Sajnos a mi keretünkbe nem biztos, hogy beleférne.

Sajnos a mi keretünkbe nem biztos, hogy beleférne.
George Clooney. És lehetne az a szlogen, hogy jobb, mint a Nespresso! :) (Bocs a komolytalankodásért!)
Hétvégétől már a Budaörsi Mediamarktban is lehet AVX kávékat venni.
A sztori jó volt, csak a csajos képpel volt a gond. A múltkor a google már egy kábel hírdetés miatt is le akarta tíltani az oldalt.
Pedig érdekes sztori volt. Egy kávézóban forgattak videot - nyilván a kávézó népszerűsítése érdekében. Persze egyből beindultak a facebook önkéntes cenzorai, így végül gyorsan elég komoly média visszhang lett belőle. Felmerült a közszemérem sértés, a szokásos szexistázás... Mindenesere a világ másik felén is mindenki tudott egy egyébként jelentéktelen thai kávézó megnyitásáról. Bejött a húzás, a tulaj 6 hónap alatt a 3at nyitja.
Ő is nagyon jó
Én szerintem nő 25-40 közötti lehetőleg elég nagy Face-Insta követő tábora legyen !
Minden reklám lehetőséget kihasználunk a jövőben.
Nagyrészt tejes kávéitalokat iszunk, illetve forró csokit, arra szerintem tökéletes. A forró csokit is nagyon finomra készíti, odavan a család érte.nadtom írta: ↑2018.09.27., csüt. 22:24A viccet féleretéve, nem tudok még nyilatkozni, mert eddig nem volt automata kávéfőzőnk. Ez két bojleres, mindent is tud, és mindenhol csak pozítivat hallottam/olvastam róla (többek között a kávé ízére vonatkozóan is). Teljesen személyre szabható a kávéhőmérsékletétől a káve ml-ben megadott mennyiségéig minden.
A viccet féleretéve, nem tudok még nyilatkozni, mert eddig nem volt automata kávéfőzőnk. Ez két bojleres, mindent is tud, és mindenhol csak pozítivat hallottam/olvastam róla (többek között a kávé ízére vonatkozóan is). Teljesen személyre szabható a kávéhőmérsékletétől a káve ml-ben megadott mennyiségéig minden.
Jah, akkor jó!
Nem, nem lehet, ez csak egy dísz....
Köszönöm a választ, nézegettem a Youtube-on de igazából nem is a technika jelenleg a problémám, elvileg. Tudom az se tökéletes. Ami gondot okoz nekem, hogy ha feljön a hab szépen miért esik össze. Nem tudom, hogy fokra hagyjam felmelegedni a gépet amikor gőzt csinálok. Elég a 140, vagy menjen feljebb? Milyen zsírtartalmú tejet használjak? Jelenleg MIZO 2,8 lehűtve. Ilyesmiket nem mutatnak a videók. Ha ebben tudna valaki tanácsot adni azt nagyon megköszönném.bluesfan írta: ↑2018.09.22., szomb. 06:55Szia!Henshaw írta: ↑2018.09.21., pén. 18:06Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Lelit Anna kávéfőzőmmel, hogy lehet igazán jó tejhabot csinálni? Valamint milyen gyakorisággal kell vízkövesedés ellen kezelni a gépet. Eddig még vakszűrővel takarítottam vissza minden egyes főzés után.
Tej gőzölés témakörben javaslom, nézz szét a youtube-on, rengeteg hasznos video van fenn. Az Anna sem kíván speciális elbánást.
A vízkőtelenítés szükségességének gyakorisága pedig elsősorban az általad használt víztől függ. Én lágyított víz használata mellett 3 havonta vízkőtelenítem a gépem citromsavas oldattal, de ez a gyakoriság sem tűnik indokoltnak. Ha kemény vízzel dolgozol, havonta ajánlott.