Nem tudom feltételezni a telefonokról , hogy egy applikáció alkalmas lenne stroboszkóppá változtatni . Ahhoz is kellene valami megbízható jeladó rész. Néhány lemezjátszó tányérjának peremén van ilyen , de azokon eleve van megvilágítás is hozzá, így gyakorlatilag megint felesleges az app......zoli73 írta: ↑2018.11.03., szomb. 16:00Ajaj! Azt hiszem félreértettél. Nem keresek semmilyen megoldást, véleményekre lennék kiváncsi.SoundMania írta: ↑2018.11.03., szomb. 14:58Szia!
Itt tartunk? Mobil nélkül semmit? :)
Akkor kapcsold be a stoppert rajta és mérd meg 3 perc alatt mennyit fordult a tányér.
Ha pont 100-at akkor tökéletes.
Ha +/-2 akkor a szabványon is belül van.
45-ös fordulatnál időt spórolsz mert ott elég 1 percig nézni a forgást .
De ha mindenképpen alkalmazást keresel akkor is kell hozzá valami referencia eszköz. .legalább egy mérő lemez..... Az van?
Nem tudom miért keresik az emberek a bonyolult megoldásokat a faékegyszerűek helyett. Kreativitás ......
A magam részéről kicsit kétkedve fogadom az efféle fejlesztéseket. Ugy látom ma mindenre van már mobilalkalmazás, de én az ilyeneket, mint a lemezjátszó fordulatát mérő alkalmazás, kicsit hatásvadász dolognak tartom. Nem tudom mennyire lehet egy ilyen, pontos, precíz, erre vonatkozott a kérdésem, nem pedig arra, hogy valaki ajánljon egyet, mert nagy szükségem volna rá.
Amúgy az egész onnan indult, hogy az egyik barátom látott a Youtube-on egy videót az egyik ilyen alkalmazás használatáról, és a figyelmembe ajánlotta.
Az általad ajánlott sztopperórás mérést ismerem, és szükség esetén használom is, viszont merőlemezem nincs, de valószínű, hogy nem is lesz.
Leginkább frekvencia mérő applikációt tudok elképzelni, de ahhoz még egy mérő lemez kell már.
Sztem foglalkozzunk fontosabb dolgokkal.