nem akartam leírni én mit hallottam, ne befolyásoljak senkit, de ha már te leírtad, és sem tudom magamba tartanifülelek írta: ↑2019.02.05., kedd 20:48Letöltöttem, meghallgattam. Egy jó felvétel van közte, a francia énekesnő zongorával, a többi gyenge. De ezen a felvételen is nagyon halovány különbségek vannak, az A egyértelműen nem tetszik, de a többi közül nehéz választani. majd még hallgatom...SSS írta: ↑2019.02.04., hétf. 17:10Kinek van kedve játszani?
https://archimago.blogspot.com/2019/01/ ... audio.html
négy különböző hálózati lejátszóval készült felvétel. Online vakteszt. Nyilván lehet vitatkozni, hogy ez így nagyon nem ugyan az, mint élőben hallgatni ezeket a lejátszókat, hiszen a felvétel, és az újabb lejátszás is torzító tényező. Ez igaz de attól még jópofa játék, kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény.
nagy különbségeket én sem hallottam. Nálam (mármint az én ízlésem szerint/ az én szubjektív véleményem szerint) D lett a legjobb bár közép tartomány gyengébb, mint A és B-nél. C a legrosszabb. A és B jó közép tartomány, B kicsit laposabb.