A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Köszönöm ezt a pár hasznos tippet Uraim,ha önzetlen - ha nem!
Csalódás biztos nem fog érni, Denon X2300 és Celestion szett (amit még el kell adnom) után, viszont egyszer szeretném megvenni és aztán nem variálni.
A másik, hogy ízlésben inkább az erős terek fognak meg, még ha a részletek rovására is megy kicsit.Ezért a Marantz 7xxx 8xxx lehet kerülendő is !?
Köszönöm mégegyszer,később jelentkezem!
Quad Elite Integrated + Quad 21L én erre tenném a voksom, mégiscsak el ligában játszanak.
És mégis, én a Regát ajánlanám...
Én is, de - remélem, Zebo nem haragszik meg érte - egy kicsit újabbat és szerintem csinosabbat; RS3-at. (Igen, az ajánlatom nem teljesen önzetlen, épp ezért tettem meg nyilvánosan... )
Sziasztok!
Kis iránymutatásra lenne szükségem.
Felszámoltam a mozit,de forráskészüléknek meghagytam az Oppo 103 eu-t.
Kérdésem, tudnátok e összeillő komponenseket (erős.-hangs.) javasolni használ áron 250 ezerig?!
A szoba 22nm.,hangosan nem hajtanám és leginkább JAZZ!
Azért kérdem így, mert Szolnoki lévén nagyon kevés lehetőségem van meghallgatásra.
Megtisztelő válaszaitokat nagyon szépen köszönöm!
Nem tudom milyen mozit számoltál fel, nem tudom milyen dobozok voltak.
Egyrészt szerencséd van mert ebbe a keretbe sokminden bele fér és sokminden van az apróban.
Másrészt ez hátrány is!
Első körben meglesném valahogyan hogy kik laknak a környékeden (ha jól emlékszem akkor van pár Szolnoki itt).
Ha nekem kellene választanom akkor dobozból ProAc klón pl, StandArt... vagy van pár nagymonitor...
Erősítőből is vannak kellemes darabok... Rega, Marantz, H/K, ...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sziasztok!
Kis iránymutatásra lenne szükségem.
Felszámoltam a mozit,de forráskészüléknek meghagytam az Oppo 103 eu-t.
Kérdésem, tudnátok e összeillő komponenseket (erős.-hangs.) javasolni használ áron 250 ezerig?!
A szoba 22nm.,hangosan nem hajtanám és leginkább JAZZ!
Azért kérdem így, mert Szolnoki lévén nagyon kevés lehetőségem van meghallgatásra.
Megtisztelő válaszaitokat nagyon szépen köszönöm!
Köszi mindenkinek
Valóban egy szaki lenne a legjobb legegyszerűbb megoldás .(Felénk jót találni és aki be is vállalja viszont nem lesz egyszerű)
Addig próbálom amit írtatok .
Köszi mindenkinek
Valóban egy szaki lenne a legjobb legegyszerűbb megoldás .(Felénk jót találni és aki be is vállalja viszont nem lesz egyszerű)
Köszi mindenkinek
vagy a bemenetválasztó, vagy a némító relé, vagy mindhárom
Na ezekre hogy fogok rájönni
Ha nagyobb hangerőn jó akkor nem lehet relé, a bemenet választót ha kapcsolgatod akkor megy el a hang akkor az, a relé nem szokott recsegni, vagy érintkezik vagy nem, szerintem kizárható. Ha van kontakt spréd és be tudod fújni a potit megszűnik a recsegés egy időre.
MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
Sziasztok
Van egy Jungson JA66 c ami kb 2 éve kezdett olyat produkálni hogy kisebb hangerőn az egyik hangfalon elmegy a zene, kicsit néha recseg is .Eddig még úgy ahogy elviseltem mert nagyobb hangerőn hallgattam , de most már nagyon kezd bosszantani .A kábelek elvileg rendben vannak átnéztem a csatlakozásokat is.
Tudnátok segíteni merre tovább?
Valószínű a hangerő szabályzó ment tönkre, csere.
MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
Sziasztok
Van egy Jungson JA66 c ami kb 2 éve kezdett olyat produkálni hogy kisebb hangerőn az egyik hangfalon elmegy a zene, kicsit néha recseg is .Eddig még úgy ahogy elviseltem mert nagyobb hangerőn hallgattam , de most már nagyon kezd bosszantani .A kábelek elvileg rendben vannak átnéztem a csatlakozásokat is.
Tudnátok segíteni merre tovább?
Próbáltam, kásás lett a TV-n a kép.
Maradt az antenna kihúzása.
Hozzáteszem,hogy ex. (elátkozott) monornet UPC 29-es körzet előfizetésem van, ahol heti 2-3 alkalommal szakad a net, de 4500-ért havonta senki sem ad alap TV + Spectrum + Nat Geo + Discovery + ADSL NET + vezetékes telefont.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Földhurok. Valószínűleg nincsen galvanikusan leválasztva bejövő TV jel. Elméletileg le kellene választani a szolgáltatónak, de általában nem teszi. A régi lakásba megtette.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Sziasztok!
Adott egy erősítő sztereó aminek a segítségével kiteszem a hangot ha filmet nézek. Az erősítőhöz kapcsolódik egy lemezjátszó kábelekkel és földeléssel. Egy RCA ami a televízióhoz van csatlakoztatva. Az egy filléres dolog. Olyan alapzaja van, hogy elviselhetetlen. Ha kihúzom a lemezjátszó kábeleket akkor ez megszűnik vagy elhanyagolható zajszintre csökken. Ez mitől lehet? Ugyan ez a szett volt előtte is csak egy másik lakásban. Ott nem volt semmi. Mi zavarhat be?
Attila