... Miért nem vitted vissza Marosi Istvánhoz, hogy tegye rendbe? Sokaknak jó munkát végzett korábban. Ha nem kap visszajelzést, akkor nem fogja tudni, hogy ő vagy a segédje hibázott. Szerintem érdemes lenne leglább felhívnod. Persze megértem, ha megingott a bizalom, de én nem hagytam volna szó nélkül, persze kulturált keretek között...

[/quote]
Azért nem vittem vissza, mert megrendült a bizalom. Ez volt az első és utolsó eset, hogy ott javíttattam.
- Amikor Marosi úr a kezembe adta a hangszórót, látnia kellett azt a gányolást, amit valaki az ő nevében, az ő műhelyében követett el. A ragasztások egyenetlenek, csúnyák voltak, továbbá megsérült a papírmembrán felülete két helyen a porvédő által határolt területnél, mert a porvédőt szakszerűtlenül távolították el. Az illető valószínűleg nem várta meg az oldószer teljes hatását, túl korán vehette le a porvédőt, emiatt a papír felső része (hámja) két helyen is levált. Persze, az is lehet, hogy egyáltalán nem használt oldószert...
Mindenesetre Marosi úr látta, ennek ellenére kiadta a kezéből azzal, hogy megjavították, hibátlan. Kompenzáció szóba se került, mégcsak elnézést sem kért a gányolásokért, csak az előre megbeszélt 4.000 forintot.
- Aztán odahaza jött a fekete leves: a hangszórót visszaszereltem a dobozába és bizony ugyanúgy zizegett, mint a "javítás" előtt.
A hangszóró Budapestre történő személyes oda-visszaszállítása nekem 4.180 forintomba került. Reklamálni mindenképpen személyesen kellett volna, de nem akartam már több időt és pénzt vesztegetni - csupán egy használt, 13 cm-es mélyközép miatt.
Olcsóbb megoldást kerestem és meg is találtam: vatera futárral elpostáztam Mezőkövesdre, Pázmándi Lacinak. Ő tényleg meg is javította + kicserélte a membránt és új porvédősapkát rakott rá. Szép illesztések, ragasztások, hibátlan munka, szinte új lett.