Ha m ég aktuális a hangfaljavítás, akkor Tüű Károly, Érden.
Érd.: +36702813249
viewtopic.php?f=159&t=51220
Ha m ég aktuális a hangfaljavítás, akkor Tüű Károly, Érden.
Sajnálom. Nem hangzik túl jól.kripo100 írta: ↑2019.06.15., szomb. 11:20Telefonon 1 alkalommal sikerült elérnem amikor is ugyanez az ígéret hangzott el a postázással kapcsolatban, utánna 3x is kerestem és a telefont sem vette fel.
Sajnos a tények makacs dolgok s az írott szöveg mögötti szándékot elég nehéz magyarázni (25 év rendőrségi múlttal - bü. nyomozó - hidd el tudom, h mit írok)...
Ezért is írtam ide ahol rövid 12 év alatt s jó pár üzlettel a hátam mögött még nem sikerült ilyen hozzáállásba és üzleti inkorrektségbe belefutnom.
Ha olvassa - és remélem olvassa is - remélem az igazat (47 emailt elég nehéz cáfolni) fogja reagálni...
Moderátornak : köszi az áthelyezést!
Sajnálom, hogy ilyen helyzhetbe kerültél. Nem irigyellek. Szerintem jó, hogy megosztottad a tapasztalatod itt a fórumon.kripo100 írta: ↑2019.06.15., szomb. 09:46Történet röviden:
A feni mezőkövesdi székhelyű céget azaz Pázmándi László Úrat (http://pazmandi.hangszoro.net/hangszorojavitas) azzal kerestem meg, hogy a JBL TLX3 Gi mélyközép hsz-it megjavítaná illetve az előlapokat ujra selymezné nekem úgy, hogy korábban elvégzett VIFA hsz. peremezését tökéletes minőségben és a vállalt határidőre elvégezte.
Rövid egyeztetés után feladtam a csomagot, melyet április 11-n át is vett.
Eltelt a vállalt 2-3 hetes javítási határidő és innentől kezdve kezd érdekes lenni:
- többszőr kérdeztem rá, hogy hogyan áll a javítás
- kértem, hogy mielőbb adja postára az állítólagosan elkészített hsz-kat legalább
- a selymezés felmondására vonatkozó 2 emailre semmit mondó választ kaptam
- rákérdztem, hogy egyáltalán megvannak még az ávett egységek
- figyelmeztettem, hogy a már 2 hónapja nála vannak a dolgok s a határidő réges régen letelt
- türelmem elfogyott levelemre azt válaszolta, hogy neki mennyi hsz-t kell javítani az országból ami nem véletlen s ez őt nem érinti
stb stb stb
Bemásolom a legutolós email és az arra kapott választ, hogy egyértelmű legyen:
jún. 13., Cs 16:19 (2 nappal ezelőtt)
címzett: Pázmándi
T. Cím!
Sajnos ismét felületesen olvasta el a levelemet, azaz a selymezésre vonatkozó megbízásomat az Ön részére visszavontam s arra kértem, hogy a csomagomat a héten adja postára! Holnap péntek van és ismét nem fogom megkapni a csomagomat, melyért egyértelműen és kizárólagosan Önt terheli a felelősség!
Konkrétan ez írtam Önnek:
„ Mivel az előző 2 levelemet válaszra sem méltatta így kérem, hogy mai napon adja fel nekem az állítólagosan elkészített 2 db HSZ-T!
A selymezésre nem tartok igényt, mert sosem fog elkészülni, mert 2 hónap már bőven túllépi a vállalt 2-3hetes javítási vállalását.!!!!!
A 2 db fém lógórol sem feledkezzen meg a csomagoláskor!
GR
„
Tehát az engem nem érint és abszolút nem is érdekel, hogy Önnek mennyi és milyen hangszóróval kell foglalkoznia!!!!!
Én kötöttem Önnel egy polgári szerződést, melyet Ön több alkalommal és súlyosan megszegett és ez tény!!!
Többször kértem, hogy adja postára a csomagomat s ezen kérésem Önt egyáltalán nem érdekelte s így erős kételyeim vannak Önnel szemben, holott a hírneve nem ezen viselkedését és szakmai illetve vállalkozói hozzáállását engedte selytetni pláne úgy, hogy már dolgozott nekem!
Mint korábban írtam én nem fogok Önnek könyörögni s többször nem is fogom kérni illetve további haladékot illetve kifogását nem áll módómban elfogadni s amennyiben holnap nem kapom meg a postától az értesítést a csomagom feladásáról kénytelen leszek egyéb lépéséket tenni…
Tisztelettel:
mélységesen csalódott és kiábrándult megbízó
Válasz:
2019. jún. 13. 17:22 (2 nappal ezelőtt)
Kedves Róbert, igyekszem, de nem lehet minden tökéletes. :-)
A levél végén nevető smile ami kiveri a biztosítékot...
Nem tudom, hogy egyetlen vagyok vagy más is hasonló cipőben topog, de engem mélységesen felháborít és elkeserít a fenti eset pláne annak fényében, hogy hifis berkekben egy jól ismert szaki ezt megengedi magának.
Ha nem vagyok egyedül akkor kérem keressetek emailben vagy a 0hat 30 2egy79nyolc4kettő mobilomon a tovább lépések egyeztetése miatt.
Hangsulyozom, hogy nem lejáratás a célom, de hifis berkekben ez nem megengedhető üzleti magatartás pláne ha egy országosan elismert szaki csinálja, aki feltételezésem szerint ebből él!!!! 47 email váltásre került sor ebben a témában amit lementetten és fel is fogok használni...
Elnézést ha hosszú voltam (elütési hibákért felindulásom okán elnézést kérek) és ha nem jó a topik nyitásom akkor kérem T. Moderátort, hogy rakja a megfeleő helyre!
Köszönettel:
kripo100
olymind1 írta: ↑2019.06.05., szer. 11:26Sziasztok!
Segítenétek nagyjából behatárolni, hogy mi lehet az Edifier R1900 TII hangszórópárom egyik mélyközepének a hibája, hogy lehetséges-e vagy érdemes javíttatni? Mivel már kifutott modell, így ha viszonylag olcsón meg tudnák javítani, akkor inkább nem vennék újat, mint ahogy a gyártó javasolta.![]()
150 Hz alatt hallhatóan torzít, recsegősen szól. Kikapcsolt állapotban ha óvatosan benyomom a membránt mintha ellenállásba ütközne, vagy koszontolódna valamihez, ilyen kaparós hangot ad ki (a membrán egyik részénél jobban hallani mint a szemközti oldalon), míg a jobb oldali ellenállás nélkül hangtalanul benyomódik.
Fizikailag nem látok rajta hibát.
Segítséget előre is köszönöm!![]()
Én a helyedben felhívnám a korábban a topikban javasolt szerelőket, legalább kettőt, és megkérdezném, hogy ők mit javasolnak és mennyiért. Ez alapján szerintem majd eltudod dönteni, hogy javítás vagy csere. Én arra tippelek a leírtak alapján, hogy javítható. Remélem sikerrel jársz.olymind1 írta: ↑2019.06.05., szer. 11:26Sziasztok!
Segítenétek nagyjából behatárolni, hogy mi lehet az Edifier R1900 TII hangszórópárom egyik mélyközepének a hibája, hogy lehetséges-e vagy érdemes javíttatni? Mivel már kifutott modell, így ha viszonylag olcsón meg tudnák javítani, akkor inkább nem vennék újat, mint ahogy a gyártó javasolta.![]()
150 Hz alatt hallhatóan torzít, recsegősen szól. Kikapcsolt állapotban ha óvatosan benyomom a membránt mintha ellenállásba ütközne, vagy koszontolódna valamihez, ilyen kaparós hangot ad ki (a membrán egyik részénél jobban hallani mint a szemközti oldalon), míg a jobb oldali ellenállás nélkül hangtalanul benyomódik.
Fizikailag nem látok rajta hibát.
Segítséget előre is köszönöm!![]()
BLX írta: ↑2019.05.20., hétf. 22:43Nehéz kérdés szerelőt javasolni, mert mindenkinek más "jön be".
Nekem már javított hangszórót és az szépen elkészült, Marosi István, BP, 06 20 943 8336
Korábban, amikor keresgéltem még ezek a nevek merültek fel:
Pázmándi László http://pazmandi.hangszoro.net/hangszorojavitas
Aubeck Ferenc, BP, 06 70 223 2066
http://www.hangfalepites.hu/index.php/kapcsolat
Ha van rá lehetőséged érdeklődj több helyen.
Majd esetleg írd meg, hol és hogyan sikerült a felújítás.
Ok- Köszönöm.
Tegyük még ide Tüű Károlyt Érden, +36702813249BLX írta: ↑2019.05.20., hétf. 22:43Nehéz kérdés szerelőt javasolni, mert mindenkinek más "jön be".
Nekem már javított hangszórót és az szépen elkészült, Marosi István, BP, 06 20 943 8336
Korábban, amikor keresgéltem még ezek a nevek merültek fel:
Pázmándi László http://pazmandi.hangszoro.net/hangszorojavitas
Aubeck Ferenc, BP, 06 70 223 2066
http://www.hangfalepites.hu/index.php/kapcsolat
Ha van rá lehetőséged érdeklődj több helyen.
Majd esetleg írd meg, hol és hogyan sikerült a felújítás.
Nehéz kérdés szerelőt javasolni, mert mindenkinek más "jön be".
Nem hinném, hogy kontakthiba lenne. Meglehet, hogy a dóm előtti kondi a ludas a hangváltóban.
Tüű Károly, Érden. Érd.: +36702813249kalmanlorant írta: ↑2019.03.13., szer. 15:09
Elnémult magas sugárzóm javítására tudnátok valakit ajánlani?