Nem tudom eldönteni, hogy ez most irónia, vagy rakjam rendbe a V6X-et?
Minimum újra kéne kondizni, munkapontokat beállítani, csatikat kicserélni... áááh.
Ez rohadt sok meló, lehet egyszerűbb megszokni a Malacot.
Nem tudom eldönteni, hogy ez most irónia, vagy rakjam rendbe a V6X-et?

Miert akarod ennyire meg varialni??

Szia!Hgabor írta: ↑2018.11.16., pén. 08:47Egy másik kérdés. Azt mondták itt tegyem fel :)
1 pár hangszórót szeretnék Bi Amp-ban hajtani, de nincs tapasztalatom.
Az 1 pár hangfalnak 4 csatlakozója van persze.
A kérdés, hogy lehet-e (szabad-e) egy sztereo erősítővel és 1-1- monoblokkal úgy csinálni hogy mondjuk a magas hangok hangszóróbemenetén erősít maga a fő erősítő és ugyanannak az erősítőnek a pre out kimenete (van rajta pre out) kimegy a két mono végfokhoz? (vagy akár az egy sztrereo végfokhoz, ez most szerintem mindegy)
Azaz a fő jel a 2 RCA-n a fő erősítőbe megy be és annak EGYSZERRE lesz használva az erősítő és az előerősítő része is.
Nem romlik a jel minősége pl? Egyáltalán, fog működni?
A pre out-os erősítőm és a hangfalak megvannak, 1 pár monoblokkon vagy 1db sztrero végfokon godolkodom ami az LF bemeneteket hajtaná.
KÖSZI előre is.

A lényeg, hogy neked tetszen.dbrnsk írta: ↑2018.11.15., csüt. 20:57Igazad van. Amiért így írtam annak az az oka, hogy előtte sokféle véleményt olvastam a témával kapcsolatban. Biztos megmaradt bennem "valami" belőle.... :)
Igazad van. Amiért így írtam annak az az oka, hogy előtte sokféle véleményt olvastam a témával kapcsolatban. Biztos megmaradt bennem "valami" belőle.... :)
A "de" nyugodtan kimaradhat a mondatodból, így olyan mentegetőzésnek hangzik. Van ráció a megoldásban.
Körülbelül erről van szó. A kimenőtrafó nem tartalmaz különálló primert és szekundert,
Szerintem például a Luxman erősítői sokkal jobban illenek a Sonus Faberekhez.

Elnezest a tudatlansagomert de legyszi el tudnatok magyarazni a ketto kozotti kulonbseget es, hogy mit jelent az autortrafós?

Annyira "kell" SF hangsugárzót McIntosh-al párosítani, mint a Focal-t a Naim-el.

Nem nalam van en meg nem hallottam de a srac teljesen el van kenyodve, hogy nem szol olyan jol a 7900-as mint ahogy szolt az 5300-as. Ma megyek hozza hallgatozni. :) SF Olimpica III hangfalai vannak es egy Marantz mediaplayer.trane írta: ↑2018.11.14., szer. 15:22pl. az egyikhez jobban illeszekednek impedancia-szempontból a hangfalaid, vagy az egyiknek nagyobb áram-tartalékai vannak a hangfalaid meghajtásáratottyi írta: ↑2018.11.14., szer. 15:14Hi, nemtudja valaki mitol lehet az ugyan abban a konfiguracioban es csak a ket erosito valtozott, hogy a McIntosh MA7900 halkabban szol joval mint az MA5300? Ugy gondolna az ember, hogy az erosebb erositot eleg lesz pl negyed hangon hallgatni erre nem ez tortent. Az egyik 2x100 watt a masik 2x200.![]()

Amit írtál annak semmi értelme! Remélem Te is tudod!jozeph írta: ↑2018.11.08., csüt. 14:40Szevasz!
Az én saját véleményem, úgy válassz erősítőt,hogy a kívánt max.hangerő teljesítményt
30%-kal haladja meg az erősítő teljesítménye.
A Denonok elég izmosak, nem toroidosak,van erejük.
720ae-t nem hallottam,de alatta fölötte mindegyiket.
A hátlapján 200W fölvett teljesítményt írnak.