Engem nagyon megfogott az érzés, ami ebből a dalból árad...
youtu.be/qLSh0E0Rikc

Én azért nem dobtam tőle egy hátast.John írta: ↑2019.02.22., pén. 13:35Ezúttal az új album is korrektre sikeredett.
https://www.youtube.com/watch?v=gylxuO6dKOw

Valahogy mindíg éreztem, hogy az ajánlásaid ízlésemnek valók, de evvel minden várakozást felülmúltál!adamthebrave írta: ↑2019.02.03., vas. 20:37Időről időre elfog a kétség, hogy van-e tovább, lehet-e újat mutatni, van-e olyan zenekar, hangzás, stílus, amire rá lehet húzni a progresszív jelzőt.
Azt hiszem, amíg pl. a Polyphia is van, és lesznek hasonló kaliberű zenekarok, addig nyugodtan dőlhetek hátra, mert az emberi kreativitás határtalan...
Nagyon érdekes elegye a popnak, jazznek, metálnak, komolyzenének, még csak hasonlót sem hallottam így...
youtu.be/IHcAi2FPrTM
![]()

Nagyon szívesen! Örülök, hogy jót tudtam ajánlani.

Ere érdemes lesz figyelni...Timms and Trueack have also put a band together called U.N.I.T. dB. This a special acoustic tour band that is made up of Southern Empire, Unitopia, Resistor, and United Progressive Fraternity. (...) Trueack is working with Steve Unruh on the next UPF albums called Loss and Hope, collaborating with artists such as Steve Hackett, Jerry Marotta, Colin Edwin, Nick Magnus, Chris Lebled, Jon Davison, Charlie Cawood, Lisa Wetton, Michelle Young, Angus Kay, George Perdikis, Hasse Froberg, Fraternity Symphonic Orchestra (60 piece) and along with some of the biggest names in the environmental space, the album is expected to have a lot interest. The album will be released in Feb 2019.

Na erre muszáj elmennem. Egyik nagy kedvencem a Riverside. Kár hogy már sajnos nem lehet a régi felállás, de akkor is!adamthebrave írta: ↑2018.12.07., pén. 20:01Riverside koncert: 2019. március 9., A38, Budapest...
Ott a helyünk! :)
adamthebrave írta: ↑2018.07.27., pén. 13:26Kijött az első szám a szeptemberben megjelenő új Riverside lemezhez.
youtu.be/001IMO53JwY

adamthebrave írta: ↑2018.08.28., kedd 07:03Mivel ezzel a fórummotorral képtelenség normálisan egy hozzászólásba több képet beszúrni, így másképp próbálkozom.
A Haken aktivitása maximumon pörög, ezerrel készül az ötödik stúdiólemezük, a Vector, ami az ősszel fog megjelenni.
vector_cover.png

adamthebrave írta: ↑2018.07.27., pén. 13:26Kijött az első szám a szeptemberben megjelenő új Riverside lemezhez.
youtu.be/001IMO53JwY