Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
1.) Belebotlottam az Amazon Prime-on a The Magicians sorozatba.
https://www.imdb.com/title/tt4254242/
Az első rész 17. percéig bírtam.
Gagyi kivitelezés és látványvilág, karizma nélküli színészek unalmas játéka, a dialógusokkal nagyot akarnak mondani, de inkább nevetséges mint hatásos.
2.) Minden csapból a Trónok Harca 8. évada folyik.
Hogy mennyire nem jó, illetve ellentmond az 1-6. évadban felépítetteknek.
Engem sem a könyv, sem a sorozat nem fogott meg (egy teljes részt sem láttam egyben), de ennyi felzúdulás után már én is kíváncsi vagyok ki kerül a Vastrónra (vagy az lesz a csavar, hogy már nincs is Vastrón?)
3.) Viszont nézem a Comedy Centralon az Agymenők befejező, 12. évadát, asszem' a 18. résznél járunk.
Elég sovány.
Ha a befejező részre nem villantanak valamit, akkor egy elég erőtlen (méltatlan?) lezárást kapunk.
https://www.imdb.com/title/tt4254242/
Az első rész 17. percéig bírtam.
Gagyi kivitelezés és látványvilág, karizma nélküli színészek unalmas játéka, a dialógusokkal nagyot akarnak mondani, de inkább nevetséges mint hatásos.
2.) Minden csapból a Trónok Harca 8. évada folyik.
Hogy mennyire nem jó, illetve ellentmond az 1-6. évadban felépítetteknek.
Engem sem a könyv, sem a sorozat nem fogott meg (egy teljes részt sem láttam egyben), de ennyi felzúdulás után már én is kíváncsi vagyok ki kerül a Vastrónra (vagy az lesz a csavar, hogy már nincs is Vastrón?)
3.) Viszont nézem a Comedy Centralon az Agymenők befejező, 12. évadát, asszem' a 18. résznél járunk.
Elég sovány.
Ha a befejező részre nem villantanak valamit, akkor egy elég erőtlen (méltatlan?) lezárást kapunk.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Te is tudod.
Az átlag amerikai nem olvas feliratot, szinkronizálni nem szeretnek/tudnak/szoktak és mennyivel megnyugtatóbbak az ismerős arcok.
Meg ilyenek.
Pl.:
https://www.quora.com/Why-there-are-so-many-american-remakes-of-successful-foreign-movies
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Nem láttuk az eredetit. Liam Neeson-t kedveljük, a film lekötötte a figyelmünket, ennyi volt a cél.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Nem is értem ezt a sok amcsi remaket, mi a fa..nak???
Ha láttad az eredeti verziót, ezek már a szégyen kategória.

Vagy, ha nem akar 5-10 perc bénázást se kibekkelni, akkor meg kell nézni az eredetit. Ott nincs ilyen problémaZolaBA írta: ↑2019.05.14., kedd 22:54Megnéztük a 2018-as magyar BUÉK filmet. Tudom, hogy vegyesek a vélemények róla, nekem viszont bejött a "fekete humor", egyszer ajánlott!
Annyi trükk kell a nézéshez, hogy az elején 5-10 percig ki kell bírni a "gagyi magyar filmes bénázás" érzést, addig nem áll össze és nem indul el a sztori. De aztán jó :)
- Csatolmányok
-
- IMG_6750.JPG (83.19 KiB) Megtekintve 3145 alkalommal
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Megnéztük a 2018-as magyar BUÉK filmet. Tudom, hogy vegyesek a vélemények róla, nekem viszont bejött a "fekete humor", egyszer ajánlott!
Annyi trükk kell a nézéshez, hogy az elején 5-10 percig ki kell bírni a "gagyi magyar filmes bénázás" érzést, addig nem áll össze és nem indul el a sztori. De aztán jó :)
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Nekünk tetszett. Egy esti filmnek simán elmegy, és még van benne egy-két jó poén is.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 732
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Cold Pursuit
Hááát gyerkőcök, én b+ megnéztem, hogy nektek ne kelljen...
Ne akarjátok, hogy értékeljem...
Hááát gyerkőcök, én b+ megnéztem, hogy nektek ne kelljen...

Ne akarjátok, hogy értékeljem...

Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!
Leninvárosra még én is emlékszem. Sztálinvárosra már nem.
Biztos egy nagy koponya lehetett, még ha a nézetei olyanok voltak amilyenek. Igaz a gondolatainak megvalósítása nem egészen az ő elképzelése szerint zajlottak....
On
Off
Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!

Leninvárosra még én is emlékszem. Sztálinvárosra már nem.
Biztos egy nagy koponya lehetett, még ha a nézetei olyanok voltak amilyenek. Igaz a gondolatainak megvalósítása nem egészen az ő elképzelése szerint zajlottak....
On
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Ha már filmes topic meg Lenin :
"Ha a Szovjetunió filmművészetéről kell beszélni, kikerülhetetlen a nagy Vlagyimir Iljics Lenin, aki már igen korán, 1922. január 17-én lediktálta nézeteit a szerinte leghatékonyabb propagandaeszközről, a mozgóképről. A manipulációra való használhatóságát illetően igaza volt. Ehhez persze kellet a Lenin által előírt cenzúra és központi irányítás is, különben visszaütött volna a szándék, ahogy Lenin fogalmazott:”Vigyázzunk, nehogy a propaganda legyőzze velünk saját célját." Az sem vigasztaló, hogy Vlagyimir Iljics kinyilatkoztatta: „Minden művészet közül számunkra a legfontosabb a film.”
Az is lehet, hogy viszontlátjuk a közeljövőben az öreget a vásznon:
https://www.hirmagazin.eu/dicaprio-lenin-szerepeben
"Ha a Szovjetunió filmművészetéről kell beszélni, kikerülhetetlen a nagy Vlagyimir Iljics Lenin, aki már igen korán, 1922. január 17-én lediktálta nézeteit a szerinte leghatékonyabb propagandaeszközről, a mozgóképről. A manipulációra való használhatóságát illetően igaza volt. Ehhez persze kellet a Lenin által előírt cenzúra és központi irányítás is, különben visszaütött volna a szándék, ahogy Lenin fogalmazott:”Vigyázzunk, nehogy a propaganda legyőzze velünk saját célját." Az sem vigasztaló, hogy Vlagyimir Iljics kinyilatkoztatta: „Minden művészet közül számunkra a legfontosabb a film.”
Az is lehet, hogy viszontlátjuk a közeljövőben az öreget a vásznon:
https://www.hirmagazin.eu/dicaprio-lenin-szerepeben
OFF
Nekem Lenin anno a mindennapjaimba rendesen beleívódott...Leninvárosban laktam a Lenin úton, ha kinéztem az ablakon egy bazi nagy Lenin szoborot (fejet) láttam...
ON
Nekem Lenin anno a mindennapjaimba rendesen beleívódott...Leninvárosban laktam a Lenin úton, ha kinéztem az ablakon egy bazi nagy Lenin szoborot (fejet) láttam...

ON
Ezt csak úgy találtam

- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Csak pozitívan!
Ommmmmm
Most már rutinból fogják csinálni, tanultak a hibáikból, ezek sokkal de sokkal jobbra fognak sikerülni!
Csak pozitívan!
Ommmmmm
Célcsoport.
Éljen a prediktív szövegbevitel...
Jól hallottam,lesz három további Star Wars film?
Szerintem, ennél is az ifjúság a cégcsoport.