The Big Lebowski?? Nem vagyok benne biztos.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Abból, hogy ezeréves kedvencekből megy a fejtörő, úgy tűnik, hogy nemcsak én nem nézek mostanában filmeket... 
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
-
Csutka
Ő vajon kicsoda és melyik filmben szerepelt?
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
Töki
Hozzávalót keres a White Russian-hez
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- giotto14
- Beköltözött

@dhcodoki - Ragyogás - Jack a rosszfiú :-)
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Kövezzetek meg, de nekem bejött a Hunter Killer. Jó a kép, jó a hang, van benne tengeralattjáró és tengerszint alatti csata, tehát eleve plusz két ponttal indul. Nyilván meg van a szokásos hurrá amerika, mi vagyunk a legkirályabbak beütése, mint az ilyen filmeknek, de nekem a rengeteg fikázás után kellemes meglepetés volt. Aki Shakespaer-i magasságokat vár Gerard Butlertől az viszont ne nézze meg. Aki ezt nem várja el, annak 2 óra kellemes kikapcsolódás lesz.
- giotto14
- Beköltözött

Film?
- giotto14
- Beköltözött

Alkonyattól pirkadatig (Clooney) https://www.imdb.com/title/tt0116367/?ref_=nv_sr_1
- giotto14
- Beköltözött

Fabienne: "Whose motorcycle is this?"
Butch: "It's a chopper, baby."
Fabienne: "Whose chopper is this?"
Butch: "It's Zed's."
Fabienne: "Who's Zed?"
Butch: "Zed's dead, baby. Zed's dead."
Butch: "It's a chopper, baby."
Fabienne: "Whose chopper is this?"
Butch: "It's Zed's."
Fabienne: "Who's Zed?"
Butch: "Zed's dead, baby. Zed's dead."
- giotto14
- Beköltözött

"Zedé a csopper, drágám" - Pulp Fiction - https://www.imdb.com/title/tt0110912/ch ... _fc_cl_t41
- giotto14
- Beköltözött

Sztem Zedé :-) akár a csopper...
Szerintem pont nem paródiának szánták. Inkább nagyon komolyra=keményre akarták venni, de nem jött össze.
2. rész még sz.rabb.
Bruce is ugrott erre!-KP- írta: ↑2019.01.31., csüt. 13:23Hőn szeretett kutyusunk halálánál jobb indok nincs :)Aszpirin írta: ↑2019.01.31., csüt. 12:01Láttam a második részt, annak alapján, ahogyan nyilatkozol az elsőről, a második igen, valószínűleg még jobban fog tetszeni Neked. Bár ott már még komolyabb az indok, hogy mindenkit kivégezzen, aki az útjába kerülearforce írta: ↑2019.01.31., csüt. 10:07John Wick
Mátrix Neonak kinyírjak a kutyáját is ezért vérbosszút esküszik. A kilőtt skulók és az azonnali head-shotok aránya pariban van! Igazi öldöklés, állandó pörgés. Közben röhögni is lehet kicsit. Ha úgy tekintesz rá és nézed hogy valójában sztem ez egy paródia, akkor kiváló film! Alig várom a második részt, mert állítólag az meg jobb.![]()
- -KP-
- V.I.P.

Hőn szeretett kutyusunk halálánál jobb indok nincs :)Aszpirin írta: ↑2019.01.31., csüt. 12:01Láttam a második részt, annak alapján, ahogyan nyilatkozol az elsőről, a második igen, valószínűleg még jobban fog tetszeni Neked. Bár ott már még komolyabb az indok, hogy mindenkit kivégezzen, aki az útjába kerülearforce írta: ↑2019.01.31., csüt. 10:07John Wick
Mátrix Neonak kinyírjak a kutyáját is ezért vérbosszút esküszik. A kilőtt skulók és az azonnali head-shotok aránya pariban van! Igazi öldöklés, állandó pörgés. Közben röhögni is lehet kicsit. Ha úgy tekintesz rá és nézed hogy valójában sztem ez egy paródia, akkor kiváló film! Alig várom a második részt, mert állítólag az meg jobb.![]()
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6405
Láttam a második részt, annak alapján, ahogyan nyilatkozol az elsőről, a második igen, valószínűleg még jobban fog tetszeni Neked. Bár ott már még komolyabb az indok, hogy mindenkit kivégezzen, aki az útjába kerülearforce írta: ↑2019.01.31., csüt. 10:07John Wick
Mátrix Neonak kinyírjak a kutyáját is ezért vérbosszút esküszik. A kilőtt skulók és az azonnali head-shotok aránya pariban van! Igazi öldöklés, állandó pörgés. Közben röhögni is lehet kicsit. Ha úgy tekintesz rá és nézed hogy valójában sztem ez egy paródia, akkor kiváló film! Alig várom a második részt, mert állítólag az meg jobb.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
John Wick
Mátrix Neonak kinyírjak a kutyáját is ezért vérbosszút esküszik. A kilőtt skulók és az azonnali head-shotok aránya pariban van! Igazi öldöklés, állandó pörgés. Közben röhögni is lehet kicsit. Ha úgy tekintesz rá és nézed hogy valójában sztem ez egy paródia, akkor kiváló film! Alig várom a második részt, mert állítólag az meg jobb.
Upgrade - javított verzió
Ezzel a véleménnyel sem fognak biztosan sokan egyetérteni, de nálam ez 2018 legjobb scifije. Hozza Her nyomasztó hangulatát. Kiváló zenék és forgatókönyv. Új-és egy sajnos igen lehetséges perspektívából közelít. Biztos hogy többször nézős.
Upgrade - javított verzió
Ezzel a véleménnyel sem fognak biztosan sokan egyetérteni, de nálam ez 2018 legjobb scifije. Hozza Her nyomasztó hangulatát. Kiváló zenék és forgatókönyv. Új-és egy sajnos igen lehetséges perspektívából közelít. Biztos hogy többször nézős.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- -KP-
- V.I.P.

Eszembe jutott még pár:
Nőknél Emily Hampshir,Olga Kurylenko férfiaknál Joseph Gordon-Levitt
Nőknél Emily Hampshir,Olga Kurylenko férfiaknál Joseph Gordon-Levitt