Tompaságnak semmiképp nem nevezném,inkább a másik fényes kicsit,de ahogy mondtam ez ízlés kérdése,arról meg ugye nem vitatkozunk :)wittao írta: ↑2018.11.14., szer. 18:32A selyemdóm hangjára is és a Be magasra is rá tud állni az ember füle, utána a másik sok vagy éppen kevés lesz.
Nekem most szoknom kell a fényességét, de ezen hamar túlestem. Előtte viszont a selyem dómok tompasága sokkal tovább megmaradt. Napokig "ízlelgettem", míg a végén hozzászoktam a böhömök hangkarakteréhez.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wittao mozi- és zeneszobája
Re: Wittao mozi- és zeneszobája
Kinek mit jelent.Nekem túl sok,van akinek pont jó.Ez ízlés dolga.Két tíoust is hallottam,az egyik egy dréga polcsugárzó volt,a mások egy csúcsmodell,de az mozin szólt és ott kifejezetten jó volt,bár koncertnél ezért kicsit fényes volt ez a hang. Mégegyszer mondom ez ízlés kérdése.
Mit az a BE magas,bellirium?
Kb. pont mint a vilag legjobb Édesanyja. Szerencsére sokan vannak, így hangfalból is. Más más célra, más más hangzásvilágban, stb. Lényeg hogy aki birtokolja úgy érezze!
Olvasva a cikket,amihez gratulálok,alapos munka.Az jutott eszembe,hogy lehet e bármilyen hangsugárzót a világ legjobbjának mondani.Szerintem nem,mivel senki nem hallotta az összeset és még akkor is csak saját ízlésnek megfelelőről beszélhetnénk.wittao írta: ↑2018.11.12., hétf. 18:55Sziasztok,
végre megszültem 1 hónap használat után az élménybeszámolómat a Harbeth M40.2-kről.
Ezen a linken el tudjátok érni: https://wittaozeneszobaja.blog.hu/2018/ ... =171507059
Köszönöm, hogy elolvastad!
wittao
- tibikecsoki
- Törzsvendég

- Értékelés: 155
Tegnap járt nálam menyus2,és wittao.Hoztak magukkal minden földi jót:( usb/spdif transzport,végfok,audio pc).A rendszerem számomra legnagyobb bajára a dinamikára,és a hang feszességére szerettem volna valamilyen megoldást találni a core audio-s eszközökkel.Kezdtük a transzport cserével,ez lényegében a felbontást,és a hang sűrűségét javította,de dinamika javulást önmagában még nem hozott.Majd jött a végfok csere,ez már jelentős javulást hozott,de még mindig nem volt az igazi.Majd végül bekerült a láncba az audio pc is,és minden a helyére került.Lett tér,dinamika,sávszélek,egyszerűen jó volt hallgatni.Gyorsan megjegyzem,hogy megállapítottuk,hogy táp oldalon valami,még így is vissza fogja a rendszert,és valószínűleg,ha ezt ki tudom javítani,akkor még jobb lesz a kapott hang.A kábelekkel sem sokat vacakoltunk,ami épp kéznél volt,azokat használtuk,úgyhogy ebben is bőven van még potenciál.Sajnos az idő rövidsége miatt,kb 1 órát tudtunk csak tesztelni,de számomra ez is hatalmas élmény volt.Tanulságként mindenképpen leszűrhető,hogy a rendszerben minden egyes elem cseréjével javulás volt hallható,de igazán együtt tudták megmutatni azt,amire valójában képesek.Mégegyszer nagyon köszönöm,hogy eljöttetek,és hallhattam saját környezetben ezeket a lenyűgöző hangzású készülékeket.Kezdhetek spórolni,aztán szépen elemenként levadászni ezeket a csodákat.
Dune pro 8k plus,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2, Rockna Wavedream Net, Rockna wavelight dac, ProAc Respone D38, 2db REL T/7x, JMlab tantal505.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 964
Koszi a leirast, szeretek ilyeneket olvasni, hogy milyen zene hogyan szuletett es a hatteret, teljesen mas igy meghallgatni. :)
"Joan Boez: Diamonds or Rustcímű dala.
Kicsit belemennék a dolog történeti hátterébe is, mert talán így könnyebb lesz megítélnie a kedves olvasónak is, miért írom az eszközökről azt amit. Szóval Joan Boez nem akárkinek, Bob Dylannek volt a kedvese, jónéhány évig. A kapcsolatuk meglehetősen viharvert módon ért véget (bár melyik szakítás egyszerű). Szóval Joan-t rendkívül megviselte a dolog, és ezen az 1975-ből származó felvételen ezt annyira sikerül átadnia, hogy az teljesen magával ragadó és igencsak ritka az ilyen érzelmes, őszinte felvétel."
"Joan Boez: Diamonds or Rustcímű dala.
Kicsit belemennék a dolog történeti hátterébe is, mert talán így könnyebb lesz megítélnie a kedves olvasónak is, miért írom az eszközökről azt amit. Szóval Joan Boez nem akárkinek, Bob Dylannek volt a kedvese, jónéhány évig. A kapcsolatuk meglehetősen viharvert módon ért véget (bár melyik szakítás egyszerű). Szóval Joan-t rendkívül megviselte a dolog, és ezen az 1975-ből származó felvételen ezt annyira sikerül átadnia, hogy az teljesen magával ragadó és igencsak ritka az ilyen érzelmes, őszinte felvétel."
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Igen ezeket sokszor megnézem, mert újra és újra felemel.wittao írta: ↑2018.11.01., csüt. 11:06Az ilyen pillanatokat szeretem nagyon:
- tok emberi a zenekar a kisgyerekkel, nem az, hogy hivjunk be egy kolykot mert az marketing szempontbol jo lesz
- total mas az o kedvence, de hagyjak, hadd jatszon egy kicsit
- majd miutan rajonnek ez a gyerkoc ezt vegig fogja nyomni, akkor beszallnak es zenelnek vele tovabb
Hatalmas szerintem...
- irishcream
- Hazajáró lélek

Jó zenekar, nagy közönség elképesztő bemutatkozás.
Megbocsájtjuk! Sejetettük! :)wittao írta: ↑2018.10.21., vas. 10:10Sziasztok,
a topikom kis “pangasa” miatt elnezeseteket kerem, nagyon sok teendo van a hetvegi kiallitas miatt es egesz egyszeruen nincs meg az a 3-4 ora plusz idom amivel egy tesztet jol megirva be tudnek biggyeszteni ide.
Vegul csak ugy dontottem, egy alkatreszt megis attervezek az allvanyomban, emiatt borult meg az idobeosztasom az eredetileg tervezettekhez kepest. Izgulok is, hogy elkeszul-e idore.
Pedig van/lenne mirol irnom, de remelem ezeket sikerul bepotolnom a kiallitast kovetoen. Igerem amint egy kis szusszanashoz jutok jon az ujabb beszamolo :)
Udv,
wittao
Szép utat jártál be,gratulálok!
A pártatlanság azért feladat lesz,de megoldod biztos.
A pártatlanság azért feladat lesz,de megoldod biztos.
- irishcream
- Hazajáró lélek

- R.G.
- Törzsvendég

- Értékelés: 299
Csak igy tovabb tisztelt uram 
Lexicon MC-10, Anthem MCA525 Gen2, Arendal 1723 THX Tower, 1723S THX, Emotiva B1, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Vention,
Gratulálok, sok sikert az együttműködéshez és az állványokhoz! 
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Grat mindenhez,megerdemled! 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- irishcream
- Hazajáró lélek

Örülók hogy összeállt az álvány, valamint jó kapcsolatok alakultak ki. Sok sikert a gyártáshoz és az Üzletfeleidnek jó eredményeket az értékesítésben! 

Csak első hallásra tűnik keményebbnek, vannak benne nagyon fincsi részek/témák + kicsit összetettebb, progresszívebb.
Érdekesek ezek a Harbeth falak. Kinézet alapján nem gondolná az ember, hogy a felső ligában játszanak. Aztán egy idő után mégis valahogy ez ugrik be ... ki érti ezt?
Nem tudom https://www.youtube.com/watch?v=Eq8bxFOswNs ez hogyan állna neki?
Nem tudom https://www.youtube.com/watch?v=Eq8bxFOswNs ez hogyan állna neki?
Gondolid ezekért a hangfalkért már lőnének is??? :)
"Ne lepődjetek meg, ha 1 hétre eltűnök"
A forgalmazó meg ne lepődjön, pláne ha végleg eltűnnél...
Kíváncsi vagyok a teszt eredményére, kicsit.
A forgalmazó meg ne lepődjön, pláne ha végleg eltűnnél...
Kíváncsi vagyok a teszt eredményére, kicsit.