Biztos csak én nem látom át, de hogy jön ez idearzachel írta: ↑2019.02.13., szer. 13:08Hoppá!
https://totalcar.hu/magazin/kozelet/201 ... paign=link

Moderátor: DHT1
Biztos csak én nem látom át, de hogy jön ez idearzachel írta: ↑2019.02.13., szer. 13:08Hoppá!
https://totalcar.hu/magazin/kozelet/201 ... paign=link
En is azt gondolom nem az a nagy cucc,hogy csilliárdokból kicsiholunk valami emészthető produkciót.DHT1 írta: ↑2018.10.30., kedd 17:59tamagaba írta: ↑2018.10.30., kedd 12:06Had legyek most egy ellenpont a dicséreteknek.
Nem igazán tetszett amit hallottam.
Szerintem a doboz nagyon lehúzza az egészet.
Próbáltátok más komolyabb hangsugárzón?
Egyébként nagyon drukkolok nektek!
bocs az ünneprontásért
.. ja és szerintem nem elég jó a yugo lemez demozásra
ha már High-end
Nézd, engem nem érdekel hogy kinek tetszett és kinek nem, olyan rendszer nincs ami mindenkinek tetszik, ezen kár rágódni. Aki gyártásra-kereskedésre adta a fejét annak ezzel tisztában kel lennie.
Nekem személy szerint nagyon tetszik a hangja, és ahogy a kiállításon tapasztaltam még számtalan embernek jött be.
Hogy neked nem jött be azzal nem tudok mit kezdeni, illetve nem is akarok, én nem nagyon hallottam olyat a mostani kiállításon ami dinamikában pl. le mosta volna. de ez meg az én véleményem.
Természetesen én nagyon sok hangfalat meghallgattam több milliós kategóriában is.
A kiállításon több mint 40 lemezről szolt nálunk zene, rendkívül sok műfaj volt hallható. Spéci kiadóktól a leg kommerszebbig, azt gondolom hogy simán belefért egy darab yugo is a palettába ami a (Dire states money for nothing) volt.
Tudod ha egyszer megadatna számodra hogy te is demózzál egy ilyen szobában akkor úgy érzem picit meg változna a véleményed.
tamagaba írta: ↑2018.10.30., kedd 12:06Had legyek most egy ellenpont a dicséreteknek.
Nem igazán tetszett amit hallottam.
Szerintem a doboz nagyon lehúzza az egészet.
Próbáltátok más komolyabb hangsugárzón?
Egyébként nagyon drukkolok nektek!
bocs az ünneprontásért
.. ja és szerintem nem elég jó a yugo lemez demozásra
ha már High-end
Vagyunk páran akik egyéb elfoglaltságuk miatt kénytelenek voltak kihagyni az idei “Sót”.
És ott van még a forrás kimeneti jelszintje (OK, ez kb szabvány) meg az (vég)erősítő erősítése, ami pont annyira változó, mint a hangsugárzók érzékenysége.
De nem ám! Mármint nem megy fel 0- ig.rookakoma írta: ↑2018.08.12., vas. 20:59Aligha, ugyanis az erősítő erősítése és a hangsugárzó érzékenysége is számít.SoundMania írta: ↑2018.08.10., pén. 11:47
Szia! Úgy emlékszem az enyém -70 körül kezd. 1,8dB lépésekben ,24 állással.
Denon 103R kimenőjele már majdnem halk így. De egy EMT-vel tökéletesen elég a hangerő. Talán segít jóra belőni a tapasztalatom.
1.8×24=43.2, akkor nem megy el 0 dB-ig?
Szerintem nem mindegyik lépés között 1.8 dB van, talán.
Aligha, ugyanis az erősítő erősítése és a hangsugárzó érzékenysége is számít.SoundMania írta: ↑2018.08.10., pén. 11:47
Szia! Úgy emlékszem az enyém -70 körül kezd. 1,8dB lépésekben ,24 állással.
Denon 103R kimenőjele már majdnem halk így. De egy EMT-vel tökéletesen elég a hangerő. Talán segít jóra belőni a tapasztalatom.
Szia! Úgy emlékszem az enyém -70 körül kezd. 1,8dB lépésekben ,24 állással.DHT1 írta: ↑2018.08.09., csüt. 23:13Egy pár rendszerben kipróbáltam de a 2dB- s léptetés elég barátságosnak bizonyúlt. Igazából a legkissebb pár fokozatnál kel jobban széthúzni, a -38dB nem elég halk legalább -47-50dB ig le kel menni.
A mostanit bedobozoltam hogy ésszerűen lehessen használni, szívesen odaadom egy próbára, nekem most a legfontosabb hogy minél több tapasztalat, infó áljon rendelkezésre.
24 fokozat még nagyon kényelmetlen tud lenni, ha termék és nem magadnak csinálod, azaz egy ismert rendszerhez jól illeszted.