OFF
hasonlokeppen gondolom.
különbözö ligákban focizunk, de érdemes tágabb perspektívával szemlélödni
rendelkezesre allo penz: hifi egy komponensére - hifire - egyeb sajat hobbira - csaladra - jotekonykodasra - stb. költeni.
Egyértelmű,csak először a végfok legyen meg.zoli73 írta: ↑2019.02.14., csüt. 17:45Egy lejátszó szabályozható kimenete, nem helyettesít egy valódi előerősítőt, még ha sokan azt is hiszik.zebo írta: ↑2019.02.14., csüt. 14:00bitrograde írta: ↑2019.02.14., csüt. 11:19
Bryston & Django = 600E
A Django egy pár napig táncolt az én 4B-mmel, bátran merem ajánlani a párosítást. De egy ilyen Promitheus TVC-vel sem járnál rosszul.![]()
Jó lenne,csak ha jól látom az a Bryston hirdetés,2012 keltezésű
Az előfok annyira nem sürgős,elég jó a CA 752 is előfokként

Egy lejátszó szabályozható kimenete, nem helyettesít egy valódi előerősítőt, még ha sokan azt is hiszik.zebo írta: ↑2019.02.14., csüt. 14:00bitrograde írta: ↑2019.02.14., csüt. 11:19Bryston & Django = 600E
A Django egy pár napig táncolt az én 4B-mmel, bátran merem ajánlani a párosítást. De egy ilyen Promitheus TVC-vel sem járnál rosszul.![]()
Jó lenne,csak ha jól látom az a Bryston hirdetés,2012 keltezésű
Az előfok annyira nem sürgős,elég jó a CA 752 is előfokként
bitrograde írta: ↑2019.02.14., csüt. 11:19Bryston & Django = 600E

Bryston & Django = 600Ezebo írta: ↑2019.02.13., szer. 20:35Bryston,képben van,csak nagyon ritka madár.
Illetve épp most bukkant fel egy,csak ez már túl van a kereten. :(
kaef2 írta: ↑2019.02.14., csüt. 09:04Érdemes bármilyen használt Parasound végfokot is kipróbálni. Bármelyik Parasound sorozatból, még a pici zAmp is nagyon jól muzsikál az Infinityvel, de a nagyobbak főképpen.tottyi írta: ↑2019.02.14., csüt. 08:49Szia, esetleg probalj ki egy Crown DC300A II-es vegfokot, nekem is Infinity van es par evig azzal halgattam nagyon meggyozo hangja van es van benne ero is a maga 2x300 watt-javal. :) Es igazad van kell ezeknek a hangafalknak az ero ezt addig nemtudja valaki megitelni amig ki nem probalja mit is tudnak ezek az erositok. (kenyelmi okokbol most nem azt hasznalom)zebo írta: ↑2019.02.13., szer. 16:17Sziasztok.
Szeretnék erősítés terén szintet lépni,természetesen fölfelé. :)
Egy Infinity Kappa 8.2 párost kellene hajtania a vasnak
Elvárás min 150-200Watt 8Ohm-on. Precíz,tiszta,gyors,dinamikus,de nem száraz fárasztó hang. Szóval passzoljon a Kappákhoz.
Ár 600eft-ig. Lehet integrált,elő-végfok,végfok.
Várom a tippeket.
Köszönöm.
Na meg azert is jo lenne mert en is valamikor Bryston eroitot szeretnek es igy legalabb megegy velemeny lenne errol a parosrol. :)
trane írta: ↑2019.02.14., csüt. 08:59azt hiszem, a 6K környéki erősítő-rendszerek bizonyos értelemben és természetszerűleg 'többet' tudnak nyújtani, mint a Sansui 911-es l- ugyanakkor, mivel ismerlek, megkérdezném, hogy a 6K-t nem lehetne-e jobban is fölhasználni, és pl. zenét(CD, LP) és a családnak közös élményt
venni belőle...
Jól esik Attila,hogy figyelsz rám.![]()
Hidd el,soha nem megy a hifi a család rovására.
Érdemes bármilyen használt Parasound végfokot is kipróbálni. Bármelyik Parasound sorozatból, még a pici zAmp is nagyon jól muzsikál az Infinityvel, de a nagyobbak főképpen.tottyi írta: ↑2019.02.14., csüt. 08:49Szia, esetleg probalj ki egy Crown DC300A II-es vegfokot, nekem is Infinity van es par evig azzal halgattam nagyon meggyozo hangja van es van benne ero is a maga 2x300 watt-javal. :) Es igazad van kell ezeknek a hangafalknak az ero ezt addig nemtudja valaki megitelni amig ki nem probalja mit is tudnak ezek az erositok. (kenyelmi okokbol most nem azt hasznalom)zebo írta: ↑2019.02.13., szer. 16:17Sziasztok.
Elvárás min 150-200Watt 8Ohm-on. Precíz,tiszta,gyors,dinamikus,de nem száraz fárasztó hang. Szóval passzoljon a Kappákhoz.
Várom a tippeket.
Köszönöm.
Na meg azert is jo lenne mert en is valamikor Bryston eroitot szeretnek es igy legalabb megegy velemeny lenne errol a parosrol. :)

Szia, esetleg probalj ki egy Crown DC300A II-es vegfokot, nekem is Infinity van es par evig azzal halgattam nagyon meggyozo hangja van es van benne ero is a maga 2x300 watt-javal. :) Es igazad van kell ezeknek a hangafalknak az ero ezt addig nemtudja valaki megitelni amig ki nem probalja mit is tudnak ezek az erositok. (kenyelmi okokbol most nem azt hasznalom)zebo írta: ↑2019.02.13., szer. 16:17Sziasztok.
Várom a tippeket.
Köszönöm.

Szívemből szóltál! A Django-t csak hírből ismerem, de a Bryston =bitrograde írta: ↑2019.02.13., szer. 20:29Django+Bryston. Vasököl bársony kesztyűben.
Bryston,képben van,csak nagyon ritka madár.bitrograde írta: ↑2019.02.13., szer. 20:29Django+Bryston. Vasököl bársony kesztyűben.

Django+Bryston. Vasököl bársony kesztyűben.zebo írta: ↑2019.02.13., szer. 19:17Azt olvastam,több helyen is,hogy minél nagyobb tartalékkal rendelkező erősítést kap, annál jobban kinyílik a hangja.alto írta: ↑2019.02.13., szer. 19:03Abszolút nem kötözködni szeretnék, de minek 150-200 Watt? Ez a hangfal bőven elvan 70-80 wattal is, ha nem egy hodályt akarsz vele kihangosítani. Szerintem egyébként pl. egy Audio Analogue Fortissimoval jó lenne a szinergia.zebo írta: ↑2019.02.13., szer. 16:17Sziasztok.
Várom a tippeket.
Köszönöm.
Szeretném lehetőségem szerint minél jobban kiszolgálni. Érzem,hogy több van benne mint amit a Sansui- val nyújt
Köszönöm az ajánlást.
Azt olvastam,több helyen is,hogy minél nagyobb tartalékkal rendelkező erősítést kap, annál jobban kinyílik a hangja.alto írta: ↑2019.02.13., szer. 19:03Abszolút nem kötözködni szeretnék, de minek 150-200 Watt? Ez a hangfal bőven elvan 70-80 wattal is, ha nem egy hodályt akarsz vele kihangosítani. Szerintem egyébként pl. egy Audio Analogue Fortissimoval jó lenne a szinergia.zebo írta: ↑2019.02.13., szer. 16:17Sziasztok.
Várom a tippeket.
Köszönöm.
Abszolút nem kötözködni szeretnék, de minek 150-200 Watt? Ez a hangfal bőven elvan 70-80 wattal is, ha nem egy hodályt akarsz vele kihangosítani. Szerintem egyébként pl. egy Audio Analogue Fortissimoval jó lenne a szinergia.zebo írta: ↑2019.02.13., szer. 16:17Sziasztok.
Várom a tippeket.
Köszönöm.

Szerintem csak kényelmi szempontok alapján nem érdemes ezt az erősítőt lecserélni. Ha úgy érzed, túl sok pénzed van, akkor érdemesebb lenne a hangsugárzóval kezdeni. Ott hallatszana a legjobban az a 100-130E Ft. Használtan 200E körül már igen érdekes hangfalak vannak.krisztian7 írta: ↑2019.02.11., hétf. 17:47Régen sokat foglalkoztam hifi dolgokkal, de egy jó pár éve teljesen abbahagytam a termékek figyelését, illetve össze tudtam állítani egy olyan szettet ami kiszolgálta az igényeimet teljes mértékben, ami ezekből áll:
-JBL 6230 régi stúdió erősítő, nagyon dinamikus, rendkívül sok tartalékkal
-Zero dac (PC USB-ről, TV SPDIF-el) hangerő szabályzás is erről megy
-B&W DM601 Series 2
-PC-ről szól a mozi, kodival és kövezzetek meg de spotify-ról a zene, mostanában inkább filmre, sorozatra használom a rendszert.
Most elgondolkoztam, hogy lehet lecserélném az erősítőt és a dac-ot, egy kényelmesebb megoldásra, amit tudok távolról bekapcsolni, illetve átkapcsolni, hangerőt szabályozni, mert most ezt mindet kézzel kell megtenni, odamenni, ami kezd kényelmetlen lenni.
Mit javasolnátok, ami legalább hozná ezt a szintet és nem lenne 100-130.000Ft-tól messze, természetesen használtan?
Milyen erősítők ajánlhatóak mostanában ebben az árban? Akár úgy is érdekelne nem az erősítőben van dac, hanem külön, max annak a bekapcsolását megoldom vmi okos kapcsolóval.

Nincs Mit! Milyen erősítőről van szó?BLX írta: ↑2019.02.11., hétf. 19:52Köszönöm! Akkor utána nézek ennek.béres-jános írta: ↑2019.02.11., hétf. 19:47Valószínüleg el van állítódva a nyugalmi áram!BLX írta: ↑2019.02.11., hétf. 19:38Lehet, hogy láma kérdés, de érdekelne:
ha egy erősítő egyik oldalának a hűtőbordái érezhetően jobban melegednek mint a másik oldal annak mi lehet az oka?
Kell ezzel foglalkozni? Nálam most az egyik erősítő jobb oldala hideg még hosszabb menet után is a másik oldal terheléstől fűggően melegszik.
Köszönöm!![]()

Köszönöm! Akkor utána nézek ennek.béres-jános írta: ↑2019.02.11., hétf. 19:47Valószínüleg el van állítódva a nyugalmi áram!BLX írta: ↑2019.02.11., hétf. 19:38Lehet, hogy láma kérdés, de érdekelne:
ha egy erősítő egyik oldalának a hűtőbordái érezhetően jobban melegednek mint a másik oldal annak mi lehet az oka?
Kell ezzel foglalkozni? Nálam most az egyik erősítő jobb oldala hideg még hosszabb menet után is a másik oldal terheléstől fűggően melegszik.
Köszönöm!

Valószínüleg el van állítódva a nyugalmi áram!BLX írta: ↑2019.02.11., hétf. 19:38Lehet, hogy láma kérdés, de érdekelne:
Köszönöm!

Az kimaradt, hogy ha nem a spotify szól háttérzenének, akkor foobar-al megy a zene, egyre ritkábban igaz, de azért ha csak zenét hallgatok bekapcsolom, mert a spotify korlátozott minősége nagyon hallatszódik.krisztian7 írta: ↑2019.02.11., hétf. 17:47-PC-ről szól a mozi, kodival és kövezzetek meg de spotify-ról a zene, mostanában inkább filmre, sorozatra használom a rendszert.

Mivel éppen árusítok egyet, az Etalon-nal kapcsolatban nem fűznék hozzá semmit (maximum annyit, hogy fülednek hinni ne félj...bitrograde írta: ↑2019.02.08., pén. 12:44...150-170E magasságában már YBA integráltakat lehetett kapni itt a fórumon egy időben...
zoli73 írta: ↑2019.02.09., szomb. 17:08Igen, látszódhat részrehajlásnak is, de szerintem inkább valós tapasztalatra épülő ajánlás.tonee73 írta: ↑2019.02.08., pén. 20:11+1 (de én kissé részrehajló vagyok mert nekem is pont ugyanaz van)-viszont volt mellette egy CD72mkIISE-m és mondhatom nagyon jól kijöttekzoli73 írta: ↑2019.02.08., pén. 12:32
Kinálnak itt egy Etalon Suprampli-t. Azért az árért szerintem a legjobb hang, és az emlitett keretbe is belefér. A szóban forgó kommersz erősítöknél sokkal jobb, persze ha a hang számít és nem a szolgáltatás áradat.
Tudom, érhet az elfogúltság vádja, de meg kell hallgatni és utána véleményt mondani.
Az ily módon ajánlás sokkal hitelessebb, minthogy valakitől hallottam, valahol olvastam, hogy jó.

Igen, látszódhat részrehajlásnak is, de szerintem inkább valós tapasztalatra épülő ajánlás.tonee73 írta: ↑2019.02.08., pén. 20:11+1 (de én kissé részrehajló vagyok mert nekem is pont ugyanaz van)-viszont volt mellette egy CD72mkIISE-m és mondhatom nagyon jól kijöttekzoli73 írta: ↑2019.02.08., pén. 12:32Kinálnak itt egy Etalon Suprampli-t. Azért az árért szerintem a legjobb hang, és az emlitett keretbe is belefér. A szóban forgó kommersz erősítöknél sokkal jobb, persze ha a hang számít és nem a szolgáltatás áradat.
Tudom, érhet az elfogúltság vádja, de meg kell hallgatni és utána véleményt mondani.