- WP_20190524_19_16_44_Pro.jpg (299.17 KiB) Megtekintve 5661 alkalommal
- WP_20190524_19_14_40_Pro.jpg (429.81 KiB) Megtekintve 5661 alkalommal

Kinek a pap kinek a paplan

Igaz. Egy ilyen tölcséres hangfal hangváltóját összehozni valóban nem egyszerű. Kár hogy feladtad... Ha viszont rendesen be van lőve egy fejhallgató erősítővel meghajtva is csodákra képes.supravox írta: ↑2019.05.24., pén. 11:47Igen az enyém..dixie-chicken írta: ↑2019.05.24., pén. 09:06ez a tiéd volt?..meredek és merész változás volt akkor visszatérni onnét....![]()
Supravox elektrománeses a tőcsérben
Supravox a mélyben
Valami celestion nyomókamrás a magasban..
A szub meg egy danley klón..
Minden akkuról kivéve a Lenco..
Az erősítő egy valamilyen ic-s cucc ezüst hangerőszabályzó trafóval ezüst kimenővel..
Valami 100dB érzékenység..
Full ezüst derót
Sajna a váltójára nem találtam igazán lelkes szakit..nem akart igazán összeállni.aztán elegem lett.
Eltettem egy pincébe..

köszi...kevés ember képes visszalépni,vagy váltani onnétsupravox írta: ↑2019.05.24., pén. 11:47Igen az enyém..dixie-chicken írta: ↑2019.05.24., pén. 09:06ez a tiéd volt?..meredek és merész változás volt akkor visszatérni onnét....![]()
Supravox elektrománeses a tőcsérben
Supravox a mélyben
Valami celestion nyomókamrás a magasban..
A szub meg egy danley klón..
Minden akkuról kivéve a Lenco..
Az erősítő egy valamilyen ic-s cucc ezüst hangerőszabályzó trafóval ezüst kimenővel..
Valami 100dB érzékenység..
Full ezüst derót
Sajna a váltójára nem találtam igazán lelkes szakit..nem akart igazán összeállni.aztán elegem lett.
Eltettem egy pincébe..
Az elmebajjal?
Igen az enyém..dixie-chicken írta: ↑2019.05.24., pén. 09:06ez a tiéd volt?..meredek és merész változás volt akkor visszatérni onnét....![]()

Az őrült és a zseni között nagyon kicsi a határ

ez a tiéd volt?..meredek és merész változás volt akkor visszatérni onnét....

Csak azért írtam, mert kipróbáltam és nálam bevált.b_t írta: ↑2019.05.22., szer. 12:40Off
Gondolom az elsődleges relfekciók miatt írod, amik a hátsó faltól érkeznek...ha igen, akkor vagy nagyon a falra érdemes ülni (mert ott nyomásminimum van és nagyon kicsi a visszavert hangok késleltetési ideje), vagy több helyet kell hagyni (mint 30cm). Mármint ez az én tapasztalatom.
De mindemellett szinte fontosabb az ülőpozíció szempontjából, hogy hol jó a basszus. Kioltásban vagy kiemelésben ücsörögni nem túl jó dolog, mondhatni odacsapja az élményt. Ezért én általános kijelentéseket már nem teszek, ha lehet érdemes megmérni a szobát hol a legjobb ülni.
Szóval lehet hogy ez így ahogy van tök jól szól :)
On

Off
Köszönöm!komarfamily írta: ↑2019.05.20., hétf. 16:51Nagyon klasszul nez ki grat!
Azok a kicsi Harbik a saroban arvalkodva mit vetettek?![]()