Nekem Lenin anno a mindennapjaimba rendesen beleívódott...Leninvárosban laktam a Lenin úton, ha kinéztem az ablakon egy bazi nagy Lenin szoborot (fejet) láttam...
ON

Most már rutinból fogják csinálni, tanultak a hibáikból, ezek sokkal de sokkal jobbra fognak sikerülni!
Célcsoport.
Szerintem, ennél is az ifjúság a cégcsoport.
Miért? A T-800 endoskeletonok milyen bután, esetlenül lépkednek a jövőben, míg amikor élő szövet van rajtuk tényleg gyilkológépek.... mégis szeretjük/szerettük. Kár fennakadni ilyen apróságokon. Kevés film menne át a rostán..... (természetfilmek, dokumentumfilmek előnybenkargidje írta: ↑2019.05.08., szer. 20:11Íti gyerek fejjel még jó is, de inkább aranyos volt, felnőtt fejjel már ...scaurus írta: ↑2019.05.08., szer. 18:42Izé.
E.T. se nézett ki úgy és nem is nagyon viselkedett úgy mint aki egy olyan civilizáció tagja, amely képes azt a fejlett technológiát kifejleszteni (függetlenül attól, hogy végülis egy jeladót összehozott), ami intergalaktikus űrutazáshoz kell - és akkor se akadtunk fenn ezen.
(Jó, nyilván, van az utca embere és van, mondjuk, Elon Musk, de az űrbe mégsem az utca embere megy.)![]()
Igazad van, az is lehet, pl. a Velociraptorok is űrhajóval érkeztek, csak jött az a nyomi meteor vagy valami és már nem tudtak hazamenni vagy üzenni, merre is vannak éppen.![]()
Íti gyerek fejjel még jó is, de inkább aranyos volt, felnőtt fejjel már ...scaurus írta: ↑2019.05.08., szer. 18:42Izé.
E.T. se nézett ki úgy és nem is nagyon viselkedett úgy mint aki egy olyan civilizáció tagja, amely képes azt a fejlett technológiát kifejleszteni (függetlenül attól, hogy végülis egy jeladót összehozott), ami intergalaktikus űrutazáshoz kell - és akkor se akadtunk fenn ezen.
(Jó, nyilván, van az utca embere és van, mondjuk, Elon Musk, de az űrbe mégsem az utca embere megy.)
Izé.
Hát talán annyit, hogy ilyen suta kezekkel, amik inkább lábak, űrhajót elvezetni/navigálni + a trailerben megnyilvánuló primitív aggyal, ennyire fejlett technológiát kifejleszteni... no comment.
Azt lehet tudni, a lényeket valakik küldték vagy maguktól jöttek/jönnek?