Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
De. A megrendelt trafókat meg is tervezi.
Üdv: DDL
Akkor tulajdonképpen megtaláltad, amit kerestél, nem? Nekem az volt a bajom, hogy a szériában gyártott trafóik között pont nem volt olyan, amilyen nekem kellett volna. Pedig a 6550/KT88/KT90 családnál a 4kohm-os primer illesztőellenállás tipikus érték. Csak triódaként és ultralineárban jó Nem tudom miért nem gyártanak ilyet????
Egyébként szerintem meg a hiperszil nem az igazi kimenőnek. Persze ebből is lehet jó kimenőt csinálni, de EI-ből sokkal könnyebben megy.
sajti
Elégedett lennék velük, ha nem tartana 2 hónapig (vagy tovább) a megrendelt cucc legyártása. De végül is nem ez az igazi baj, hanem ha igérnek határidőt akkor azt be is tartanák az lenne az igazi. Én eddig csak olyat kértem ami nem szerepelt a választékukban :taps: . 5k-s ULPP (akkor még nem volt), 2.5K-s ULSE, és most 1.9K-s (EC360/6C41C-EB-hez) és 4.3K-s ULPP
Van AN trafóm hiperszilen és nem mondanám, hogy rosszabb mint az EI-s változat.
Analóg:
Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó
Digitális:
Blaupunt CP-2990 cd játszó
Pioneer N50A hálózati zene
Cayin MT-35 erősítő.
ProAc Response 2.5 hangdoboz.
Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.
Sztereó erősitők
Na én nem takarném meg a világ minden pénzéért se. Annyira képtelen vagyok unatkozni Ráadásul nem is foglalkozom hipersil magokkal, hanem sikerült szereznem egy jókora adag EI magot, meg vagy 6-8 M magos kimenőt és más hangfrekis trafókat. Ezeket tervezem használni majd.
A realaudio nem tervez???
sajti
Nem akarlak zaklatni . . . de a kimenőkkel van valami ?
Alkudozás, mert szerintem a kimenőnként 8db E80CC-s igény erős túlzás. A fele lenne reális...
Szóval rajta vagyok, és szerintem a jövő héten meglesz!
sajti
OK !
Akár 6-ot is adok darabjáért . . .
:taps:
Akkor eszerint járok el!
sajti
Sztereó erősitők
Na én nem takarném meg a világ minden pénzéért se. Annyira képtelen vagyok unatkozni Ráadásul nem is foglalkozom hipersil magokkal, hanem sikerült szereznem egy jókora adag EI magot, meg vagy 6-8 M magos kimenőt és más hangfrekis trafókat. Ezeket tervezem használni majd.
sajti
Nem akarlak zaklatni . . . de a kimenőkkel van valami ?
Alkudozás, mert szerintem a kimenőnként 8db E80CC-s igény erős túlzás. A fele lenne reális...
sajti
OK !
Akár 6-ot is adok darabjáért . . .
:taps:
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Sztereó erősitők
Akkor tulajdonképpen megtaláltad, amit kerestél, nem? Nekem az volt a bajom, hogy a szériában gyártott trafóik között pont nem volt olyan, amilyen nekem kellett volna. Pedig a 6550/KT88/KT90 családnál a 4kohm-os primer illesztőellenállás tipikus érték. Csak triódaként és ultralineárban jó Nem tudom miért nem gyártanak ilyet????
Egyébként szerintem meg a hiperszil nem az igazi kimenőnek. Persze ebből is lehet jó kimenőt csinálni, de EI-ből sokkal könnyebben megy.
sajti
Sztereó erősitők
Neked lenni nagy szerence! Nekem még csak nem is válaszoltak a rendelésemre. Pedig hát vásárolni akartam tőlük De ha nem kell nekik az üzlet, akkor tojok a fejükre!Sajnos nem tudok olyan tekercselőt aki megbízhatóan kiszámolná a trafót. Egyszer próbálkoztam eggyel, de az egész egyszerűen primitívre tervezte (3 osztás!!!!!), hogy egyszerűen meg tudja csinálni. Az ilyen ember pedig szimplán kapja be!!!!!
Szóval én kiszámolgatom, nagyon részletesen. Úgy adom meg, hogy még azt is leírom, hogy melyik tekercsrészletet hány sorból csinálja meg. Aztán reménykedem benne, hogy betartja Mert ellenőrizni sajna nem lehet :taps:
sajti
Akkor már meg is tekerem (de éppen ezt untam meg). Ha a FASTRON hajlandó lenne küldeni magot (
sajti
Analóg:
Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.
Sztereó erősitők
sajti
Nem akarlak zaklatni . . . de a kimenőkkel van valami ? :taps:
sajti
Sztereó erősitők
sajti
Nem akarlak zaklatni . . . de a kimenőkkel van valami ? :taps:
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Sztereó erősitők
Neked lenni nagy szerence! Nekem még csak nem is válaszoltak a rendelésemre. Pedig hát vásárolni akartam tőlük De ha nem kell nekik az üzlet, akkor tojok a fejükre!Sajnos nem tudok olyan tekercselőt aki megbízhatóan kiszámolná a trafót. Egyszer próbálkoztam eggyel, de az egész egyszerűen primitívre tervezte (3 osztás!!!!!), hogy egyszerűen meg tudja csinálni. Az ilyen ember pedig szimplán kapja be!!!!!
Szóval én kiszámolgatom, nagyon részletesen. Úgy adom meg, hogy még azt is leírom, hogy melyik tekercsrészletet hány sorból csinálja meg. Aztán reménykedem benne, hogy betartja Mert ellenőrizni sajna nem lehet :taps:
sajti
Akkor már meg is tekerem (de éppen ezt untam meg). Ha a FASTRON hajlandó lenne küldeni magot (
sajti
Sztereó erősitők
sajti
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Sztereó erősitők
DDLHogy állnak a készülő erősítőid?
Állnak. Nem jöttek meg a kienők még :taps: Meg a dobozok sem igazán ok-k még.
Honnnan rendelted a kimenőket?
sajti
Realaudio. Nem tudsz megbízhatóbb trafókészítőt? Akinek csak az Ua-t, Ia-t, Raa-t, Rszek-et meg kapcsolás adok meg és önállóan legyártja a trafót?
Neked lenni nagy szerence! Nekem még csak nem is válaszoltak a rendelésemre. Pedig hát vásárolni akartam tőlük De ha nem kell nekik az üzlet, akkor tojok a fejükre!
Sajnos nem tudok olyan tekercselőt aki megbízhatóan kiszámolná a trafót. Egyszer próbálkoztam eggyel, de az egész egyszerűen primitívre tervezte (3 osztás!!!!!), hogy egyszerűen meg tudja csinálni. Az ilyen ember pedig szimplán kapja be!!!!!
Szóval én kiszámolgatom, nagyon részletesen. Úgy adom meg, hogy még azt is leírom, hogy melyik tekercsrészletet hány sorból csinálja meg. Aztán reménykedem benne, hogy betartja Mert ellenőrizni sajna nem lehet
sajti
Sztereó erősitők
Állnak. Nem jöttek meg a kienők még Meg a dobozok sem igazán ok-k még. :taps:
sajti
Realaudio. Nem tudsz megbízhatóbb trafókészítőt? Akinek csak az Ua-t, Ia-t, Raa-t, Rszek-et meg kapcsolás adok meg és önállóan legyártja a trafót?
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Sztereó erősitők
sajti
Sztereó erősitők
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.
Sztereó erősitők
DDL
Hogy állnak a készülő erősítőid?
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Sztereó erősitők
ebay-en 1 kalap alatt van a h/k-kal...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
Sztereó erősitők
Van valakinek valami infója,tapasztalata az Anderrsen r2 -vel kapcsolatban?Milyen lehet mint HMerősítő?
Hát az elég gusztustalan, hogy az újabb H/K-k designját ilyen szemérmetlenül lenyúlják.
- lehet, hogy egy OEM
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Sztereó erősitők
Van valakinek valami infója,tapasztalata az Anderrsen r2 -vel kapcsolatban?Milyen lehet mint HMerősítő?
Hát az elég gusztustalan, hogy az újabb H/K-k designját ilyen szemérmetlenül lenyúlják.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Sztereó erősitők
Andersson?
Nemtom, de láttam már TV-t is ilyen néven futni.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Sztereó erősitők
[...]A denon avr 1604 meg amúgy is harmatgyenge, attól függetlenűl hogy szépen szól
Csak megerősíteni tudlak!
Tényleg harmatgyenge, és tényleg nagyon szépen szól.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
-
Vendég
Sztereó erősitők
Az csak mese, hogy jól szól... :taps:
Sztereó erősitők
Még szervizben van.Egy két hét mire megjön.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Sztereó erősitők
Kacsento!
Mi újság a denonoddal megjavult már?
Sztereó erősitők
sziasztok!
szeretnek egy házimozi erositot venni, de mivel h nem nagyon ertek hozza ezert nem szeretnem elkapkodni a dolgot. max 80ezret tudok rászánni.
eddig 3 erolkodot talaltam ebben az arkategoriaban, megpedig ezeket:
denon avr1604
pioneer vsx-d514
yamaha rxv-450rds
a yamaharol hallottam eddig a legtobb jót, de ha van vmi más cumo is, akkor pls szoljatok :taps: thx elore is
Amint látom onkyo tx sr501-ed van ezt akarod yamaha rxv 450-re cserélni?
Nem sok változás lesz sőt majdnem hogy kevesebb...
De Te tudod.
A denon avr 1604 meg amúgy is harmatgyenge, attól függetlenűl hogy szépen szól
Sztereó erősitők
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Sztereó erősitők
Oké, oké....Bocs , nem akartalak felhúzni vele.
Tudom az Ohm törvényt, csak a másik számítási képletet egy rádiós cimborám mondta de az ekkor itt nem érvényes.
Ezért mondom én ha sok laikus ember tudná, hogy egy 8 m2-es szobában 2 x 5W szinuszos teljesítmény mondjuk 88dB hangsugárzókal mire képes.....
Nem húztál fel :taps: Hanem ezt csináltam
Analóg:
Digitális:
Cayin MT-35 erősítő.