Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
1.) Belebotlottam az Amazon Prime-on a The Magicians sorozatba.
https://www.imdb.com/title/tt4254242/
Az első rész 17. percéig bírtam.
Gagyi kivitelezés és látványvilág, karizma nélküli színészek unalmas játéka, a dialógusokkal nagyot akarnak mondani, de inkább nevetséges mint hatásos.
2.) Minden csapból a Trónok Harca 8. évada folyik.
Hogy mennyire nem jó, illetve ellentmond az 1-6. évadban felépítetteknek.
Engem sem a könyv, sem a sorozat nem fogott meg (egy teljes részt sem láttam egyben), de ennyi felzúdulás után már én is kíváncsi vagyok ki kerül a Vastrónra (vagy az lesz a csavar, hogy már nincs is Vastrón?)
3.) Viszont nézem a Comedy Centralon az Agymenők befejező, 12. évadát, asszem' a 18. résznél járunk.
Elég sovány.
Ha a befejező részre nem villantanak valamit, akkor egy elég erőtlen (méltatlan?) lezárást kapunk.
https://www.imdb.com/title/tt4254242/
Az első rész 17. percéig bírtam.
Gagyi kivitelezés és látványvilág, karizma nélküli színészek unalmas játéka, a dialógusokkal nagyot akarnak mondani, de inkább nevetséges mint hatásos.
2.) Minden csapból a Trónok Harca 8. évada folyik.
Hogy mennyire nem jó, illetve ellentmond az 1-6. évadban felépítetteknek.
Engem sem a könyv, sem a sorozat nem fogott meg (egy teljes részt sem láttam egyben), de ennyi felzúdulás után már én is kíváncsi vagyok ki kerül a Vastrónra (vagy az lesz a csavar, hogy már nincs is Vastrón?)
3.) Viszont nézem a Comedy Centralon az Agymenők befejező, 12. évadát, asszem' a 18. résznél járunk.
Elég sovány.
Ha a befejező részre nem villantanak valamit, akkor egy elég erőtlen (méltatlan?) lezárást kapunk.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Te is tudod.
Az átlag amerikai nem olvas feliratot, szinkronizálni nem szeretnek/tudnak/szoktak és mennyivel megnyugtatóbbak az ismerős arcok.
Meg ilyenek.
Pl.:
https://www.quora.com/Why-there-are-so-many-american-remakes-of-successful-foreign-movies
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Nem láttuk az eredetit. Liam Neeson-t kedveljük, a film lekötötte a figyelmünket, ennyi volt a cél.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Nem is értem ezt a sok amcsi remaket, mi a fa..nak???
Ha láttad az eredeti verziót, ezek már a szégyen kategória.

Vagy, ha nem akar 5-10 perc bénázást se kibekkelni, akkor meg kell nézni az eredetit. Ott nincs ilyen problémaZolaBA írta: ↑2019.05.14., kedd 22:54Megnéztük a 2018-as magyar BUÉK filmet. Tudom, hogy vegyesek a vélemények róla, nekem viszont bejött a "fekete humor", egyszer ajánlott!
Annyi trükk kell a nézéshez, hogy az elején 5-10 percig ki kell bírni a "gagyi magyar filmes bénázás" érzést, addig nem áll össze és nem indul el a sztori. De aztán jó :)
- Csatolmányok
-
- IMG_6750.JPG (83.19 KiB) Megtekintve 3143 alkalommal
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Megnéztük a 2018-as magyar BUÉK filmet. Tudom, hogy vegyesek a vélemények róla, nekem viszont bejött a "fekete humor", egyszer ajánlott!
Annyi trükk kell a nézéshez, hogy az elején 5-10 percig ki kell bírni a "gagyi magyar filmes bénázás" érzést, addig nem áll össze és nem indul el a sztori. De aztán jó :)
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Nekünk tetszett. Egy esti filmnek simán elmegy, és még van benne egy-két jó poén is.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 732
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Cold Pursuit
Hááát gyerkőcök, én b+ megnéztem, hogy nektek ne kelljen...
Ne akarjátok, hogy értékeljem...
Hááát gyerkőcök, én b+ megnéztem, hogy nektek ne kelljen...

Ne akarjátok, hogy értékeljem...

Off
Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!

Leninvárosra még én is emlékszem. Sztálinvárosra már nem.
Biztos egy nagy koponya lehetett, még ha a nézetei olyanok voltak amilyenek. Igaz a gondolatainak megvalósítása nem egészen az ő elképzelése szerint zajlottak....
On
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Ha már filmes topic meg Lenin :
"Ha a Szovjetunió filmművészetéről kell beszélni, kikerülhetetlen a nagy Vlagyimir Iljics Lenin, aki már igen korán, 1922. január 17-én lediktálta nézeteit a szerinte leghatékonyabb propagandaeszközről, a mozgóképről. A manipulációra való használhatóságát illetően igaza volt. Ehhez persze kellet a Lenin által előírt cenzúra és központi irányítás is, különben visszaütött volna a szándék, ahogy Lenin fogalmazott:”Vigyázzunk, nehogy a propaganda legyőzze velünk saját célját." Az sem vigasztaló, hogy Vlagyimir Iljics kinyilatkoztatta: „Minden művészet közül számunkra a legfontosabb a film.”
Az is lehet, hogy viszontlátjuk a közeljövőben az öreget a vásznon:
https://www.hirmagazin.eu/dicaprio-lenin-szerepeben
"Ha a Szovjetunió filmművészetéről kell beszélni, kikerülhetetlen a nagy Vlagyimir Iljics Lenin, aki már igen korán, 1922. január 17-én lediktálta nézeteit a szerinte leghatékonyabb propagandaeszközről, a mozgóképről. A manipulációra való használhatóságát illetően igaza volt. Ehhez persze kellet a Lenin által előírt cenzúra és központi irányítás is, különben visszaütött volna a szándék, ahogy Lenin fogalmazott:”Vigyázzunk, nehogy a propaganda legyőzze velünk saját célját." Az sem vigasztaló, hogy Vlagyimir Iljics kinyilatkoztatta: „Minden művészet közül számunkra a legfontosabb a film.”
Az is lehet, hogy viszontlátjuk a közeljövőben az öreget a vásznon:
https://www.hirmagazin.eu/dicaprio-lenin-szerepeben
OFF
Nekem Lenin anno a mindennapjaimba rendesen beleívódott...Leninvárosban laktam a Lenin úton, ha kinéztem az ablakon egy bazi nagy Lenin szoborot (fejet) láttam...
ON
Nekem Lenin anno a mindennapjaimba rendesen beleívódott...Leninvárosban laktam a Lenin úton, ha kinéztem az ablakon egy bazi nagy Lenin szoborot (fejet) láttam...

ON
Ezt csak úgy találtam

- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1683
Most már rutinból fogják csinálni, tanultak a hibáikból, ezek sokkal de sokkal jobbra fognak sikerülni!
Csak pozitívan!
Ommmmmm
Célcsoport.
Éljen a prediktív szövegbevitel...
Jól hallottam,lesz három további Star Wars film?
Szerintem, ennél is az ifjúság a cégcsoport.