venomer írta: ↑2018.11.25., vas. 01:09
The Darkest Minds - De patent akció volt ez, gyerekek. Precíz film, minden a helyén mennyiségben és időben, nem törik meg sehol. Értőn kiélezett érzelmek, jó dramaturgia. Mindamellett, hogy sikítófrász kerülget a különféle szuperképességektől, ez a film el tudta nekem adni - na ez a nem semmi. Érdemes megnézni, igényes, jó kikapcsolódás.
Nem tudom megfejteni, hogy ez most irónia vagy komoly (vagy párhuzamos dimenzió) volt.
Ugyanis tegnap megtekintettem ezt az opuszt.
Pozitív: a bájos mosolyú (16 évest játszó, de idősebb) főhősnő.
Negatív: minden más.
Gyakorlatilag egy állatorvosi ló, ami magán viseli a fiatal felnőtteknek (YA) szánt filmek valamennyi betegséget azok erényei nélkül.
Értelmezhetetlen világkép, saját keretein belül is logikátlan, élet- és észszerűtlen cselekvések, beleerőltetett és nem is működö romantikus szál.
Pl. örökre az agyamba égett az a jelenet, hogy a táborokban a zöldek közé sorolt, legokosabbak szupertinik feladata bakancstisztítás, és még az sem derült ki, hogy kiknek a bakancsait tisztítják akkora tömegben...
Rágom a gittemet: egyszerűen érthetetlen, hogyan készülhet ilyen film.
Pláne úgy, hogy a Starnger Things és az Érkezés alkotóival reklámozták, ami egyébként a producereket jelenti.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek