Sok ízletes husit

.......egy ilyen ?......Vinkler írta: ↑2019.05.11., szomb. 09:11Most komoly? Nézd meg. Ok, a nevet is meg kell fizetni sajnos, de itt szerencsére kalsz is valamit.
Szóval: jó tervezés, megfelelő kialakitás, jó légáramlatok tudnak kialakulni a sütőn belül, elég precíz hőszabályozással. Kellően vastag és minőségi anyaghasználat. Rengeteg értelmes, használható kiegészítő. Hirtelen kb. ennyi.
Egyébkent nem vészes az ára, ha megnezed a többit, a kamadokról nem is beszélek. Ott siman elkölthetsz 5-800k-t.
Most komoly? Nézd meg. Ok, a nevet is meg kell fizetni sajnos, de itt szerencsére kalsz is valamit.
Én a termeket néztem annó. Akkor még volt Baumax, talán ott vettem. Tizenéve is kb 60k volt. Ami megfogott az a mérete és a megfelelő anyagvastagság, jó rácsanyag. Valami osztrák cucc. Mára ezek kikoptak, vagy neves gyártó jó termékei vannak, vagy noname kínai semmire sem használható. Az tuti, hogy Weber mater touch 57 cm-es lesz, kérdés, hogy melyik.
Egy noname tizenéves cucc. Most szeretnék újat venni.
Az nem saját márkás!Vasti írta: ↑2019.04.16., kedd 11:18Nekem pont az a bajom a faszénnel (régebben csak azt vettem) , hogy sokszor csak por van a zsákban :-( Szívás, amikor kezdődne a buli, és kiderül, hogy nincs mivel sütni ;-) Bár általában több is van otthon, azért nagy katasztrófa nem szokott lenni ;-)
Amilyen hülye vagyok, ez a zsáktapizás eszembe sem jutott! Pedig logikus ;-) Na elmegyek az OBI-ba, éppen mintha lett volna Weber is akciósan, meg akkor a saját márkást is meglesem.
Üdv: Vasti
Előtte bepácoltam a tarját, ha vége, akkor begyújtom a szenet és mehet a sütés. Addig sörözes és Roubaix!
Minden grillezés megkezdése előtt a faszénen tartom és pár perc múlva, amikor átforrósodott, akkor egy drótkefével (erre való hosszú nyelű) átpucolom. Egy idő után kialakul rajta egy fekete réteg, amire nem tapad az étel.
Én a brikettet kevesbé szeretem, de van előnye is (Nagyon jól adagolható a grillezés megkezdése után is). Azt egyébként az Aldiban szoktam venni, eddig jó volt, bár most a legutóbbi eléggé könnyen töredezett. Eddig azonban hibatlanul elmtudtam használni az utolsó darabig úgy, hogy semennyi morzsa nem maradt a zacskóban. Régebben próbáltam pár horror árú misztikust is, de nem emlekeszem semmi különösre. Arra figyelni kell, hogy a briketten lévő elégett hamu szigetel, ezáltal egy idő után csökken a hőleadás. Én egyszer minimum megkapirgálom, hogy lehulljon a hamu.Vasti írta: ↑2019.04.13., szomb. 18:48Basszus, ilyet én is pirítok a nyáron valamikor :-) Állati jól néz ki, és csupa olyan dologból van, amire a szervezetnek szüksége van: hús, szalonna, paprika, sajt, füst, stb. ;-)
Egy kicsit ide vonatkozó kérdés, mert látom, grilleztél már egyszer-kétszer ;-) Milyen szenet???
Régebben bármit vettem, megsült rajta, aminek meg kellett sülnie: faszén vagy brikett, ahol éppen jártam, megvettem, beizzítottam, és nem hogy megsült a kaja, de miután megettük, meg ment a családi beszélgetés, még nagyon sokáig szépen izzott.
Mostanában, pár éve meg nem egyszer előfordult, hogy 1-1,5 kis brikettet begyújtottunk, és nem készült el rajta a kaja, mert hamuvá vált kb. 20 percen belül! Folytathattuk serpenyőben, ciki...
Már arra gondoltam, hogy beruházok Weber brikett-be: érdemes?
Üdv: Vasti
hasonlot gondoltam, csak nem irtam be.
Inkább ilyen szomjas, hogy foggal téptem a dobozt.