Mivel az az egy igazán sikeres filmje van a DC képregényeknek, így mindent ahhoz lehet viszonyítani. De végül is tök mind1, próbálok keveset szerepelni az oldalon. Ennek a megosztásán is gondolkodtam, rosszul döntöttem.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései
Re: Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Szegény Nolan.... 
Aquaman
A Nolan féle Batman óta a legjobb, helyesbítve a legszórakoztatóbb filmet sikerült összekalapálni a DC-nek. Oké volt még egy Wonder Woman, amit férfitársaim kissé felülértékelnek. Az ördög tudja miért?
Az elmúlt időkben kissé megszokottá vált, h a DC belebukik az alkotásaiba. A Marvel örömére, illetve azt erősítve a bénázásaikkal. A bemutatót látva előre elmeszeltem magamban a filmet. Nah mondom ez nagyon - nagyon műanyag lesz. Emészthetetlenül sokféle fura vízi lénnyel, és CGI-al. Azt gondoltam Momoa karizmatikus vonásai sem fogják elvinni a filmet. Ehhez képest a film nagyszerűen működik, kapunk, egy klisés kicsit limonádét, kalandfilmet szép tájakon, fantasyt, némi humort, és a szokásos motivációkat. Pozitív, és negatív oldalon egyaránt. Könnyen tudunk azonosulni némely érzéssel, így beszippant a film hamar. Szépen sikerült eltalálni az arányokat, nem kevés a játékidő, picit még talán így is rohanunk, de van ritmusa, dinamikája a történetnek. A szereplő válogatás jól sikerült, Szintén jól megoldották a víz alatti mozgást, természetesnek hatott, simán elhittem, nem zökkentett ki. 4K képpel néztem, penge volt, a hang sajnos dinamikailag gyengusz volt, ettől féltem, felfokozva várom a jobb hangot. Ettől függetlenül komoly volt így is, szóval jó keverés kell h legyen. Első komolyabb lenti világ bemutatása közben bevillant Pandora egy pillanatra. Szívesen néztem a lenti fénnyel teli világot. Engem megvett a film, remélhetőleg elkapta a fonalat, és a siker receptjét a DC. Nem olyan nehéz dolog ez, talán abba buktak bele idáig, h nagyon mást akartak mutatni, mint a neves konkurencia. A nézőközönség viszont szórakozni szeret, nem komorkodni, búslakodni. Ennek a filmnek ez véleményem szerint sikerült tökéletesen. Csak így tovább hajrá!
A Nolan féle Batman óta a legjobb, helyesbítve a legszórakoztatóbb filmet sikerült összekalapálni a DC-nek. Oké volt még egy Wonder Woman, amit férfitársaim kissé felülértékelnek. Az ördög tudja miért?
Amint készek vannak, a világ elé tárom, és elmesélem a hozzátartózó történetet is.
Mi van a surroundokkal???
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Ácsi, az hogy nektek nem tetszik a Kanta design egy dolog (nekem se tetszik, kifejezetten rondának találom). Ettől még sokaknak tetszik. Most is beszélgetek prohardveren egy userrel, akinek ez az álmai netovábbja...
Annyira azért ne csodálkozz, Franciákról beszélünk, sztem ezzel mindent elmondtam.
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
A miértre egyszerű a válasz, azért mert én így szeretném.
[/quote]
Ennyi az egész.
[/quote]
Ennyi az egész.
A sárgával meg a zölddel nincs is gond, ha valakinek ez tetszi es ez megy az enteriörbe akkor OK. Egy modern, fiatalos lakásba illik is , miért kellene faerezet mintásnak lennie ( bár nekem nagyon tetszenek). Autóban is van aki idegenkedik a faberakástól ( itt nem az olcsó , gagyi utanzatra gondolok). A Focalnál inkább az első fura számomra a kék front ( nem a színe) a famintas barnás doboz kombináció. De biztos tetszett valakiknek a döntéshozók között... ( ott a deigner biztos nem valakinek "valakijs" volt).
Egyébként sok esetben nem értem hogy kerülhetnek piacra egyes termékek hogy miert nem vétozzák meg még látványterv időszakban.....
Aki a felület miatt aggódik, sok hangfalat csináltak már a fóliások. Nem lepődtek meg a kérdésemen. A felület miatt nem kell aggódni, semmi baja sem lesz.
Ha akarnám akkor 100% ugyanolyan lenne, mint a gyári fekete, csak akkor fújnák. Így fóliázva lesz, és megszüntethető bármikor. A miértre egyszerű a válasz, azért mert én így szeretném.
Aki a felület miatt aggódik, sok hangfalat csináltak már a fóliások. Nem lepődtek meg a kérdésemen. A felület miatt nem kell aggódni, semmi baja sem lesz.
Egyébként milyen gyárilag?
Gondolom a dekorosnak van tapasztalata hogy x év után a.leszedéskor milyen lesz a felület, esetleg tehet-e kárt a ragasztó, vagy simán le lehet takarítani. Addig is vedi a karcoktól.Ha zavar a mostani színe, es tetszik a fekete akár matt fólia, miert ne. Én sem tartom ördögtől valónak.
Gondolom a dekorosnak van tapasztalata hogy x év után a.leszedéskor milyen lesz a felület, esetleg tehet-e kárt a ragasztó, vagy simán le lehet takarítani. Addig is vedi a karcoktól.Ha zavar a mostani színe, es tetszik a fekete akár matt fólia, miert ne. Én sem tartom ördögtől valónak.
Őszintén, minek? Miért muszáj, hogy azt a látszatot keltsd, azonos a fényezésük? Hátul mi a gond, ha maradnak ezek így? Van netán bármi is, amihez a bordónak passzolni kéne hátul?
Így van, fóliázva lesz, nem gányolva, hanem profi módon. Viszont megszüntethető bármikor.
- thxfan
- Beköltözött

- Értékelés: 1205
Teljesen egyetértek, semmilyen fóliával, festéssel nem gányolnám, az Electraból nem volt csúnya szín, mindegyik passzolhat a szobádhoz.
A Focalnál tudnak azért kreatívak lenni, borzasztó miket hoztak össze az újabb és felsőbb kategóriás szériáknál pl.
- Csatolmányok
-
- Focal.png (143.76 KiB) Megtekintve 3007 alkalommal
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Szerintem fújd át őket lilára! Sosem tudhatod, mikor figyel fel rá a Benetton... 
Gratula!
Ez már az a kategória, amit nem szabad barkácstuningolni. Sztem is hagyd a színét, legyen az bármilyen. A szoba amúgy is elég tarka (jó értelemben) ahhoz, hogy passzoljon hozzá egy kilógó surround.
Ez már az a kategória, amit nem szabad barkácstuningolni. Sztem is hagyd a színét, legyen az bármilyen. A szoba amúgy is elég tarka (jó értelemben) ahhoz, hogy passzoljon hozzá egy kilógó surround.
Élőben is gyönyörű.. én nem bántanám ,semmi gond nincs a színével.. de persze ez a te dolgod! Az biztos ez a rendszer ,fasza lesz bemérés ide vagy oda.. 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Ugyan szolid volt, de wittao 1008 kérdése kapott egy diszkrét lájkot tőlem. Szóval 1008Be lapul a dobozban. Beszámoló nem készül, van még rajta némi meló, mert a színe nem annyira stimmel. Aztán jön egy új bemérés valamikor, mert most még a Revel beállításaival üzemel. Annyi bizonyos, h igen jól fest most a rendszer, szeretem legeltetni rajta a szemeim. A hátsók is elég impozánsak, meglepődtem a terjedelmén.
Pörén:
Pörén:
Az biztos, hogy más dimenzióba lépett az electrákkal 

"Az igazi barát szemből támad."
jól tudom én azt!wittao írta: ↑2019.02.17., vas. 09:43Hat az Electra es a 1008 BE nem zarja ki egymast![]()
https://www.focal.com/en/technical-supp ... ra-1008-be
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- irishcream
- Hazajáró lélek

- irishcream
- Hazajáró lélek