Ugye ezt nem gondoltad komolyan?!
A kettő között fényévnyi különbség van!!!
Üdv. Gyuri
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?!

Milyen a kar és a hangszedő ami maradna?
Igy van. Hajtóműolaj kell neki, én ha jól emlékezem Castrolt hoztam. Édesapám a rotációs kapájában használja, abból csentem egy ki üveggel. :-)SoundMania írta: ↑2018.11.16., pén. 23:35Mobil 1-et nem találok.....adodaniel írta: ↑2018.11.16., pén. 23:02Tudnál konkrétat mondani?SoundMania írta: ↑2018.11.16., pén. 22:54
Valami jó sűrű Mobil1 hajtóműolajat. Lehetőleg szintetikusat.
Valami 80w-90-es kellene

Mobil 1-et nem találok.....adodaniel írta: ↑2018.11.16., pén. 23:02Tudnál konkrétat mondani?SoundMania írta: ↑2018.11.16., pén. 22:54Valami jó sűrű Mobil1 hajtóműolajat. Lehetőleg szintetikusat.

Tudnál konkrétat mondani?SoundMania írta: ↑2018.11.16., pén. 22:54Valami jó sűrű Mobil1 hajtóműolajat. Lehetőleg szintetikusat.

Szerintem van jobb. A törlőkar amit alább írtam. A legegyszerűbb hasznalni és tisztítani is. A tiéd viszont olcsóbb.pali923 írta: ↑2018.11.16., pén. 21:21Most nem keresem meg, ki ajánlotta néhány hete a mikroszálas portörlőket. Én a DM saját márkás termékéből vettem kipróbálni, 10-es csomagban van, megfizethető áron. Minden karbonkefénél sokkal jobb a tapasztalataim alapján. Ha nincs jobb megoldás, ezt érdemes megpróbálni. Ilyen: https://www.dm.de/profissimo-staubwisch ... 51272.html

Most nem keresem meg, ki ajánlotta néhány hete a mikroszálas portörlőket. Én a DM saját márkás termékéből vettem kipróbálni, 10-es csomagban van, megfizethető áron. Minden karbonkefénél sokkal jobb a tapasztalataim alapján. Ha nincs jobb megoldás, ezt érdemes megpróbálni. Ilyen: https://www.dm.de/profissimo-staubwisch ... 51272.html

Csak lazán ! :)józsibazsi írta: ↑2018.11.15., csüt. 13:31Mit csinálok rosszul?
Már elég sokat bajlódtam a sztatikus feltöltődéssel, de most megakadtam. Adott egy új lemez, amit a gyári belső papír tokjából már eleve átraktam egy antisztatikus tokba. A korábbi kínai Carbon fíber helyett vettem egy AT 6013 jelű, -kimondottan írva vagyon rá, hogy Anti-static- kefét. Kétszer lejátszom a lemezt, és a tányéron lévő parafa alátétet úgy húzza le magával fordításkor, mintha ragasztva lenne. Tévedés ne essék, a filc alátéttel ugyanezt csinálja. Mossam az új lemezeket is? Valamit biztos rosszul csinálok, de mit?

A lemezjátszó földelésének nem sok köze van hozzá!Indy írta: ↑2018.11.15., csüt. 13:39Mire elér hozzád az új lemez, annyit mocorog a papírtokban, hogy teljesen feltöltődik. Ez ellen a kefélés nem segít, a legjobb egy azonnali mosás, majd új antisztatikus tasak. Persze, ha egyébként a lemezjátszó nem küszködik földelési gondokkal.józsibazsi írta: ↑2018.11.15., csüt. 13:31Mit csinálok rosszul?
Már elég sokat bajlódtam a sztatikus feltöltődéssel, de most megakadtam. Adott egy új lemez, amit a gyári belső papír tokjából már eleve átraktam egy antisztatikus tokba. A korábbi kínai Carbon fíber helyett vettem egy AT 6013 jelű, -kimondottan írva vagyon rá, hogy Anti-static- kefét. Kétszer lejátszom a lemezt, és a tányéron lévő parafa alátétet úgy húzza le magával fordításkor, mintha ragasztva lenne. Tévedés ne essék, a filc alátéttel ugyanezt csinálja. Mossam az új lemezeket is? Valamit biztos rosszul csinálok, de mit?

Az új lemezeket is mindenképpen mosd le, csak jót tesz neki.józsibazsi írta: ↑2018.11.15., csüt. 13:31Mit csinálok rosszul?

Mire elér hozzád az új lemez, annyit mocorog a papírtokban, hogy teljesen feltöltődik. Ez ellen a kefélés nem segít, a legjobb egy azonnali mosás, majd új antisztatikus tasak. Persze, ha egyébként a lemezjátszó nem küszködik földelési gondokkal.józsibazsi írta: ↑2018.11.15., csüt. 13:31Mit csinálok rosszul?

Ki kell cseréltetni pirosra!supravox írta: ↑2018.11.11., vas. 10:08Sajnos egy dolog a hülye divatnak áldozatul esett.supravox írta: ↑2018.11.11., vas. 09:59Sziasztok
Tegnap végre sikerült beüzemelnem.a.vadiúj
Technics 1210GR lemezjátszót.
Azt kell mondjam,hogy nagyon nagyon jó.
Eddig is technics 1200-1210 hívő voltam és a tegnap esti monstre zenahallgatás ezt csak megerősíteni tudta.
Szóval az eddigi végtelenül pontos feszes dinamikus hang mellé párosul egyfajta folyékonyság és szárnyalás.
Sokkal simábban szól mint egy 8 motoros 20 szijas bármi,annak hallható nyűgjei nélkül.
Minden más maradt.a rendszerben.
Kábel fetisisztáknak jó hír,hogy csereberélgethetők a táp és ic kábelek.
Nálam a tápkábel maradt a gyári.Mert nem tudtam mást beszuszakolni![]()
Az ic egy ww silver eclipse 7.
Szóval ha valaki lemezjátszó vásárláson elmélkedik annak meleg szívvel ajánlom.![]()
Ez pedig.az a béna kék led a stroboszkópban.
Az katasztrófa..
frenki485 írta: ↑2018.11.11., vas. 18:51Hacsak nem mozdulok rá egy G modellre.
Ha a GR annyival ügyesebb mint amit nekem mutat itthon akkor a G lenne az igazi végállomás

supravox írta: ↑2018.11.11., vas. 18:33Jó vételnek tűnik! Ha a minőség is maradt, akkor most 30 évig nincs gondod a lemezjátszóra...frenki485 írta: ↑2018.11.11., vas. 18:12Kitől és mennyiért sikerült megvenni, ha publikus? hangszedővel, vagy üresen?supravox írta: ↑2018.11.11., vas. 09:59Sziasztok
Eddig is technics 1200-1210 hívő voltam és a tegnap esti monstre zenahallgatás ezt csak megerősíteni tudta.
Szóval az eddigi végtelenül pontos feszes dinamikus hang mellé párosul egyfajta folyékonyság és szárnyalás.
Sokkal simábban szól mint egy 8 motoros 20 szijas bármi,annak hallható nyűgjei nélkül.
Szóval ha valaki lemezjátszó vásárláson elmélkedik annak meleg szívvel ajánlom.![]()
[/quot
Persze
AVland Kecskemét hivatkozni kell HES kedvezményre![]()
400000HUF ortofon 2M blue pickup
Mondjuk azt.ki sem bontottam..
frenki485 írta: ↑2018.11.11., vas. 18:12Kitől és mennyiért sikerült megvenni, ha publikus? hangszedővel, vagy üresen?supravox írta: ↑2018.11.11., vas. 09:59Sziasztok
[/quot
Persze
AVland Kecskemét hivatkozni kell HES kedvezményre![]()
400000HUF ortofon 2M blue pickup
Mondjuk azt.ki sem bontottam..

Szerintem igen, persze ha találsz vmi jót...PgSpa írta: ↑2018.11.11., vas. 18:19Igazából csak egy hirdetés keltette fel a figyelmemet, hogy érdemes lenne-e akár a jövőnek szóló befektetésként ilyet venni. Egyébként RP3-at hallgatok, Benz Micro MC20E2-vel, csak az időm hiányzik, azt meg ugye nem lehet pénzen megvenni...supravox írta: ↑2018.11.06., kedd 05:20Mi lenne az a "mai gép" amire rátennéd a kart?PgSpa írta: ↑2018.11.04., vas. 16:47Azt szeretném kérdezni, hogy '70-es '80-as évek japán DD lemezjátszóira épített Jelco karok jók-e annyira, mint a ma húzós áron kapható utódok? Magyarul érdemes-e megvenni egy ilyen készüléket, és a kart leszedni, és mai gépre tenni? Én egyébként képeket nézegetve nem nagy különbséget látok...de tudom, hogy ez nem jelent semmit...

Igazából csak egy hirdetés keltette fel a figyelmemet, hogy érdemes lenne-e akár a jövőnek szóló befektetésként ilyet venni. Egyébként RP3-at hallgatok, Benz Micro MC20E2-vel, csak az időm hiányzik, azt meg ugye nem lehet pénzen megvenni...supravox írta: ↑2018.11.06., kedd 05:20Mi lenne az a "mai gép" amire rátennéd a kart?PgSpa írta: ↑2018.11.04., vas. 16:47Azt szeretném kérdezni, hogy '70-es '80-as évek japán DD lemezjátszóira épített Jelco karok jók-e annyira, mint a ma húzós áron kapható utódok? Magyarul érdemes-e megvenni egy ilyen készüléket, és a kart leszedni, és mai gépre tenni? Én egyébként képeket nézegetve nem nagy különbséget látok...de tudom, hogy ez nem jelent semmit...

Kitől és mennyiért sikerült megvenni, ha publikus? hangszedővel, vagy üresen?supravox írta: ↑2018.11.11., vas. 09:59Sziasztok
A szép kellemes piros lámpa esett áldozatul.supravox írta: ↑2018.11.11., vas. 10:08Sajnos egy dolog a hülye divatnak áldozatul esett.supravox írta: ↑2018.11.11., vas. 09:59Sziasztok
Ez pedig.az a béna kék led a stroboszkópban.
Az katasztrófa..