Petike666 írta: ↑2018.12.09., vas. 18:27Erről a cuccrol lenne amugy szo.
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und ... 282258970/
A kart meg a hangszedőt eladnam, meg akkor a Systemdeket is, de mondjuk nagyon szeretem a hangjat. Egy Pointe "Suply" tappal hasznalom, ami nalam jobban bejött mint a Heed, es az előző tulajnal is. Akril tanyer Gyuri bacsitol van, es a GST-1 is nagyon jo ezzel, bar nem volt egyszerü megoldani a sasszira erősitest. Hogy őszinte legyek, azert az is sokat jelent, hogy ezt az egeszet egy csomot patkolgattam, es mindig csak jobb lett, de lehet hogy lassan elengedem. nem tudom merre lehetne tovabb menni. Voyd vagy Pink Triangle vagy Linn. vag nem tudom, valahogy a függesztett nyilt hangzas nalam nagyon bejön, szoval nem tudom, hogy akarok e mas vizekre evezni![]()
Okosat mondani nem tudok, csak a saját storym leírni. Volt anno egy elég komoly cuccom, de külföldre költöztem, eladtam. Aztán hazajöttem rájöttem kellene valami megint. Volt egy két ötlet de pénz kevesebb, ezért gondoltam átmenetileg veszek egy systemdeck-et IIX verzió elég baráti áron volt, meg is vettem. Rega kar volt rajta azt lecseréltem egy AT1120-ra, hogy a régebbi vintage MM hangszedőkkel boldoguljon. Volt benne pár hangszedő Garce F9-ig bezárólag.
Aztán amikor eladtam jött a meglepetés, helyette lett egy Oracle Alexandria3 eredeti Mission 774 karral. Nem mondom, hogy az Oracle nem jobb, mert az, de a "kis" systemdeck nagyon tudott valamit, azóta is sajnálom, hogy eladtam, és ha van eladó mindig szemezgetek vele, hogy megveszem 2. rendszerbe...