumos
Szia!
Érdeklődnék, hogy ez a DLS 710A, vagy az SHD 2503 mechanikával készült változat?
Köszönöm.
Köszönöm.
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 3
...
Mától 215 000Ft ez a hibátlan player! 

Primare CD31
Eladó egy Primare CD31 titán színben!
Hibátlan állapotban, csomagolás, távírányító, minden megvan.
Ár 240 000 Ft
Budapest / Zugló
Saját képek
Hibátlan állapotban, csomagolás, távírányító, minden megvan.
Ár 240 000 Ft
Budapest / Zugló
Saját képek