Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio GS10
Re: Monitor Audio GS10
Szia! Megírnád nekem hogy mennyibe került és mit csináltak a falon. Üdv András
Nekem is ilyen dobozaim vannak most. Alapból sem rossz már, de én elvittem Tüű Károlyhoz, aki az elit ligába tuningolta őket. Nagyon jó dobozok, rengeteg potenciállal, erősen ajánlott. Aki Esztergom környékén van, szívesen látom egy hallgatózásra, ... a kollega eladását segítvén.
Erősítő: Arcam P85+Arcam A85
Hangfal: Wilson Benesch ARC
Forrás, DAC: Bluesound Node => TIDAL
Phono: Project Debut Carbon Esprit
Kábelek: Xindak, Fapaci, Van Damme
Hangfal: Wilson Benesch ARC
Forrás, DAC: Bluesound Node => TIDAL
Phono: Project Debut Carbon Esprit
Kábelek: Xindak, Fapaci, Van Damme
Újra eladóak, jég feloldva.
A
falak csodásan szólnak! Nekem is ezek vannak.
Az ígért képek. Próbáltam a két milliméteres makulát is fényképezni külön, de szabad szemmel is nehezen kivehetőek. A dobozok nagyon szép állapotban vannak, természetesen a takarószövet is megvan.
- Csatolmányok
-
- _MG_9624.JPG (180.29 KiB) Megtekintve 2212 alkalommal
-
- _MG_9622.JPG (97.3 KiB) Megtekintve 2212 alkalommal
-
- _MG_9621.JPG (136.76 KiB) Megtekintve 2212 alkalommal
-
- _MG_9620.JPG (152.72 KiB) Megtekintve 2212 alkalommal
-
- _MG_9619.JPG (159.39 KiB) Megtekintve 2212 alkalommal
-
- _MG_9618.JPG (156.54 KiB) Megtekintve 2212 alkalommal
Monitor Audio GS10
A címben szereplő Monitor Audio Gold Signature 10 hangsugárzópár világos tölgy színben eladó.
Állapotuk nagyon szép, eredeti csomagolása és a grillek, reflexnyílás tömítő szivacsok megvannak, a gyári fém lap jumperek villás végű csatlakozókra cserélve.
Meghallgathatóak Makón Creek integrálttal, vagy szállításban is tudok segíteni biztonságos gyári csomagolásukban.
Ár: 165e
galistvan13@hotmail.com
30/8123731
Állapotuk nagyon szép, eredeti csomagolása és a grillek, reflexnyílás tömítő szivacsok megvannak, a gyári fém lap jumperek villás végű csatlakozókra cserélve.
Meghallgathatóak Makón Creek integrálttal, vagy szállításban is tudok segíteni biztonságos gyári csomagolásukban.
Ár: 165e
galistvan13@hotmail.com
30/8123731