Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

haki2
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Re: Arcam alpha 8se cd lejátszó

Hozzászólás Szerző: haki2 »

Üdv.és mi a helyzet a többi előadóval?jó pár ezer művész van még.nem hdcd formátumban is jól teljesít az arcam?e felsorolt cd játszók nem minősülnek komoly gépeknek,csodálnám ha az arcam gyengébb lenne,bár ízlések és pofonok.biztosan van jó pár zenebarát akik a sonyra vagy a denonokra esküsznek.én személyesen hallottam egy krell kav 250 est ami nem épp olcsó játszó még használtam sem és egy olcsó c leborulok.gif d játszót amit az alisca tuningolt.minden tekintetben felülmulta az aliscás játszó a hifi choice kedvencét.arról nem is beszélve,hogy a tuningos játszó fele annyiba került mint a krell használtan.ezzel nem az arcam felett szeretnék pálcát törni mert sosem hallottam a hangját.csak 1 tapasztalatomat osztottam meg.remélem nincs harag. Egy bakelit rajongó

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 688

Re: Cd játszók

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

zoli73 írta:
2019.01.25., pén. 10:10
Szép napot mindenkinek!

Van egy egyszerű kérdésem: milyen cd- játszót érdemes ma megvenni?
Egy példa: Számos high-end gyártó épített a készülékeibe CDM-4 Philips mechanikát...
Érteni vélem kérdésed. Ha már szóba hoztad, a Philips CDM-4 szerintem jó kiindulási alap lehet. Azért
tartok egy Marantz CD-52-t, hogy ha ne adj' isten kellene, legyen mit beletenni a Studer D732-be. :D
Nálam ez a végállomás.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3192

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Szép napot mindenkinek!

Van egy egyszerű kérdésem: milyen cd- játszót érdemes ma megvenni?
Tudom, ez így elég homályos, kicsit cizellálom.
Ma amikor a digitális lejátszásban hatalmas teret nyert a hálózati/pc-s lejátszás, ezzel arányosan a cd- lejátszók piaca visszaszorult, a használt készülékek ára jelentősen visszaesett. A magamfajta "ortodox" hifista dörzslheti a tenyerét, hogy olyan high-end lejátszóhoz juthat megfizethető áron, ami úgy 10-15 évvel ezelőtt elérhetetlen vágyálom volt. Töröm is az agyam egy komoly gép beszerzésén, már el is kezdtem a gyüjtögetést rá, de van egy tényező, amit nem szabadna figyelmen kívül hagyni. Hosszú távú(akár végleges) megoldásban gondolkodva, mely készülékeket érdemes megvenni, és melyek lehetnek "darázsfészkek"? Mi az ami hosszútávon megbízható műkődésű, még beszerezhető hozzá alkatrész (kiolvasófej, mechanikai alkatrész, stb.) , s mi az ami emiatt messze kerülendő? Esetleg hol lehet ilyen témájú írásokat olvasni?
Egy példa: Számos high-end gyártó épített a készülékeibe CDM-4 Philips mechanikát. Ami egy megbízható szerkezet, de ha mégis meghibásodna akár még egy bolhapiacon is találhatunk hozzá donort fillérekért. Viszont léteznek olyan lejátszók amihez vagy egyáltalán nem, vagy horror áron beszerezhető pl. a olvasófej. Nem beszélve az utángyártott Kínai olvasófejekről, szinte minden lejátszóhoz kínálnak, de köztudottan szemetek.
Nos ebben a témában szeretnék informálódni, tisztábban látni, mielőtt elhatározásra jutok.
Köszönöm előre is a segítséget!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5998

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

zoli73 írta:
2019.01.04., pén. 09:32
Átnéztem a lemezeimet, nincs egy sem közöttük ami "MultiCH" lenne. Egy kivételével, az összes hibrid sztereó.
Akkor csak érdekességként, itt egy saját készítésű kép az általam épp szóba hozott lemezről, illetve piros nyíllal jelöltem, hogyan lehet felismerni, hogy van rajta többcsatornás DSD réteg:
Csatolmányok
4D97F6B0-5530-4DE8-8107-70A8245C145E.jpeg
4D97F6B0-5530-4DE8-8107-70A8245C145E.jpeg (724.11 KiB) Megtekintve 2201 alkalommal
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2019.01.03., csüt. 23:22
zoli73 írta:
2019.01.03., csüt. 22:57
Ezek az 5.0-ás lemezek is hibrid lemezek? Tudom, hogy léteznek ilyenek, de érdekes módon még sosem találkoztam ilyennel. Netán a többcsatornás réteg mellett, van sztereó rétege is?
Igen, hibridek.És igen, van rajtuk sztereó DSD is.
A többcsatornás réteg tulajdonképpen nem külön valódi réteg, legalábbis abban az értelemben nem, hogy ugyanabban a síkban helyezkedik el, mint a sztereó DSD réteg.
De nem “osztoznak” a csatornákon, tehát az tényleg egy külön, többcsatornás mix. Itt egy kép és leírás a felépítésről:
https://www.muszeroldal.hu/assistance/SACD1.pdf

A többcsatornás DSD-t elég kevés lejátszó játssza, pl. az említett, direkt SACD-lejátszónak készült Marantz SA-7003 sem “látja” rajtuk a többcsatornás réteget, csak a sztereó DSD-t es a CD réteget. Lehet, ezért nem találkoztál velük még. Egy Oppo viszont lejátssza a többcsatornás réteget is, lehet, neked is van egy csomó többcsatornásod, csak nem vetted észre (?), mert nem látszik a többcsatornás réteg a lejátsódban. A lemezen vagy a dobozán viszont a DSD logó környékén nézd meg a HYBRID logó alatt, hogy nincs-e ott egy “MultiCH” logó is. Ha igen, akkor máris találkoztál egy többcsatornás SACD lemezzel.
Van aki emiatt vesz SACD-t, és nem a DSD miatt....
Átnéztem a lemezeimet, nincs egy sem közöttük ami "MultiCH" lenne. Egy kivételével, az összes hibrid sztereó.
Igen azzal tisztában vagyok, hogy a multicsatornás lemezeket csak bizonyos, arra "szakosodott" lejátszók kezelik,
pl. a Sony-nál, az XA sorozatú lejátszók (SCD-XA 777ES, stb.).
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

zoli73 írta:
2019.01.03., csüt. 22:57
Ezek az 5.0-ás lemezek is hibrid lemezek? Tudom, hogy léteznek ilyenek, de érdekes módon még sosem találkoztam ilyennel. Netán a többcsatornás réteg mellett, van sztereó rétege is?
Igen, hibridek.És igen, van rajtuk sztereó DSD is.
A többcsatornás réteg tulajdonképpen nem külön valódi réteg, legalábbis abban az értelemben nem, hogy ugyanabban a síkban helyezkedik el, mint a sztereó DSD réteg.
De nem “osztoznak” a csatornákon, tehát az tényleg egy külön, többcsatornás mix. Itt egy kép és leírás a felépítésről:
https://www.muszeroldal.hu/assistance/SACD1.pdf

A többcsatornás DSD-t elég kevés lejátszó játssza, pl. az említett, direkt SACD-lejátszónak készült Marantz SA-7003 sem “látja” rajtuk a többcsatornás réteget, csak a sztereó DSD-t es a CD réteget. Lehet, ezért nem találkoztál velük még. Egy Oppo viszont lejátssza a többcsatornás réteget is, lehet, neked is van egy csomó többcsatornásod, csak nem vetted észre (?), mert nem látszik a többcsatornás réteg a lejátsódban. A lemezen vagy a dobozán viszont a DSD logó környékén nézd meg a HYBRID logó alatt, hogy nincs-e ott egy “MultiCH” logó is. Ha igen, akkor máris találkoztál egy többcsatornás SACD lemezzel.
Van aki emiatt vesz SACD-t, és nem a DSD miatt....
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2019.01.03., csüt. 22:29
zoli73 írta:
2019.01.03., csüt. 21:27
juliush írta:
2019.01.03., csüt. 20:05

Érdemes lehet elolvasni SACD-rip témakörben, a fentieket részletezi:

https://audiophilestyle.com/forums/topi ... -its-true/
Az itt felsorolt lejátszók ezek szerint alkalmasak a feladatra, de a készülékek között minőségben igen nagy a szórás. Az említett lejátszók közül, Pioneer BDP-160-om van, játszik is SACD-t, de a két réteg között nem produkál hallható különbséget. Sajnos(lehet csak az enyém) elég silány kivitel, sokszor meghibásodott. Már nincs is használatban, a fióknyitó mechanikája tönkrement.
Van egy Marantz UD 5005 lejátszóm helyette, ami szintén játszik SACD-t. Ez már a "mintha hallanék valamit" kategória, a két réteg között.
Az igazi áttörést SACD lejátszás nálam a Sony SCD-555 ES hozta meg, ehhez már érdemes gyüjtögetni az SACD lemezeket, a másik kettőhöz bizony nem.
Tudom azért ez sokrétű dolog, de szerintem már a kiolvasásnál eldől a kapott hangminőség.
A végeredmény szempotjából nagyon nem mindegy hogy a beolvasás, pl. egy Pioneer BDP -160-al, vagy egy Oppo 105-el készül.
Hallottam már ismerőseimnél, SACD rippeket , de nem sok különbséget hallottam a normál fájlokhoz képest. Ha csak azt nem, hogy az SACD rippek minden esetben lényegesen halkabbak voltak. Igen, tudom nem mindegy a DSD dac minősége sem.
PS3-om nincs, de magam részéről nem hiszek benne, hogy komoly minőséget produkálna SACD-vel.
Zoli, nekem két SACD-t jatszó lejátszóm van, egy Marantz SA-7003, illetve egy Oppo 203. Előbbihez gyűjtöttem a lemezeket, és láttam/hallottam értelmét. Utóbbi esetén azzal élvezkedztem, hogy néha meghallgatom a többsávos réteget egy-egy lemezen, pl nemrég a Jordi Savall-féle g-moll Vivaldi-Magnificat-ot AliaVox lemezról 5.0-ban. Bár ehhez házimozi-erősitőt kell használnom, ami nem az igazi, mégis van egy feelingje a dolognak, mert az 5.0-s felvételt rendkívül okosan oldották meg: a kórus a frontokból és a centerből énekel, a szatellitek csak a templom hátsó részének visszhangjait adják, ami azért rendesen beleviszi a helyszíni élethűséget... szóval én látom értelmét ennek az SACD-zésnek, akár sztereóban hallgatom (jobb minőségű hanggal), akár több sávon.

De itt most nem is az a lényeg, hogy van-e értelme ezen készülékekkel SACD-ket hallgatni, hanem ki akarom próbálni, hogy hogy szólnának az SACD lemezeim az új erősítőm beépített, komolyabbnak tűnő DSD-képes DAC-jával, és ehhez az kell, hogy berippeljek előbb egyet, aztán ha jobban szól, mint a Marantz lejátszó beépített DAC-jával, akkor az elég jelentős lemezgyűjteményemet is mind egy szálig berippelném sztereó DSD ISO-ba.

Mégegy. Vannak kizárólag SACD réteget tartalmazó, nem-hibrid lemezeim is... ezeknél nincs is alapom megállapitani, hogy jobban szól-e az SACD réteg, mint a sima CD réteg, ha már arról is szó esett, hogy van-e értelme a DSD-ripnek.
Az egyrétegű lemezeket ismerem, bár nekem ilyen mindössze 1db van, az összes többi (kb30db) mind hibrid lemez.
Az egyrétegűek ahogy láttam, leginkább kolyzenei kiadványok.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

zoli73 írta:
juliush írta:
Aszpirin írta:
2019.01.03., csüt. 19:18

A 203-asban egy MediaTek OP8591 dolgozik, de akkor ezek szerint bukta...
Na mindegy, beszerzek valakitől egy PS3-at kölcsönbe egy kis rippelgetés erejéig...
Köszi mégegyszer!

Az itt felsorolt lejátszók ezek szerint alkalmasak a feladatra, de a készülékek között minőségben igen nagy a szórás. Az említett lejátszók közül, Pioneer BDP-160-om van, játszik is SACD-t, de a két réteg között nem produkál hallható különbséget. Sajnos(lehet csak az enyém) elég silány kivitel, sokszor meghibásodott. Már nincs is használatban, a fióknyitó mechanikája tönkrement.
Van egy Marantz UD 5005 lejátszóm helyette, ami szintén játszik SACD-t. Ez már a "mintha hallanék valamit" kategória, a két réteg között.
Az igazi áttörést SACD lejátszás nálam a Sony SCD-555 ES hozta meg, ehhez már érdemes gyüjtögetni az SACD lemezeket, a másik kettőhöz bizony nem.
Tudom azért ez sokrétű dolog, de szerintem már a kiolvasásnál eldől a kapott hangminőség.
A végeredmény szempotjából nagyon nem mindegy hogy a beolvasás, pl. egy Pioneer BDP -160-al, vagy egy Oppo 105-el készül.
Hallottam már ismerőseimnél, SACD rippeket , de nem sok különbséget hallottam a normál fájlokhoz képest. Ha csak azt nem, hogy az SACD rippek minden esetben lényegesen halkabbak voltak. Igen, tudom nem mindegy a DSD dac minősége sem.
PS3-om nincs, de magam részéről nem hiszek benne, hogy komoly minőséget produkálna SACD-vel.
Zoli, nekem két SACD-t jatszó lejátszóm van, egy Marantz SA-7003, illetve egy Oppo 203. Előbbihez gyűjtöttem a lemezeket, és láttam/hallottam értelmét. Utóbbi esetén azzal élvezkedztem, hogy néha meghallgatom a többsávos réteget egy-egy lemezen, pl nemrég a Jordi Savall-féle g-moll Vivaldi-Magnificat-ot AliaVox lemezról 5.0-ban. Bár ehhez házimozi-erősitőt kell használnom, ami nem az igazi, mégis van egy feelingje a dolognak, mert az 5.0-s felvételt rendkívül okosan oldották meg: a kórus a frontokból és a centerből énekel, a szatellitek csak a templom hátsó részének visszhangjait adják, ami azért rendesen beleviszi a helyszíni élethűséget... szóval én látom értelmét ennek az SACD-zésnek, akár sztereóban hallgatom (jobb minőségű hanggal), akár több sávon.

De itt most nem is az a lényeg, hogy van-e értelme ezen készülékekkel SACD-ket hallgatni, hanem ki akarom próbálni, hogy hogy szólnának az SACD lemezeim az új erősítőm beépített, komolyabbnak tűnő DSD-képes DAC-jával, és ehhez az kell, hogy berippeljek előbb egyet, aztán ha jobban szól, mint a Marantz lejátszó beépített DAC-jával, akkor az elég jelentős lemezgyűjteményemet is mind egy szálig berippelném sztereó DSD ISO-ba.

Mégegy. Vannak kizárólag SACD réteget tartalmazó, nem-hibrid lemezeim is... ezeknél nincs is alapom megállapitani, hogy jobban szól-e az SACD réteg, mint a sima CD réteg, ha már arról is szó esett, hogy van-e értelme a DSD-ripnek.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

zoli73 írta:
2019.01.03., csüt. 22:03
Értem. Sajnos az enyém már se jól, se rosszul nem viszi. :D
Talán javítható volna ,de már nem érdekel...
Szomorúan olvasom. Egyetértek, javítani csak akkor érdemes, ha triviális baja van, mondjuk
nem jön ki a tálca, mert megnyúlt gumi.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

La_Valse írta:
2019.01.03., csüt. 21:41
zoli73 írta:
Az itt felsorolt lejátszók ezek szerint alkalmasak a feladatra, de a készülékek között minőségben igen nagy a szórás. Az említett lejátszók közül, Pioneer BDP-160-om van, játszik is SACD-t, ...
A BDP-160 ha jól viszi a SACD réteget, az tökéletes lehet. Itt nem hallgatózunk, hanem bithelyesen
rippelünk. A végeredmény egy ISO fájl, vagy szétszedve dff vagy dsf fájlokra. Jól megírták a
sacd_extract programot.
Értem. Sajnos az enyém már se jól, se rosszul nem viszi. :D
Talán javítható volna ,de már nem érdekel...

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

zoli73 írta:
Az itt felsorolt lejátszók ezek szerint alkalmasak a feladatra, de a készülékek között minőségben igen nagy a szórás. Az említett lejátszók közül, Pioneer BDP-160-om van, játszik is SACD-t, ...
A BDP-160 ha jól viszi a SACD réteget, az tökéletes lehet. Itt nem hallgatózunk, hanem bithelyesen
rippelünk. A végeredmény egy ISO fájl, vagy szétszedve dff vagy dsf fájlokra. Jól megírták a
sacd_extract programot.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
Aszpirin írta:
La_Valse írta:
2019.01.03., csüt. 18:43
Úgy tudom, azok az eszközök alkalmasak erre, amelyekben bizonyos Mediatek gyártmányú chipek
vannak, nevezetesen MT8560, MT8580. Az Oppo 103/105 az jó.
Na mindegy, beszerzek valakitől egy PS3-at kölcsönbe egy kis rippelgetés erejéig...
Köszi mégegyszer!

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

juliush írta:
Aszpirin írta:
La_Valse írta:
Úgy tudom, azok az eszközök alkalmasak erre, amelyekben bizonyos Mediatek gyártmányú chipek
Köszi mégegyszer!

Igen, köszi, ez pont az, amit La_Valse említett. Ez nekem való móka lenne, egyetlen bibi van mindössze: hogy CSAK az 10x Oppókkal megy, már egy órája böngészem a fórumokat, és egyre inkább egészen biztosnak látszik, hogy 203-as Oppóval nem működik a rippelés. Sajnos nekem 203-asom van. Valakitől be kellene szereznem kölcsönbe egy 103-ast vagy 105-öst... vagy egyet az egészen kevés más lejátszóból, amely a fneti MediaTek chipek valamelyikét tartalmazza.

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4082

Hozzászólás Szerző: juliush »

Aszpirin írta:
La_Valse írta:
Köszi mégegyszer!

Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

La_Valse írta:
Köszi mégegyszer!

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

Rippelésről beszéltem.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

La_Valse írta:
Gyári lejátszó S/PDIF-en keresztül adnak ki HD-s hangot? Pláne DSD-t? gondolkodik.gif
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Aszpirin írta:
2019.01.03., csüt. 18:27
Köszi a gyors választ! Nem feltétlenül rippelésre gondoltam, inkább közvetlen lejátszásra, de a rippelés is tökéletes lenne... van egy nagy halom SACD lemezem, köztük jópár olyan, ami nem hibrid, hanem csak SACD-rétege van...
BluRay-játszók közül melyik? Oppo 203EU képes valahogy ilyen "aljasságra"?
Tudomásom szerint gyárilag nem. USB-n semmiképpen sem.
Volt pár éve itt egy szlovákiai fórumtársunk, aki Oppohoz fejlesztett valamilyen kártyát, ami S/PDIF-en keresztül adta (volna?) ki a DSD anyagot, nem tudom, hogy mire jutott vele végül.
Volt vele egy vitám abban, hogy a modernebb lejátszók már HDMI-n kiadják digitálisan is a DSD anyagot, de ő elmagyarázta, hogy ami a HDMI-n kijön, az nem natív DSD, hanem már PCM-re van konvertálva.
Gyakorlatilag úgy kell elképzelni, hogy a DSD és a PCM két konkurrens formátum, mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya a másikkal szemben. Bármilyen konverzióval elveszítjük az eredeti formátum összes előnyét és mivel az eredeti nem tartalmazza a másik formátum előnyeit sem, ezért csak a "közös halmaz", egy lebutított változat lesz a végeredmény. Persze lehet magasabb felbontásra "felskálázni", de az nem a másik formátum előnye lesz, csupán egy felskálázástól remélt javulás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára YvsMad 2019.01.03., csüt. 18:44-kor.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

La_Valse írta:
2019.01.03., csüt. 18:21
Aszpirin írta:
2019.01.03., csüt. 18:07
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés, de: létezik olyan SACD-lejátszó, ami USB-n vagy S/PDIF-en kiadja az SACD korongról olvasott DSD bitfolyamot (DoP-be "csomagolva"?)
Nem tudok róla, de a SACD rippelés megoldott, ha erre gondolsz. Sony PS3, meg néhány BluRay
játszó alkalmas erre.
Köszi a gyors választ! Nem feltétlenül rippelésre gondoltam, inkább közvetlen lejátszásra, de a rippelés is tökéletes lenne... van egy nagy halom SACD lemezem, köztük jópár olyan, ami nem hibrid, hanem csak SACD-rétege van...
BluRay-játszók közül melyik? Oppo 203EU képes valahogy ilyen "aljasságra"?

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

Aszpirin írta:
2019.01.03., csüt. 18:07
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés, de: létezik olyan SACD-lejátszó, ami USB-n vagy S/PDIF-en kiadja az SACD korongról olvasott DSD bitfolyamot (DoP-be "csomagolva"?)
Nem tudok róla, de a SACD rippelés megoldott, ha erre gondolsz. Sony PS3, meg néhány BluRay
játszó alkalmas erre.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Sziasztok!

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Köszi, ha nem lesz itthon, akkor marad ez ebay!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

cat7505
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: cat7505 »

Ha nem túl sürgős, és ráér 3-4 hetet akkor o'csó kínai:
https://www.ebay.com/itm/CDM-4-CDM4-CD- ... 2749.l2649
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Sziasztok!

CDM4/19-hez, tálcamzgató fogaskereket, hol kapok? Philips CD824-hez kéne!

Köszönöm a segítséget, előre is!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”