Elsőre bekapcsolva kellett összekötni usb-vel.
Aztán a tidal akkor sem ment. Aztán máshol is beállítottam, mint kimenet és feltelepült a driver és egyszercsak megszólalt.

Elsőre bekapcsolva kellett összekötni usb-vel.

De jó! Rudi nekem is mindig segített.

Használtan vettem egy magánszemélytől. Már írtam neki, hogy pár dolgot elhallgatott, amit jó lett volna, ha megemlít.wittao írta: ↑2018.12.28., pén. 09:29Az is lehet, a nagy karacsonyi forgatagban mar nem maradt nekik elegendo origi peldany, es az egyik kollega sajat tuningolt gepet tettek bele.
Nem tunik “gyari” megoldasnak. Emiatt egy bazi nagy reklamaciot mindenkeppen megerne a dolog fuggetlenul attol vegul hogyan szolal meg (lehet jobban mint a gyari allapotu).
Tenyleg egy szakerto szervizes kellene ide, mert lehet valami kit-et lehetett venni ehhez a peldanyhoz, es azt raktak bele pluszba, ertelemszeruen valami muhelyes modszerrel.
Az is lehet ez egy fejlesztoi peldany, kiprobaltak valamit ami mukodott es benne hagytak... meg az is lehet, ok ezt egy pozitiv gesztuskent eltek meg es jot akartak a jobban szolo geppel, ami jo dolog, csak Te nem erre a vonatra vettel jegyet.

Nem is azt mondtam, hogy ő csinálta, ezért is vinném el egy “szakszervizbe”, ahol értenek a típushoz és a gyári állapotot rekontsuálni tudják.

Ez pont úgy néz ki mintha bontott alkatrészekből rámolták volna össze. Egy dzsunkán. Sírnom kell...

Miért?

Köszi.wittao írta: ↑2018.12.27., csüt. 23:07Vinkler hatha ez segit:
- eloszor minden jumpert tegyel vissza az eredeti allapotba
- a dac/preamp hatuljan van egy ketallasu kapcsolo
(Ezt hivjak egy ideje Debug kapcsolonak)
Amikor elol ki van kapcsolva a gep, ezt a kapcsolot csak akkor szabad atkapcsolni!
Ezzel a kapcsoloval tudod valtani, hogy elofokkent+dac-kent, vagy csak dac-kent bypass (max hangerovel).
- ha elofok/dac allasban van, akkor az elso kijelzon bekapcsolas utan egy “P” lathato
- ha dac modban van akkor fixalt kimenettel (bypass) “- -“ lathato az elejen
Velhetoen Neked a “P” kellene. Ilyenkor a Selectorral valtani melyik bemenet szoljon.
Itt jon az USB kerdes... ehhez az 5-os bemenetet kell kivalasztani a Selectorral.
Ha nem szol rajta semmi, mac-en sem latszik (pl. Audirvana-ban) mint elerheto eszkoz, akkor driver gond van.
Elvileg a 10.12-nel orvosoltak a gondot, nem tudom Neked mi van felteve.
Ha nem jonne ossze, ezzel lehet meg probalkozni:
https://www.usb-audio.com/usb-audio_3.3.11.dmg
Az elejen en is kinlodtam, azt hiszem egy napom rament. Nem biztos, hogy szerviz kell neki, csak eleg okor a beallitasi modja.
Ha kell szivesen adok kolcson egy USB/Bridge-et, amivel legalabb a coax bemeneten at meg tudod szolaltatni. Akkor kiderul van-e vele hardveres baj.
Udv,
wittao

Az, hogy felismerte, még nem jelent automatikusan hangot is, sajnos. Még a szerviz előtt egy ablakossal

Felismerte a Mac az USB receiver chipet, tehát már kellett legyen tápja, és koaxról se ment sajnos, a dsp panel jumperrel bypassolva se szólalt meg. Debug a hátulján többször is, mégse...

Azt is próbáltam. Semmi.

Az a support system, tehát futnia kellene. Fel is ismeri az osx, de hang nem jön ki.

De. Próbáltam azzal is. Próbáltuk asebi fültárssal a jumperokat variálni, de semmi.

Köszi.
A konverter még nincs nálad?