Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: H.Andras »

Én szeretem a techno-t, ezért vettem hozzávaló cuccokat: 
2db PROEL TFLV15P 2x400 W
1db PROEL PRL1400 2x700 W

Cool :taps: Szomszedok szeretik?

OFF:

Saca: nem is mondtam, hogy uj motorom van, picit durvabb mint az Intruder

http://homepage.mac.com/handras/PhotoAlbum26.html

Ha van Quicktime 7 esed, akkor a Warrior Burnout linket is erdemes megnezni

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: saca »

Saca, 
mennyibe fáj egy ilyen cucc újonnan? Az erősítő kapcsoló üzemű?

250 körül van. Lebonthatod vele a falakat... itt a pdf prosija

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: 21st »

Saca,

mennyibe fáj egy ilyen cucc újonnan? Az erősítő kapcsoló üzemű?
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: saca »

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Szerintem minőségi külömbségre célzott, bár szerintem a Pop és Rock zene igényli a legnagyobb precizitást (persze ott sem mindegy melyik előadó).
Miféle "minőségi különbségre"?

Hogy techno-t csak szar minőségű hangfalon lehet hallgatni, mert jó minőségűn szarabbúl szól, vagy mi?

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 12

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Szerintem minőségi külömbségre célzott, bár szerintem a Pop és Rock zene igényli a legnagyobb precizitást (persze ott sem mindegy melyik előadó).

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Marpedig de. Nincs olyan hangfal ami minden zenere jo. Nincs! Nem letezik! Mutass nekem egyetlenegy olyan hangfalat ami kifogastalan komoly zenere, es Techno House zenere is.
Hát, ekkora hülyeséget rég olvastam :taps:

Jellemző, hogy a laikusok jelentős többsége úgy gondol a komolyzenére, mint valami visszafogott, udvarias prüntyögésre, amit egy mini-monitor is könnyedén lesugároz.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4829
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: revox »

Bocs az Adminoktol nem reklam:-) www.xms.hu

köszi...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: _Ninja »

OFFTOPIC:

srácok! ne verjetek meg,de mi az az xms? néztem,hogy emlegetitek,mint boltot és andrás a tulaj. gondoltam a satsystemre,de az sehogy nem áll össze

Bocs az Adminoktol nem reklam:-) www.xms.hu
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

OFFTOPIC:

srácok! ne verjetek meg,de mi az az xms? néztem,hogy emlegetitek,mint boltot és andrás a tulaj. gondoltam a satsystemre,de az sehogy nem áll össze
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

haverok ha eljönnek,hűledznek,hogy a prodigy lemezükön,mert olyan mélyeket hallanak meg,amiről eddig nem is tudnak.....
Ez milyen igaz.

azért ez a mondatom elég furára kanyarodott ki :taps:
halfnote.hu

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

haverok ha eljönnek,hűledznek,hogy a prodigy lemezükön,mert olyan mélyeket hallanak meg,amiről eddig nem is tudnak.....
Ez milyen igaz.

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Nem nem engedtel csak mashogy fogalmaztal meg dolgokat , es ezek a megfogalmazasok mar kozelebb vannak ahoz amirol en beszeltem...

:taps:

Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

Nem nem engedtel csak mashogy fogalmaztal meg dolgokat , es ezek a megfogalmazasok mar kozelebb vannak ahoz amirol en beszeltem...

:taps:
halfnote.hu

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Nah kezdunk kozeledni egymas velemenyehez azthiszem

az az igazság,én eddig egy tappotttat nem engedtem a magam véleménmyéből, így én nem közeledek sehova :taps: max leírtam érthetőbben,mire gondolok. de örülök,hogy kialalulóban valami konszenzus

másodsorban a lentebb berakott képen lévő "doboz",minden zenén jól szól. ezekkel (is)foglakozm(többek között), de főleg azzal,hogy ezekből merítve az alsóbb árkategóiákban megtaláljam a hasonlóan mindenevő dolgokat,mert ahogy írod,magyarország tényleg nem a gazdagok földje. szal nem akarok én senkinek rosszat,sőt...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

Nah kezdunk kozeledni egymas velemenyehez azthiszem

az az igazság,én eddig egy tappotttat nem engedtem a magam véleménmyéből, így én nem közeledek sehova :taps: max leírtam érthetőbben,mire gondolok. de örülök,hogy kialalulóban valami konszenzus

másodsorban a lentebb berakott képen lévő "doboz",minden zenén jól szól. ezekkel (is)foglakozm(többek között), de főleg azzal,hogy ezekből merítve az alsóbb árkategóiákban megtaláljam a hasonlóan mindenevő dolgokat,mert ahogy írod,magyarország tényleg nem a gazdagok földje. szal nem akarok én senkinek rosszat,sőt...
halfnote.hu

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Lehet attol meg jo egy rendszer alapja ,hogy bizonyos hangszerek vagy hagngszerelesek kiemlekedoen szolnak rajta ...  nem minden fekete meg feher van meg mas szin es mas szinarnyalat is ...
ez a fekete/fehér érdekes kérdés. bizonyos aspektusból a fekete/fehér úgy is értelmezhető,hogy egy cuccon valamilyen hangszercsoport (esetleg stílus) jól szól és van ami nem. én azt szeretem,ha semmi nem emelkdeik ki. semmi nem tud kimagasló teljesítményt produkálni,mert akkor ugye nem egyenrangúak az "ellenfelek". igaz,a sportban is van a dobogónak 3 foka,de a zene komplexitása nem futóverseny,hanem csapatjáték,ahol a "résztvevők" harmóniája a jó eredmény kulcsa.

hülye példa: milyen nagyzenekar az,ahol a fúvós szekció jó,de a vokalisták kárognak, a vonósok nyávognak

Nah kezdunk kozeledni egymas velemenyehez azthiszem, csak mas tipusu emebrek volnank:-)

Az a gond vanak kiemlkedoen jo rendszerek amiken majdnem mindne okes de az meg nem kis hazank arkategoriaja. Ezrt is irtam par hozzaszolasal szaljunk le a HI-FI magaslatokrol es maradjunk a realitasoknal. Jah es mielott ugy van ertelmeze, hogy van ojan hangfal amin minden jol szol nem ezt mondom:-)))

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

Lehet attol meg jo egy rendszer alapja ,hogy bizonyos hangszerek vagy hagngszerelesek kiemlekedoen szolnak rajta ... nem minden fekete meg feher van meg mas szin es mas szinarnyalat is ...
ez a fekete/fehér érdekes kérdés. bizonyos aspektusból a fekete/fehér úgy is értelmezhető,hogy egy cuccon valamilyen hangszercsoport (esetleg stílus) jól szól és van ami nem. én azt szeretem,ha semmi nem emelkdeik ki. semmi nem tud kimagasló teljesítményt produkálni,mert akkor ugye nem egyenrangúak az "ellenfelek". igaz,a sportban is van a dobogónak 3 foka,de a zene komplexitása nem futóverseny,hanem csapatjáték,ahol a "résztvevők" harmóniája a jó eredmény kulcsa.

hülye példa: milyen nagyzenekar az,ahol a fúvós szekció jó,de a vokalisták kárognak, a vonósok nyávognak
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

Marpedig de. Nincs olyan hangfal ami minden zenere jo. Nincs! Nem letezik! Mutass nekem egyetlenegy olyan hangfalat ami kifogastalan komoly zenere, es Techno House zenere is.

ez már egy szimpetikusabb hozzállás!

milyen áron mutassak? azért a dolgoknak mindig van anyagi korlátja. egyébként a komoly és techno zenének kb azonois a rendszerkövetelménye. vagyis a komolyzenének kicsit jobb hangfal kell, de pl ugyanúgy él mindkét zenénél,hogy szükség van nagy hangtömegekre és nagy dinmaikára. ami a house-nál a dobgép,az a komolyzenénél az üstdob. jelzem,az üstdob lényegesen minőségibb wattokat kíván. aztán ott a szintettikus zene dinamikája,ami nyomába se léphet egy élő zongora dinamikájának.

egyébként lehet kevered pl a kamarazenét a komoly zenével, ahol igaz,hogy a kamarazene egész picike hangsugárzókkal is élvezhető,amivel a house zenét kedvelők nem sokat tudnak kezdeni,lévén egy 13cm-es mélyközép az nekik inkább középsugárzó méret. de ezek menyniségi különbségek,nem minőségi.

no itt egy olyan,ami biza a high-end nagyágyúk orra alá is borsot tör bőven (pedig a cég mozira fejlesztette első körben)

halfnote.hu

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

OFFTOPIC:

_Ninja! 
Nem akarsz végiglapozni egy Magyar Helyesírási Szótárat?
Vagy ez sajátos írási stílus?

leva dissgraphias vagyok sajnalom, ez egy szuletet dolog nem gyogithato...

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

"Ugylatszik neked mindenhol okosnak kell lenned" 
ez nem okosság kérdése. sőt,ettől valaki nem okos,csak ismeri az alapösszeföggéseket,ami végül is olyan,mint amikor a coca-cola területi képviselőnek van jogsija,ha felvételre pályázik.

"Hogy pl ijen zenei stilusu vagy ojan zenei stilusu megszolalasa a legjobb? Hogy adot hangszere iszonytatoan tisztan szol? "

ha egy hangsugárzó hangjának elemzésekor valamit ki tudsz emelni,ott baj van. Ha jó a zongorája,azért veszed észre,mert a többitől jobb,ergo nem egyenletes a hangkép. ha jó a fúvósa szintén. Ha valaminek jó a basszusa,akkor megint nincs minden rendben,mert ez kitűnik. persze ezt ne téveszd a "végre hallom a lábgépet" felkiáltással. ez minőségi javulás,ami feltételezhetően azt a száraz technikai dolgot fejezi ki,hogy a rendszer hangja hallhatóan "mélyebbre megy" és a közép és felső regiszterei is sokkal jobbak lettek (eme két utóbbi felel a méylek "kontúrosságéért" és időbeliségéért és a magas a természetességért-liveless-).

egyébként valamit félreérthetsz,mert absz nem a klipsch kontextusában beszélgetek,pusztán egy helytelen megközelítés ellen emeltem szót.

Kedves Revox

"
így van. van ilyen. sajnos. a hansugárzónak és a rendszernek az a feladata,hogy visszadja amit a lemezre rögzítettek. ha ezek közül egy doboz csak egyfajta hangszert (pl fúvósokat) jól hozza,de a többit nem,az mitől jó. persze ha valaki csak lemezre rögzített szilveszteri dudaszót hallgat,annak OK :taps:"

Lehet attol meg jo egy rendszer alapja ,hogy bizonyos hangszerek vagy hagngszerelesek kiemlekedoen szolnak rajta ... nem minden fekete meg feher van meg mas szin es mas szinarnyalat is ... Es en se Klipsch ro lbeszleek mar hanem osszesegeben a temarol.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

OFFTOPIC:

_Ninja! 
Nem akarsz végiglapozni egy Magyar Helyesírási Szótárat?
Vagy ez sajátos írási stílus?

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

szerintem nincs az az ember,aki egy nagyon kafa hangrendszerrel nézne inkább filmet 72cm-es TV-n,mint aki egy jó projival,de gyengébb hangcuccon. persze szerintem...
Én most pont így nézem....mert nincs pénzem projira!

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

"Ugylatszik neked mindenhol okosnak kell lenned"

ez nem okosság kérdése. sőt,ettől valaki nem okos,csak ismeri az alapösszeföggéseket,ami végül is olyan,mint amikor a coca-cola területi képviselőnek van jogsija,ha felvételre pályázik.

"Hogy pl ijen zenei stilusu vagy ojan zenei stilusu megszolalasa a legjobb? Hogy adot hangszere iszonytatoan tisztan szol? "

így van. van ilyen. sajnos. a hansugárzónak és a rendszernek az a feladata,hogy visszadja amit a lemezre rögzítettek. ha ezek közül egy doboz csak egyfajta hangszert (pl fúvósokat) jól hozza,de a többit nem,az mitől jó. persze ha valaki csak lemezre rögzített szilveszteri dudaszót hallgat,annak OK
ha egy hangsugárzó hangjának elemzésekor valamit ki tudsz emelni,ott baj van. Ha jó a zongorája,azért veszed észre,mert a többitől jobb,ergo nem egyenletes a hangkép. ha jó a fúvósa szintén. Ha valaminek jó a basszusa,akkor megint nincs minden rendben,mert ez kitűnik. persze ezt ne téveszd a "végre hallom a lábgépet" felkiáltással. ez minőségi javulás,ami feltételezhetően azt a száraz technikai dolgot fejezi ki,hogy a rendszer hangja hallhatóan "mélyebbre megy" és a közép és felső regiszterei is sokkal jobbak lettek (eme két utóbbi felel a méylek "kontúrosságéért" és időbeliségéért és a magas a természetességért-liveless-).

egyébként valamit félreérthetsz,mert absz nem a klipsch kontextusában beszélgetek,pusztán egy helytelen megközelítés ellen emeltem szót.
halfnote.hu

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: H.Andras »

Hogy a fenébe ne élvezném amit hallok film alatt! Minél jobb cuccom van, és nézek újra ezt-azt, mindig fedezem fel az új hangokat.
Múltkor megnéztem a Jégkorszakot, és csak lestem, hogy mennyivel részletgazdagabb a legutóbbi megtekintés óta.

és alapvetően a filmről (a történetről) alkotott véleményed sokat változott? jobban megértetted a film mondanivalóját? (van neki,nem ismerem)

de értem én,mit mondasz és ezt mondtam én is(keresd vissza),azzal megsarkítva,hogy a mozit,míg nincs jobb,képes vagy nézni egy puttó hangrendszerrel is és szerintem a képi élmény sokkal fontosabb,mint a hangi. szerintem nincs az az ember,aki egy nagyon kafa hangrendszerrel nézne inkább filmet 72cm-es TV-n,mint aki egy jó projival,de gyengébb hangcuccon. persze szerintem...

Ha van egy Projektorod, akkor NEM lehet mellette egy putto hanrendszer. Ilyen egyszeru. Az elobb emlitett peldamnal elfelejtettem irni, hogy egy infocus 7210 projektoron neztuk a filmeket, es igy meg idegesitobb volt, hogy gagyi a hangzas.

Szvsz en egyiken se nezek szivesen mozit. Se a 72 centis TV plusz gigaultra hangrendszeren, se a gigabrutal projektor plusz a gagyi hangrendszeren.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”