youtu.be/M7XM597XO94
Szerinted túléli?
14 millós vérdíj, a fél város részt akar belőle... szerintem egyenlőek az esélyek

Meg nézd meg a harmadik évad producereit.robi20064 írta: ↑2019.01.15., kedd 14:08Az elso ket resz utan en sem akarnek allast foglalni, de az latszik hogy (gondolom reszben Pizzolatto miatt) sokkal inkabb hasonlit az elso evadra eddig mint a masodikra, ami pozitivum. Nekem elozetesen Ali egy picit fekete lo volt, de ugy tunik hogy passzol a karakterhez eddig.bitrograde írta: ↑2019.01.15., kedd 13:28Hát, elég lassan indul egyelőre.... de nyugtával dicsérjük a napot.
Ami viszont véget ért, az a Ray Donovan hatodik évada. Aki látta, annak egy kis olvasnivaló, hogy milyen nemes irodalmi alapanyagból dolgoznak az alkotók. És még az idén jön a hetedik...

Hát, elég lassan indul egyelőre.... de nyugtával dicsérjük a napot.

Próbáltam így is, csak valamit bénáztam, lehet szóköz v hasonló.Aszpirin írta: ↑2019.01.14., hétf. 19:40Szívesen!. Ha ilyen formában van a link, akkor a "v=" utáni, "&"-ig tartó kódot kell a youtube BBCode tag-ek közé tenni, így:Kód: Egész kijelölése
[youtube]wg4JZViKz4E[/youtube]

Szívesen!. Ha ilyen formában van a link, akkor a "v=" utáni, "&"-ig tartó kódot kell a youtube BBCode tag-ek közé tenni, így:
Kód: Egész kijelölése
[youtube]wg4JZViKz4E[/youtube]Köszi, nem tudom miért nem ment most, pedig raktam már be Youtube linket.

:) Teljesen komoly. A film tudománya abban áll, hogy az általad említetteken nem akadtam el (noha feltűntek ugyanúgy). Érdemes-e (túl?) magas mércével szemlélni a remekeket és nihilben, sivatagban érezni magunk?scaurus írta: ↑2019.01.12., szomb. 08:22Nem tudom megfejteni, hogy ez most irónia vagy komoly (vagy párhuzamos dimenzió) volt.venomer írta: ↑2018.11.25., vas. 01:09The Darkest Minds - De patent akció volt ez, gyerekek. Precíz film, minden a helyén mennyiségben és időben, nem törik meg sehol. Értőn kiélezett érzelmek, jó dramaturgia. Mindamellett, hogy sikítófrász kerülget a különféle szuperképességektől, ez a film el tudta nekem adni - na ez a nem semmi. Érdemes megnézni, igényes, jó kikapcsolódás.
Ugyanis tegnap megtekintettem ezt az opuszt.
Pozitív: a bájos mosolyú (16 évest játszó, de idősebb) főhősnő.
Negatív: minden más.
Gyakorlatilag egy állatorvosi ló, ami magán viseli a fiatal felnőtteknek (YA) szánt filmek valamennyi betegséget azok erényei nélkül.
Értelmezhetetlen világkép, saját keretein belül is logikátlan, élet- és észszerűtlen cselekvések, beleerőltetett és nem is működö romantikus szál.
Pl. örökre az agyamba égett az a jelenet, hogy a táborokban a zöldek közé sorolt, legokosabbak szupertinik feladata bakancstisztítás, és még az sem derült ki, hogy kiknek a bakancsait tisztítják akkora tömegben...
Rágom a gittemet: egyszerűen érthetetlen, hogyan készülhet ilyen film.
Pláne úgy, hogy a Starnger Things és az Érkezés alkotóival reklámozták, ami egyébként a producereket jelenti.
Belenéztem.

Már ajánlottam pár hsz-el lejjebb
Erre nem emlékszem! Mikor volt ez?ZolaBA írta: ↑2019.01.12., szomb. 09:55és hány irány lehet egy mostani ilyen technikában?
Emlékszem egyszer a magyar 1 és magyar 2-n volt olyan film, hogy a két csatornán egyszerre két szálon ment az esemény párhuzamosan, és kapcsolgathattál a csatornák között. Másra nem emlékszem belőle, de akkor nagyon érdekes volt az ötlet :)
Hogy nem volt izgalmas? Ezek szerint rossz fele vitted a cselekményt, rossz gombot nyomtál!Aszpirin írta: ↑2019.01.12., szomb. 09:41Tegnapelőtt nekiláttam a Netflix Bandersnatch c. interaktív filmjének (a film vizonyos pontjain a néző döntheti el, hogyan folytatódjon, és ez elég gyakran megtörténik, tehát folyton kéznél kell legyen a távirányító).
Az ötlet érdekes, és izgalmas is lenne, mint egy játék, de hát a történet valami rémgagyi, a szereplők játéka kb egy középsulis kezdő színjátszókör színvonalára emlékeztet, a fényképezés is nagyon amatőrnek hat, és egyszerűen az interaktivitáson kívül nincs semmi, ami miatt érdemes lenne ezt végignézni. Én kicsit több, mint egy óra után kikapcsoltam.
Értékelés részemről nagy jóindulattal 3/10, de ez a 3 pont is inkább az interaktív mozinak mint alapötletnek szól, meg annak, hogy kistinédzser koromban én is egy - a filmben is látható - Sinclair ZX Spectrum-ot programozgattam (no meg játszottunk rajta a haverral), szóval ott volt az elején a nosztalgiafaktor.
Scaurus azért megnézhetné, hátha tetszik neki![]()
![]()
![]()

és hány irány lehet egy mostani ilyen technikában?

Tegnap mi is megnéztük, nagyon tetszett. Gyakorlatilag azon kívül, hogy nincs extra látvány, különleges hangeffekt és híres szereplő, a film szinte hibátlan, izgalmas, elgondolkodtató és fordulatos.GTomi írta: ↑2019.01.06., vas. 22:13Searching 7/10
kicsit a különleges film, abból a szempontból, hogy gyakorlatilag egy monitor, vagy valamilyen kijelző előtt "ül az ember" és ez a filmet nézőre vonatkozik...jó kis krimi, fordulattal, a mai világ tükre. (itteni ajánlás miatt néztem/néztük meg)
https://www.youtube.com/watch?v=3Ro9ebQxEOY
Nem tudom megfejteni, hogy ez most irónia vagy komoly (vagy párhuzamos dimenzió) volt.venomer írta: ↑2018.11.25., vas. 01:09The Darkest Minds - De patent akció volt ez, gyerekek. Precíz film, minden a helyén mennyiségben és időben, nem törik meg sehol. Értőn kiélezett érzelmek, jó dramaturgia. Mindamellett, hogy sikítófrász kerülget a különféle szuperképességektől, ez a film el tudta nekem adni - na ez a nem semmi. Érdemes megnézni, igényes, jó kikapcsolódás.