Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Általában a moziról, házimoziról

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 267

Re: Általában a moziról, házimoziról

Hozzászólás Szerző: scaurus »

-KP- írta:
2019.02.19., kedd 08:56
...
pc-s kliens.
Aszpirin fórumtárshoz csatlakozm, szerintem is feltehetőleg kliens (talán hardver? és sávszélesség?) függő kérdés lehet.
Reggel kipróbáltam, nálam Sony Bravia full hd tévén a kliensből a The Expanse és a Jack Ryan hangja is DD 5.1.

A Netfilx esetében is volt (még van?) "kavarás", hogy asztali gépen a különböző böngészőkből nem egyforma felbontással jelent meg, lehet rosszul emlékszem, de kb. 2 éve amikor aztali pc-én próbáltam talán Firefox-ból csak 720p volt, Internet Explorerből meg 1080p.

Az Amazonnál nem tudom, hogy mennyi jelentősége van a regisztráció típusának, mert az Amazon volt szíves felvilágosítani, hogy az amazon.com oldalon regisztrált amazon prime tagsággal nem érem el a primevideo.com oldalon közzétett tartalmat.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6537

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

-KP- írta:
2019.02.19., kedd 08:56
pc-s kliens.
Sajnos ez az, amivel "párhuzamos" vagyok, és nem is tudok többet mondani róla, mert otthon csak Mac-em van, a céges windowsos laptopomra pedig nem telepíthetek bármit.

Amint mondtam: okostévéken, AppleTV-n, stb, ott van az 5.1 hang az Expanse-nál is, és az amazon Prime is kínál itthon elég sok 4k-s tartalmat, HDR-rel is. A Netflix ebben viszont előrébb van.

Az eredeti vitában tett megállapításomat, miszerint a streaming szolgáltatók láthatóan a technikai minőség irányába fejlesztenek, - így, hogy jó ideje követem már négy nemzetközi streaming szolgáltató kínálatát is (Netflix, Amazon Prime, iTunes Video, HBO GO) - most is fenntartom (a HBO GO pl nem törekszik a 4K irányba itthon, ők inkább a 100%-os magyar vonatkozással való lefedettséggel aratnak - értsd: náluk minden film vagy magyar szinkront, vagy legalább magyar feliratot is tartalmaz).
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1731

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Aszpirin írta:
2019.02.19., kedd 05:41
-KP- írta:
2019.02.18., hétf. 22:16
Elkezdtem az Amazon Prime 7 napos próbaverziót. Nocsak, Expanse 4k nem elérhető, csak angliába meg usába. Marad a Fullhd, ráadásul a kliens is csak sztereó hangot ad ki, még csak beállítási lehetőség sincs, hogy milyen hangot akarok. Blu rayen szintén nem elérhető a 4k, csak streamen. Szóval meg van bennem a szándék, hogy támogassam a legális formátumok valamelyikét, de így?
Valami gond lehet nálad a klienssel, mert az Expanse nálunk is 5.1-es hanggal megy. Most fejeztem be a harmadik évadot. Nálam legalábbis. AppleTV 4K-n és az LG tévé saját Amazon Prime kliensével is DD 5.1. A fullHD az Expanse-ra sajnos igaz.
De ha pl. “fullextrás” sorozatot akarsz nézni, ott a Jack Ryan, az 4k, Dolby Vision meg Atmos is. Már ha a kliensed tudja ezt.
pc-s kliens.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

-KP- írta:
2019.02.18., hétf. 22:16
Elkezdtem az Amazon Prime 7 napos próbaverziót. Nocsak, Expanse 4k nem elérhető, csak angliába meg usába. Marad a Fullhd, ráadásul a kliens is csak sztereó hangot ad ki, még csak beállítási lehetőség sincs, hogy milyen hangot akarok. Blu rayen szintén nem elérhető a 4k, csak streamen. Szóval meg van bennem a szándék, hogy támogassam a legális formátumok valamelyikét, de így?
Valami gond lehet nálad a klienssel, mert az Expanse nálunk is 5.1-es hanggal megy. Most fejeztem be a harmadik évadot. Nálam legalábbis. AppleTV 4K-n és az LG tévé saját Amazon Prime kliensével is DD 5.1. A fullHD az Expanse-ra sajnos igaz.
De ha pl. “fullextrás” sorozatot akarsz nézni, ott a Jack Ryan, az 4k, Dolby Vision meg Atmos is. Már ha a kliensed tudja ezt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2019.02.19., kedd 05:42-kor.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2019.02.18., hétf. 20:43
Tonyka írta:
2019.02.18., hétf. 19:43
dhcodoki írta:
2019.02.18., hétf. 16:16

Előfordulhat, hogy a jövőben mi magyar mozisták két szék közé esünk pár évre? Korongok piaca beszűkül, nagy választékú, minőségi stream nem ér ide még jó darabig. Vagy streamből is készítenek már valamire való mkv-t?
Megmondtam előre, a passzív magatartás megöli a minőségi tartalmat. Húzza még talán 2 évig, utána vakargathatjuk majd a fejünket a giga mega tárakkal. Továbbra is mindenki elfelejti, h lemezen található a legjobb minőség. A fizetős sztrímet használok nem a minőséget használják, ez ilyen egyszerű. Nem kell nekik 4K, Atmos meg még úgy sem. Pláne nem fognak netre rakosgatással vacakolni.
Ami a streaming szolgáltatásokat illeti: én egyelőre folyamatosan azt látom, hogy a minőség irányába fejlesztenek. A Netflix is ráállt a 4k-ra, Dolby Visionre, Atmosra, és ugyanígy tesz az Amazon Prime is
Hát én egyelőre nem vagyok hasraesve tőle. Elkezdtem az Amazon Prime 7 napos próbaverziót. Nocsak, Expanse 4k nem elérhető, csak angliába meg usába. Marad a Fullhd, ráadásul a kliens is csak sztereó hangot ad ki, még csak beállítási lehetőség sincs, hogy milyen hangot akarok. Blu rayen szintén nem elérhető a 4k, csak streamen. Szóval meg van bennem a szándék, hogy támogassam a legális formátumok valamelyikét, de így?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Aszpirin írta:
2019.02.18., hétf. 21:41
TSanyi írta:
2019.02.18., hétf. 21:38
Azt azért ne felejtsük el hogy a piacot a kereslet/kínalat befolyásolja. Ha kiesne a lemez formátum biztos kitalálnának valamit ami az űrt pótolná. Higy mi lesz azt csak találgathatjuk, de biztosra nem mehetünk. Valószínű ez a streaming lesz a nyerő. Pláne ha a net sávszélesség is fejlődik ( nagy lefedetségben).
Ezt mondom én is.
Már most is megvan, de mennyire marad meg a minőség amire nagyon vékonyka a fizetőképes kereslet. Biztos vagyok benne, bár nem ismerek számokat, de tuti nem a full 4K-s master hangos legyen az bármilyen, vezetik a kölcsönzési statisztikákat napjainkban. A torrent oldalakon sem ezek vezetnek, pedig ingyé van. gondolkodik.gif
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

TSanyi írta:
2019.02.18., hétf. 21:38
Azt azért ne felejtsük el hogy a piacot a kereslet/kínalat befolyásolja. Ha kiesne a lemez formátum biztos kitalálnának valamit ami az űrt pótolná. Higy mi lesz azt csak találgathatjuk, de biztosra nem mehetünk. Valószínű ez a streaming lesz a nyerő. Pláne ha a net sávszélesség is fejlődik ( nagy lefedetségben).
Ezt mondom én is.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2019.02.18., hétf. 21:22

A 4k-s tévékkel és viszont más a helyzet. Azt hiszem, a 4k-s tévék arányával kapcsolatban Te is mást tapasztalsz az általad meglátogatott háztartásokban, már csak azért is, mert - amint írtad - elsütik a cégek, ha van rá igény, ha nincs. És egyre növekedik az átlag képátló is az otthoni háztartásokban. Majd mikor meglátják, hogy néz ki az amúgy is agyontömörített SD adás egy 65 colos vagy nagyobb tévén, akkor lesz tömeges igény a 4K-ra, 8K-ra stb.
Nézhetjük ezt sokféleképpen, a klasszikus televíziózás is leszállóágban van. Való igaz, 4K-s tévét többet látok, mint Atmos kiépítést. De......már jobbára csak 4K-s tévét kapni, ez már úgy befolyásolja ezt, h van akit tök hidegen hagy a felbontás. Bemegy a boltba azt vesz egyet, ami történetesen 4K. Ez tipikus ahogy említettem, letolják a torkodon ha érdekel, ha nem. 50-55 látok tévéket, de a többségnél kisebb méret jellemző, legyen akár fiatal párról szó. Sőt sok esetben kis tévék vannak a fiataloknál, jelezvén a megváltozott tévénézési szokásokat. Sokszor a kicsinek megy rajta non - stop mese. Szóval ki tudja merre tart a jövő, az biztos, h a televíziózás jelen pillanatban küzd minden egyes nézőért.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 450

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 450

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Tonyka írta:
2019.02.18., hétf. 21:07
Éves szinten 1000 háztartásban járok
Az komoly 3-4 cím naponta?!

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Tonyka írta:
2019.02.18., hétf. 21:07
Aszpirin írta:

Tehát szerintem a tömeges filmforgalmazásban igenis a minőségi streaming szolgáltatásé a jövő fő csapása, de emellett még jó sok idő eltelik, amíg a korongok piaca teljesen kihal, és ez csak akkor történik meg, ha már a streaming minősége eléri a korongok minőségét. Legfeljebb egyre drágábbak lesznek a korongok, és a hozzájuk való lejátszók, mert egyre szűkebb rétegnek szólnak majd.
Akár lehet így is, meglátjuk mi lesz, annyi bizonyos, h a minőség a mai napokban is csak egy szűk réteget érdekel. A 4K-s, 8 K-s tévét f@sni fogják a cégek, ha van rá igény, ha nincs. Jobbára egyébként nincs, csak ügyes marketinggel elsütik, szintén egy vaskos réteg azt várja egy 4K-s tévétől, h majd az SD adás jobb minőségű lesz. Az emberek jelentős részét, sztem cirka 80% nem érdekli az Atmos, és egyebek. Éves szinten 1000 háztartásban járok, sztem az elmúlt években nem láttam összesen 2 Atmos kiépítést, jobban belegondolva sztem nem is láttam. Szóval azt gondolom igencsak vékony ez a réteg, meglátjuk hogyan csapódik le az a jövőben. A streaming szolgáltatok látni fogják hányan fizetnek majd ezért, aztán kiderül mennyire tartják életbe. Pont a napokban volt szó a hangok igénytelenségéről, ilyen kereslet mellett nem is kell nagy csodákat várni, nem fognak belefeszülni a hangmérnökök a munkába. Nyilván lesznek kivételek is azért.
Ezzel nem fogok vitatkozni, mert nagyrészt egyetértek.

Nálam van Atmos (igaz, csak 2 mennyezeti hangszóróval). És hajlandó vagyok azt jósolni, hogy esélyes: az Atmos a 3D sorsára fog jutni. Az ok, hogy nehézkes kiépíteni, nyugaton is sokan élnek bérlakasban, és nem fognak nekiállni mennyezeti hangszórókat szerelni egy bérlakásba. De akinek sajátja van, az is sokszor átgondolja, hogy emiatt nekiessen-e egy nappalinak... Az atmos soundbarok pedig nem nyújtanak akkora többletet, ami életben tartaná a technológiát a tömegeknél.

A 4k-s tévékkel és viszont más a helyzet. Azt hiszem, a 4k-s tévék arányával kapcsolatban Te is mást tapasztalsz az általad meglátogatott háztartásokban, már csak azért is, mert - amint írtad - elsütik a cégek, ha van rá igény, ha nincs. És egyre növekedik az átlag képátló is az otthoni háztartásokban. Majd mikor meglátják, hogy néz ki az amúgy is agyontömörített SD adás egy 65 colos vagy nagyobb tévén, akkor lesz tömeges igény a 4K-ra, 8K-ra stb.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

dhcodoki írta:
2019.02.18., hétf. 20:53
Aszpirin írta:
Én nem látom ilyen borúsan a helyzetet....
Egyetértek. Sztem a Sony Playstation-je az, ami előremutat e téren. Perpill ott tart, hogy nagyjából már párhuzamosan adnak ki játékokat lemezen és online. Hosszútávú tervük az, hogy teljesen megakarják szüntetni a konzolt, s mindenkinek csak joy-t kell venni.
Nem vagyok otthon a PS-be, csak azt tudom amit a fiamtól látok. Veszi a lemezeket, kérdeztem miért nem jó ugyanez letöltve. Azt mondta, kijátszik egy játékot, sok esetben tovább adja nulla vagy minimális veszteséggel. Amit letölt az meg ugyan olcsóbb, de ugrik a zseton egy az egyben. Az új játékok meg azért nem túl olcsók, sem így sem úgy. Szóval a lemezzel per pillanat jobban jár.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:

Tehát szerintem a tömeges filmforgalmazásban igenis a minőségi streaming szolgáltatásé a jövő fő csapása, de emellett még jó sok idő eltelik, amíg a korongok piaca teljesen kihal, és ez csak akkor történik meg, ha már a streaming minősége eléri a korongok minőségét. Legfeljebb egyre drágábbak lesznek a korongok, és a hozzájuk való lejátszók, mert egyre szűkebb rétegnek szólnak majd.
Akár lehet így is, meglátjuk mi lesz, annyi bizonyos, h a minőség a mai napokban is csak egy szűk réteget érdekel. A 4K-s, 8 K-s tévét f@sni fogják a cégek, ha van rá igény, ha nincs. Jobbára egyébként nincs, csak ügyes marketinggel elsütik, szintén egy vaskos réteg azt várja egy 4K-s tévétől, h majd az SD adás jobb minőségű lesz. Az emberek jelentős részét, sztem cirka 80% nem érdekli az Atmos, és egyebek. Éves szinten 1000 háztartásban járok, sztem az elmúlt években nem láttam összesen 2 Atmos kiépítést, jobban belegondolva sztem nem is láttam. Szóval azt gondolom igencsak vékony ez a réteg, meglátjuk hogyan csapódik le az a jövőben. A streaming szolgáltatok látni fogják hányan fizetnek majd ezért, aztán kiderül mennyire tartják életbe. Pont a napokban volt szó a hangok igénytelenségéről, ilyen kereslet mellett nem is kell nagy csodákat várni, nem fognak belefeszülni a hangmérnökök a munkába. Nyilván lesznek kivételek is azért.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Aszpirin írta:
Én nem látom ilyen borúsan a helyzetet....
Egyetértek. Sztem a Sony Playstation-je az, ami előremutat e téren. Perpill ott tart, hogy nagyjából már párhuzamosan adnak ki játékokat lemezen és online. Hosszútávú tervük az, hogy teljesen megakarják szüntetni a konzolt, s mindenkinek csak joy-t kell venni.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Fish írta:
2019.02.18., hétf. 20:11
onnantól kezdve ,hogy copy-zol egy lemezt ugyanazt kapod vissza egy hdd ről is.. minőségi romlás nem lesz, digitalis az adat! Vagy nem így gondoljátok? lemezesek ezt ki lehet könnyen próbálni ,otthon bluray-t ,fel kell dobni a pc-re, nasra és megnézni lemezen vs hálózatról ugyanazt és ,hogy van e valami változás.. én azt mondanám 99% ban nem lehetne megmondani miről megy a film.. gondolkodik.gif
A kérdés csak az, hogy mit copyzol majd, ha nem lesz már BD-n (beleértve az UHD BD-t is) filmforgalmazás. Nyilván a streaming szolgáltatók által adott verziót. Ami olyan lesz, amilyen, de szerintem ha megszűnik a BD, akkor valami át kell vegye a keletkező űrt. Esetleg a korongok helyett majd letöltési kódokat fognak árulni? Nehezn hinném. Inkább a streamingre megy át a dolog, mert az egy fenntartható(nak tűnő) üzleti modell.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Tonyka írta:
dhcodoki írta:
Előfordulhat, hogy a jövőben mi magyar mozisták két szék közé esünk pár évre? Korongok piaca beszűkül, nagy választékú, minőségi stream nem ér ide még jó darabig. Vagy streamből is készítenek már valamire való mkv-t?
Megmondtam előre, a passzív magatartás megöli a minőségi tartalmat. Húzza még talán 2 évig, utána vakargathatjuk majd a fejünket a giga mega tárakkal. Továbbra is mindenki elfelejti, h lemezen található a legjobb minőség. A fizetős sztrímet használok nem a minőséget használják, ez ilyen egyszerű. Nem kell nekik 4K, Atmos meg még úgy sem. Pláne nem fognak netre rakosgatással vacakolni.
Én nem látom ilyen borúsan a helyzetet. A korongoknak akkor fellegzik be, ha a kiadók elfordulnak tőlük. De amíg van valamekkora piacuk, addig lesznek lejátszók is. Legfeljebb nem Samsung-kategóriások, hanem az igényesebb célközönségnek szántak, drágábban.

Ami a streaming szolgáltatásokat illeti: én egyelőre folyamatosan azt látom, hogy a minőség irányába fejlesztenek. A Netflix is ráállt a 4k-ra, Dolby Visionre, Atmosra, és ugyanígy tesz az Amazon Prime is. Amíg a szórakoztató iparban a filmnek helye van, addig szükség lesz a filmek minőségi forgalmazására mozikon kívül is, és ha a korongok tömeges terjesztésének befellegzik, akkor a streaming veszi át a minőségi otthoni filmforgalmazás helyét. A Samsungnál sem hülyék teljesen, ontják a sok-K-s tévéket magukból, ezeket valahogy el kell látni tartalommal, különben mihez adnák őket el? Nem hiszem, hogy a hagyományos tévéadásokra történne a visszarendeződés.

A streaming szolgáltatásoknak most nagy a piacuk világszerte, és a tévégyártóknak is az az érdekük, hogy ha a korongok tömeges piacának befellegzik, akkor a streaming szolgáltatások adják a sok nagyfelbontású formátumokat. Amire szerintem van kereslet. Ami a filmforgalmazókat illeti, nekik is ez az érdekük.

Ami pedig az igényeket illeti: lehet őket gerjeszteni rendesen (erre a legjobb példa a mobiltelefon-piac, ahol olyan fejlesztésekre fizetnek az emberek tömegesen csilliókat, amire józanul meggondolva nem biztos, hogy szükségük van.)

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Cutler írta:
2019.02.18., hétf. 20:21
Tonyka írta:
dhcodoki írta:

Jaj,fater. Te annyira pesszimista tudsz lenni.
Pár éve azért sírtál, hogy minek is kiépíteni atmost, lehetetlen feltörni az uhd-t. Aztán láss csodát késve bár, de megoldották.
Nem értem, hogy miért kell előre mindig csak a rosszra gondolni. Mindig, mindenre megtalálták a tuti megoldást. Én aztán ezen nem stresszelek, főleg nem előre. gondolkodik.gif
Én sem stresszelek, lesz ami lesz. No de azért talán még te is látod, h változnak a dolgok. Most még kényelmes vagy, hátradőlve mosolyogsz. Pedig az ingyen élet nem tarthat örökké, pláne a legjobb minőségű ingyen élet. Ha két évvel ezelőtt azt mondtam volna neked, megszűnik az Oppo, ugyanezt mondtad volna. Ha azt mondtam volna, h egy nagy hatalmú kommersz gyártó sem fog lejátszót gyártani szintén ugyanezt mondtad volna. Most meg tessék, ezek a tények, pesszimizmussal, és az nélkül.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Tonyka írta:
dhcodoki írta:
Jaj,fater. Te annyira pesszimista tudsz lenni.
Pár éve azért sírtál, hogy minek is kiépíteni atmost, lehetetlen feltörni az uhd-t. Aztán láss csodát késve bár, de megoldották.
Nem értem, hogy miért kell előre mindig csak a rosszra gondolni. Mindig, mindenre megtalálták a tuti megoldást. Én aztán ezen nem stresszelek, főleg nem előre. gondolkodik.gif

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

onnantól kezdve ,hogy copy-zol egy lemezt ugyanazt kapod vissza egy hdd ről is.. minőségi romlás nem lesz, digitalis az adat! Vagy nem így gondoljátok? lemezesek ezt ki lehet könnyen próbálni ,otthon bluray-t ,fel kell dobni a pc-re, nasra és megnézni lemezen vs hálózatról ugyanazt és ,hogy van e valami változás.. én azt mondanám 99% ban nem lehetne megmondani miről megy a film.. gondolkodik.gif
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

dhcodoki írta:

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202

Hozzászólás Szerző: irishcream »

dhcodoki írta:
Eltemették már az LP-t, a CD-t és nem tűntek el, a DVD kopott ki leginkább de váltotta a BD. A BD képes fejlődni, és a rengeteg eladott lejátszó tulajdonos komoly vásárlóerő.

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: Quetz »

dhcodoki írta:
A stream első problémája, hogy én max 640kb/s DD hangsávot láttam rajtuk. A második pedig a 3-4Mb/s video stream...
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

midian82
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: midian82 »

Sziasztok
Van egy régebbi Onkyo sr605 erősítőm és nem működik a hdmi rajta .
Itthon sajnos nem vállalták a javítását és Pécs környékén sincs senki aki ezzel foglalkozna .
Tudnátok ajánlani valakit aki megjavítaná ?

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”