ÜDV!! Nekem a Jamo Studio 170 van már olyan 20éves hangfalpár..de szinte ugyan az a tiéd is, én fel javítottam: de össze nem lehet hasonlítani amilyen volt, kapott 3 utas hangváltót vastag vezetékellést, és szivacsot is! sokkal jobb lett a középsugárzó most már nem csak halkan cincog, rendes közepet add, a mélyet meg megszűrte ahogy kell, a magashang is szebb lett... a doboz hangja is megszünt nem kong az ürességtől...Yocee írta: ↑2018.08.05., vas. 07:49Sziasztok!
Került hozzám ajándékba egy pár Jamo Phantom 2000 álló hangfal. Azt hittem kincset kapok, valami jó cuccot. De kb semmit nem találok róla a neten, mintha csak itthon árulták volna. Kivitelét tekintve ugyan az a pozdorja hátlap, mint a studio 130-on. Címke szerint eredeti dán termék, 170 watt.
A kérdés az, hogy érdemes e vele foglalkozni, a studiokat átkábeleztettem, és új hangváltót is kaptak, hátha ez is megtáltosodna tőle, vagy ez eleve egy belépő holmi volt.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo hangsugárzók
Re: Jamo hangsugárzók
Re: Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Került hozzám ajándékba egy pár Jamo Phantom 2000 álló hangfal. Azt hittem kincset kapok, valami jó cuccot. De kb semmit nem találok róla a neten, mintha csak itthon árulták volna. Kivitelét tekintve ugyan az a pozdorja hátlap, mint a studio 130-on. Címke szerint eredeti dán termék, 170 watt.
A kérdés az, hogy érdemes e vele foglalkozni, a studiokat átkábeleztettem, és új hangváltót is kaptak, hátha ez is megtáltosodna tőle, vagy ez eleve egy belépő holmi volt.
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
sikerult beszereznem egy pár Jamo Concert 8 hangfalat es érdeklődnék, hogy ha nem gyári akkor milyen àllvànyt ajànlanátok hozzà? Elég súlyosak 12kg/db és a méretei: 380 x 245 x 310mm.
Jamo hangsugárzók
sziasztok , most vettem egy marantz sr 6011 -et és a keresztváltok frekvencia beállitásait ha modositom annak van halható értelme , értem ez alatt ,hogy a gyári 80Hz -van de a mélyem ami d6 28-200hz tud akkor az értéket 200hz-re kell átállítanom , és igy tovább mindegyik hangfalnál , ami front c 805 , és d7 center .... ?
Hello,
Szerintem 6011 túl zenei/kifinomult hangzású a rockhoz...
Arra inkább egy Denon vagy egy Yamaha!
Ha fekete a 6011 és netán el akarod adni akkor jelezd azonnal nekem, mert megvenném!
Köszi,
Zantman
Jamo hangsugárzók
sziasztok , most vettem egy marantz sr 6011 -et és a keresztváltok frekvencia beállitásait ha modositom annak van halható értelme , értem ez alatt ,hogy a gyári 80Hz -van de a mélyem ami d6 28-200hz tud akkor az értéket 200hz-re kell átállítanom , és igy tovább mindegyik hangfalnál , ami front c 805 , és d7 center .... ?
Jamo hangsugárzók
Erre valaki?
Jamo hangsugárzók
Erdeklodnek, h az alabbi szettrol mi a velemenyetek? Mozira es rock-zenere hasznalnam, marantz 6011 van tervben az etetesukre. Szeretem a dinamikus, feszes, telt hangokat. Bevalhat? Esetleg alternativa olcsobban? (miota a klipsch megvette, jobb vagy rosszabb lett a marka?) Koszonom!
https://www.extremeaudio.hu/jamo-c97-51 ... sugarzoval
Jamo hangsugárzók
Tisztelt Jamo tulajdonosok !
Használ valaki ezüstözött hangfalkábelt Jamo hangfalakhoz ? Van érdemi változás a réz kábelekhez képest ? -létezik Jamo ezüstözött hangfalkábel , megpróbálom beszerezni.- Picivel tisztább magasakat szeretnék.
Üdv. Imi 007
-
Vendég
Jamo hangsugárzók
Jamo c 8
Jamo c 103
Kérdésem, hogy minőségben, mi a különbség a kettő hangsugárzó között ?
Jamo hangsugárzók
Sok sikert az új szetthez, sajnos nálam -egyenlőre - szűkösebb a tér. Múlt év december óta használom, saját tapasztalatom szerint idővel selymesebb lett a hangja. Mivel 606-ost hosszabb ideig használtam hk/ avr 255-el , és a mostani szetthez is ugyan ilyen erősítőm van. Vélményem szerint a 626-os magas és középtartománya tisztább mint a 606-os nál volt. A sub pedig kb 1/3 hangerőn 25 nm-en több mint elég. A külsejét is könnyű megszokni, talán így még modernebb mint a 606-os. Bizonyára elégedett leszel vele.
Jamo hangsugárzók
Na végre megjött az új 626 hcs. Nekik is 200 óra a bejáratási idő?
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."
Jamo hangsugárzók
Valóban szépek , és valószínűleg a hangjával is barátságot kötnék.
Jamo hangsugárzók
Ma jöttek új állványok a hangfalaim alá. Most öröm és boldogság van nagyon szépek és stabilak.
Természetesen a triumvirátusról a képek nem a végleges helyükön készültek.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Jamo hangsugárzók
Köszönöm a válaszokat.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Jamo hangsugárzók
Csatlakozom az előttem szólóhoz . Nálam Jamo S 626 szetthez Jamo J 110-es van, egy h/k avr 255-ös erősítővel párosítva .Ezt megelőzően JBL es 150 p. valamint Jamo sub 300-as is volt nálam használatban , de véleményem szerint mindkettőt felülmúlja.
Jamo hangsugárzók
Nálam s 606 mellett j110van. Nagyon szeretem. Elötte egy taga harmony volt, elbújhat a jamo mellett.
Jamo hangsugárzók
Jamo S 626 hagfalpárhoz gondolkodom mélynyomóban.
Az av-online.hu tesztjében J12 típussal egészítették ki az 5.0 rendszert, míg az egyik szakbolt a SUB 210 típussal rakta szettbe.
Paramétereiket és így árukat tekintve van különbség.
Kérdés, úgymond, melyik mélynyomó passzol (jobban) a hangfalpárhoz?
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Aki ismeri, vagy hallotta már a c9 cent, írna róla egy pár sort. Köszi
Nekem ilyen volt a hátsó falon, surround hsz-ként. Mivel a kanapé a hátsó falhoz közel volt, ezért döntöttem a bipol mellett. Jó teret csinált, szépen szólt.
A teljes 5.1-es szettet Elac-ra cseréltem, így eladóvá vált, 1 éves (még megvan, ha érdekel :-))
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Aki ismeri, vagy hallotta már a c9 cent, írna róla egy pár sort. Köszi
- janosvitez65
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Jamo hangsugárzók
Sziasztok !
Esetleg valakit érdekelne-e a 626-os hangfal tüskéi,tartói???Ha igen itt a számom....70-3174670
Jamo hangsugárzók
Szia lezu !
Sokáig használtam S 606-os hangfalpárt h/k avr 255-el , majd először az s 606-ost JBL E 60-ra cseréltem ezt követően pedig az E 60-at ES 90-esre. Valamiért nekem nem jött igazán be a fenti JBl-ek hangzása, eladtam, és egy 507-esel tértem vissza a Jamohoz . Mivel a h/k erősítőt is eladtam , és kiakartam próbálni egy Yamahát is , ezért vettem a jelenlegi erősítőm. Az 507-es rövid idő múlva egy gyűjtőhöz került. S 606-ost nem találtam megfelelő állapotút használtan , az S 626-os / 5.0/ szett , pedig akciós volt hát így került hozzám . Kiegészítettem egy hozzá illő mélynyomóval egyébként elégedett vagyok vele , igazából nem tudom még , hogy amit hallok különbséget a két típus között a hangfal vagy a yamaha - h/k különbsége-e .A fekete zongora lakk elmaradt az S 626-osról, de ezzel gumírozott külsővel is megnyerő.
Üdv. Imi 007
Gondolkodom én is, hogy lecserélem az s 606 HCS 5.0 a s626-ra. Nem tudom meg érné-e? Mondjuk az én 606-osom patika állapotú. Köszönöm a válaszod.
Jamo hangsugárzók
Szia lezu !
Sokáig használtam S 606-os hangfalpárt h/k avr 255-el , majd először az s 606-ost JBL E 60-ra cseréltem ezt követően pedig az E 60-at ES 90-esre. Valamiért nekem nem jött igazán be a fenti JBl-ek hangzása, eladtam, és egy 507-esel tértem vissza a Jamohoz . Mivel a h/k erősítőt is eladtam , és kiakartam próbálni egy Yamahát is , ezért vettem a jelenlegi erősítőm. Az 507-es rövid idő múlva egy gyűjtőhöz került. S 606-ost nem találtam megfelelő állapotút használtan , az S 626-os / 5.0/ szett , pedig akciós volt hát így került hozzám . Kiegészítettem egy hozzá illő mélynyomóval egyébként elégedett vagyok vele , igazából nem tudom még , hogy amit hallok különbséget a két típus között a hangfal vagy a yamaha - h/k különbsége-e .A fekete zongora lakk elmaradt az S 626-osról, de ezzel gumírozott külsővel is megnyerő.
Üdv. Imi 007
Jamo hangsugárzók
Sziasztok !
Mostanában vásároltam Jamo s626-os szettet , valamit egy Jamo J subot hozzá . Jelenleg egy közel 20éves Yamaha rx-v 795 erősítőm van. . Tervezem az erősítő cserét a kalibráló rendszer és egyéb funkció hiányok miatt. Sokáig használtam h/k erősítőt a korábbi Jamo S606-al , amit szerettem is, de bizony párszor kikapcsolt túlmelegedés miatt. Gondolom 6 ohm végett, meg persze mélyláda nélkül használtam és persze koncerteknél sem vagyok a hangerő ellen. . Esetleg használ valaki az újabb szériás h/k vagy Marantz erősítőt ilyen szetthez . Szinte mindenhol Yamahát vagy Onkyot esetleg Pioneert ajánlanak , de valahogy nekem a h/k hangzása , valamint megjelenése jött be.
Miért cserélted le a 606-ost a 626-ra?
Jamo hangsugárzók
Sziasztok !
Mostanában vásároltam Jamo s626-os szettet , valamit egy Jamo J subot hozzá . Jelenleg egy közel 20éves Yamaha rx-v 795 erősítőm van. . Tervezem az erősítő cserét a kalibráló rendszer és egyéb funkció hiányok miatt. Sokáig használtam h/k erősítőt a korábbi Jamo S606-al , amit szerettem is, de bizony párszor kikapcsolt túlmelegedés miatt. Gondolom 6 ohm végett, meg persze mélyláda nélkül használtam és persze koncerteknél sem vagyok a hangerő ellen. . Esetleg használ valaki az újabb szériás h/k vagy Marantz erősítőt ilyen szetthez . Szinte mindenhol Yamahát vagy Onkyot esetleg Pioneert ajánlanak , de valahogy nekem a h/k hangzása , valamint megjelenése jött be.
Jamo hangsugárzók
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni , hogy milyen erősítőt használjak a Jamo 507-hez . Jelenleg Yamaha rx-v 795-el használom, egy kicsit lágyabb melegebb hangot keresek , sajnos egyenlőre HM erősítőben gondolkodom , mivel legalább 2 optikai bemenetre szükségem van. harman/kardon erősítőt használtam Jamo s 606-al , bár azt sem tudom , hogy a 8 ohmos h/k-hoz csatlakoztathatom-e a 4 ohmos Jamot. Esetleg marantz .
Üdv. Imi 007
Szia
Személyes tapasztalatom azt mondja Arcam vagy Denon vonalon keresgélj. Régi Arcam 300-350. Megfizethető és nagyon erős és minőségi erősítő. Denon 3808-tól felfelé ajánlom.