Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Hunter Killer. Egy látványos, izgalmas film, ami lekötötte végre a figyelmünket (Atmos hanggal). Esti programnak tökéletes, annak aki szereti tengeralattjárós filmeket. 9/10
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Íti gyerek fejjel még jó is, de inkább aranyos volt, felnőtt fejjel már ...scaurus írta: ↑2019.05.08., szer. 18:42Izé.
E.T. se nézett ki úgy és nem is nagyon viselkedett úgy mint aki egy olyan civilizáció tagja, amely képes azt a fejlett technológiát kifejleszteni (függetlenül attól, hogy végülis egy jeladót összehozott), ami intergalaktikus űrutazáshoz kell - és akkor se akadtunk fenn ezen.
(Jó, nyilván, van az utca embere és van, mondjuk, Elon Musk, de az űrbe mégsem az utca embere megy.)

Igazad van, az is lehet, pl. a Velociraptorok is űrhajóval érkeztek, csak jött az a nyomi meteor vagy valami és már nem tudtak hazamenni vagy üzenni, merre is vannak éppen.

Izé.
E.T. se nézett ki úgy és nem is nagyon viselkedett úgy mint aki egy olyan civilizáció tagja, amely képes azt a fejlett technológiát kifejleszteni (függetlenül attól, hogy végülis egy jeladót összehozott), ami intergalaktikus űrutazáshoz kell - és akkor se akadtunk fenn ezen.

(Jó, nyilván, van az utca embere és van, mondjuk, Elon Musk, de az űrbe mégsem az utca embere megy.)
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Hát talán annyit, hogy ilyen suta kezekkel, amik inkább lábak, űrhajót elvezetni/navigálni + a trailerben megnyilvánuló primitív aggyal, ennyire fejlett technológiát kifejleszteni... no comment.
Akkor lehet neked mindegy is...

Azt lehet tudni, a lényeket valakik küldték vagy maguktól jöttek/jönnek?
Mert ha maguktól, az igencsak nevetséges lenne...

Jövőre már az lesz a feladat:
Ha választhat, Ön honnan, milyen minőségben szerzi be az új sikerfilmeket vagy a régi kedvenceit?
Ha választhat, Ön honnan, milyen minőségben szerzi be az új sikerfilmeket vagy a régi kedvenceit?

Az idei magyar érettségin már országosan foglalkoznak az általunk is ismert és húsbavágó kérdéssel:
Szinkronnal vagy anélkül?
Szinkronnal vagy anélkül?
A The Bodyguard-ot nézzük és nagyon tetszik ez a sorozat. Sajnos csak egy évad van még belőle. 9/10
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Ha azok tartananak ennyi ideig most nem lenne gond a népességgel a Földön. Jópáran ertvágtak volna magukon...

Bár részemről teljesen mindegy hogy egy ilyen sorozat megy 80 évig vagy 80 különböző megy 1-1 évig ha úgysem nézem.
Kellő távolságból szemlélve nem sok különbség van, mondjuk, a Barátok közt, Jóbarátok és True Detectives között.
Bámuljuk kitalált karakterek fiktív életét.
Az már csak igény és ízlés kérdése, kinek mi tetszik.
Arról nem is beszélve, hogy, mondjuk, Batman és Joker 1940 óta, azaz 79 éve gyepálják egymást - nincs az a brazil/mexikói/török sorozat, ami ehhez lenne mérhető.

Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Karaktere ismert volt, Ő maga kevésbé, kb. mint Dart Vader-é. Nyugodjon békében!
- Csatolmányok
-
- Peter.jpg (87.04 KiB) Megtekintve 2536 alkalommal
Nekem nem a műsorral volt/van bajom, csupán az alákevert műröhögéssel, vagy akár lehet elő is. (Ha jól emlekszem az Egy úr az űrből is ilyen volt.)wittao írta: ↑2019.05.03., pén. 10:56Nekem sok kedvenc sorozatom van, ami ebben a "stílusban" nyomul:
Két pasi, meg egy kicsi
Agymenők
Rém rendes család
Jim szerint a világ
Ha ki akarom üríteni a fejemet, leülök eléjük és engem nagyon szórakoztatnak.
Persze van amikor erőltetettek, de szerintem rendben vannak.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1679
Két pasi meg egy kicsi jó, legalábbis amíg Sheen benne van.
Rém rendes család is.
Most a Tacoma FD nevű amcsi tűzoltós komédia sorozatot kezdtem el. Nem rossz, de sajna nem is olyan jó. Vannak benne erőltetett poénok, meg a szokásos amerikai fingós böfögős is, bár hála istennek azért nem ez a fő vonal. Amíg részenként meg van a 2-3 olyan jelenet, ami tényleg megnevettett addig elnézem a hibáit. 25 perces kb. egy rész szóval bőven kibírható. A trailereket ne nézzétek meg mert csomó poént elspoilerez.
Rém rendes család is.
Most a Tacoma FD nevű amcsi tűzoltós komédia sorozatot kezdtem el. Nem rossz, de sajna nem is olyan jó. Vannak benne erőltetett poénok, meg a szokásos amerikai fingós böfögős is, bár hála istennek azért nem ez a fő vonal. Amíg részenként meg van a 2-3 olyan jelenet, ami tényleg megnevettett addig elnézem a hibáit. 25 perces kb. egy rész szóval bőven kibírható. A trailereket ne nézzétek meg mert csomó poént elspoilerez.
Ez odaát egy stílus lehet, ami megmaradt, és sajnos nem kopott ki. Ha tetszik tudok magamtól is nevetni, ha meg nem ült a poén mások nevetesére meg nem vagyok kiváncsi. Pláne ha gepi alakevert nevetés. Gondolom anno ezek mintegy színházi komediák lehettek, közönseg előtt, csak ezzé korcsosult.
Már gyerekkorban sem szerttem az ilyet..
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 397
"Az én anyám nem hordott bubifrizurát,
Nem hordott párizsi ruhát és mégis szép volt..."

https://www.youtube.com/watch?v=6zyZ5xky0QI
Nem hordott párizsi ruhát és mégis szép volt..."

https://www.youtube.com/watch?v=6zyZ5xky0QI
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára giotto14 2019.05.03., pén. 10:14-kor.
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Akárcsak pl. a brazil, mexikói, török nyáltenger (bocs) szappanoperákra vagy akár a Barátok közt-re. Ha nincs a környezetedben egyetlen nőszemély sem, aki “kajálja” ezeket, akkor szerintem szerencsésnek mondhatod magad. Érteni, hogy miért szeretik? Én feladtam, hogy megértsem.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5976
Nem vagy egyedül, én sem értem, de tény, hogy elég komoly igény mutatkozik rájuk.
Akárcsak pl. a brazil, mexikói, török nyáltenger (bocs) szappanoperákra vagy akár a Barátok közt-re. Ha nincs a környezetedben egyetlen nőszemély sem, aki “kajálja” ezeket, akkor szerintem szerencsésnek mondhatod magad. Érteni, hogy miért szeretik? Én feladtam, hogy megértsem.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Kinek a pap, kinek a papné.
Egyébként, úgy tudom, hogy az Agymenőket közönség előtt veszik fel.
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Hát igen, ezen én is lestem. Értelmetlen, karakter idegen és kicsit sem volt humoros.

A star trek holofedélzetes részek óta tudjuk, hogy vannak sorozat epizódok amiket el kell engedni

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Elírtam az előzőben, a 16. rész volt az ominózus mélypont.
Nyilván, ízlések és pofonok.
A 12. évadban eddig már több rész volt, amin el sem tudtam mosolyodni, a 17. rész, szerintem, a teljes sorozat eddigi mélypontja, az egész rész értelmetlen (nyomjunk be sztárokat, akik még szerepelni akarnak, mielőtt vége van) és azon kéne röhögnöm, hogy Sheldon lehány egy hírességet.

Ezt a pár részt már megnézem, remélem a fináléra kitalálnak valami vicceset, ami méltó az egészhez.
A Walking Dead nekem az 1. évad 1. részével véget ért.