Laci, ha neked ez tetszik akkor a Michelltől már összehu.....znád magad a gyönyörtől. Esztétikailag , de lehet , hogy hangzásilag is.HoriTon írta: ↑2018.08.07., kedd 12:47Nagyon nem szeretnék beleugatni, ill. újabb vitát gerjeszteni az ellensúllyal kapcsolatban.Személyesen láttam és hallottam a kütyüt. Az esztétikai ízlésen nehéz vitatkozni, mert az nagyon szubjektív dolog. (viszont az is igaz, hogy a műanyag csavar lehetne egy kicsit szolidabb kivitelű!) A formai kialakítása vagy bejön, vagy nem. Nekem speciál bejön a puritán technicista dizájn. Jobban szeretem azokat a technikai dolgokat, amelyek betekintést engednek, megmutatják a felépítésüket, működésüket. Ezért is találom pl. vonzónak az üveglapos hátlapú, áttört számlapos mechanikus karórákat, a nyitott, vagy az üveglap mögé bújtatott csövek sejtelmesen izzó látványát, az üveg dobozba zárt áramköröket és az írásom tárgyát. Feltételezem, hogy amikor az ellensúly első terve megszületett, akkor nem a legfőbb szempont az esztétikai kialakítás volt. Ez egy viszonylag új termék, amit majd gondolom, remélem követni fog a következő új fejlesztés és az már mindenki számára elfogathatóbbá válik! A megmunkálás minőségével nincs gond, alaposan szemügyre vettem. (munkahelyi ártalom, műszaki ellenőr vagyok...) :-) A hangra gyakorolt hatása nagyon rendben van! (előtte, utána teszt alapján) A tapasztalataimat a termékről a Magyar HIFI-k termékeiről... topikban pár sorban is megosztottam.
Neked is javaslom nézz majd még egyet.
Én már többet láttam még hallottam is......