A legszerencsésebb az lenne, ha a Ref 10.32 és DI 2014 esetén is az I2S bemenet, illetve kimenet implementációja HDMI alapú.Vinkler írta: ↑2018.12.25., kedd 22:15Megnézem. A di2014 interface-nek is van I2S kimenete, de nem vagok meggyőződve, hogy az az irány.ThorSteinar írta: ↑2018.12.25., kedd 22:00A táp mondhatni ugyanolyan, mivel a Master-11 egyik R-magos trafójára van kötve és nem kell hozzá plusz tápkábel, meg egy extra digitális kábel (mint a di 2014-hez). A Singxer F1 egy beépíthető usb/spdif átalakító, pontosabban usb/I2S (van I2S kimenete is), mivel nálam így van bekötve a készülékházon belül egy egészen rövid kábellel, kihasználva az I2S bemenet meglétét. Jobb eredményt hoz, mintha RCA vagy AES/EBU megoldásokat használnék.Vinkler írta: ↑2018.12.25., kedd 21:00
Igen, tudom, hogy van újabb. A kérdés, hogy egy ilyen Singxer F1 jobb választás-e, mint a di 2014 interface, amiben van mondjuk egy rendes táp is? Itt nem az a kérdés szerintem, hogy az USB bejáratot érdemes-e upgradelni, hanem, hogy milyen usb/spdif átalakítót érdemes beszerezni.![]()
Abban az esetben szerezz be egy egészen rövid HDMI kábelt (lehetőleg max. 50 cm) és azzal kösd össze. Mindkét készülék forgalomban van HDMI és RJ45 kimenettel/bemenettel (I2S), illetve a Ref 10.32 teljesen I2S nélkül is.
I2S-nél úgy tudom nem kell flancolni mindenféle drága HDMI kábellel, hanem a lényeg a rövidség.