Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: franz »

Lassan időszerűvé válna a tű csere a lemezjátszómba, tudnátok tippet adni mit érdemes egy régi technics sl-1900 hoz venni a technics 270c tű helyett?
A plafon 100e ft lenne.
Egyelőre csak érdeklődök, nézelődök.
Köszi ha jön válasz 36_1_11.gif

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 744

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2885

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

antizigün írta:
2018.08.16., csüt. 08:30
sziasztok,

ilyesmit lehet kapni itthon, nagyjából hasonló áron?

https://amzn.to/2OEzzgZ

kínai próbálkozásaim általában elakadtak útközben, ezért most inkább itthonról
http://apro.hifipiac.hu/category-table- ... mero,50686

régebbi hirdetés,lehet hogy van még...
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

antizigün
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: antizigün »

sziasztok,

ilyesmit lehet kapni itthon, nagyjából hasonló áron?

https://amzn.to/2OEzzgZ

kínai próbálkozásaim általában elakadtak útközben, ezért most inkább itthonról

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 299

Hozzászólás Szerző: béres-jános »

peterson írta:
2018.08.12., vas. 15:15
béres-jános írta:
2018.08.11., szomb. 10:16
Voyager írta:
2018.08.09., csüt. 13:55
Én nem szeretnék olyan fórumot, ahol csak a szépet és jót lehet olvasni. Szerintem mindenkinek joga van leírni a gondolatait és aztán bárki eldöntheti, hogy mivel tud azonosulni.
Peace!
:guitar:
Szerintem itt nyugodtan kiélhetitek a vágyaitokat! Itt aztán van mit kritizálni ,még sincs egyetlen negatív kritika sem! gondolkodik.gif
http://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=28&t=23898
Azért egy alapvető különbség van! Az általad linkelt tipikban nem eladó készülékek vannak, mindenki a saját örömére építette őket, a saját ízlése, lehetőségei szerint!
Amiről a diskurzus itt folyt, az egy (elvileg) széria érett termék, amit ráadásul jóval a "konkurencia" (Michell, Origin Live...) fölé pozicionáltak árban. Ezért fogalmazódott meg pár kritika a külalakkal szemben... ;)

Én sem érzem a fórumozás mikéntjének, hogy csak jót, szépet lehet hozzászólni. Akkor nagyon hamis kép alakulhat ki, semmi információ értéke nem lenne akár az AVX-nek sem! ...Minden csak jó, jobb esetben a negatív tapasztalás, kritika el van hallgatva, rosszabb esetben pedig a rossz is jónak van titulálva, udvariasságból?! gondolkodik.gif Na ne! Nem hinném, hogy ez a megoldás.
Persze hogy van különbség! Ez csak egy volt a sok közül! Vegyük példának a hivoxot ő sincs fikázva udvariasságból vagy netán más okból? Vegyünk egy Alcest! Na az aztán hogy néz ki? Egy műhelybe sem tenném be nem hogy egy lakásba! A tuningjairól már ne is beszéljünk.
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 844

Hozzászólás Szerző: peterson »

béres-jános írta:
2018.08.11., szomb. 10:16
Voyager írta:
Én nem szeretnék olyan fórumot, ahol csak a szépet és jót lehet olvasni. Szerintem mindenkinek joga van leírni a gondolatait és aztán bárki eldöntheti, hogy mivel tud azonosulni.
Peace!
Szerintem itt nyugodtan kiélhetitek a vágyaitokat! Itt aztán van mit kritizálni ,még sincs egyetlen negatív kritika sem! gondolkodik.gif
Azért egy alapvető különbség van! Az általad linkelt tipikban nem eladó készülékek vannak, mindenki a saját örömére építette őket, a saját ízlése, lehetőségei szerint!
Amiről a diskurzus itt folyt, az egy (elvileg) széria érett termék, amit ráadásul jóval a "konkurencia" (Michell, Origin Live...) fölé pozicionáltak árban. Ezért fogalmazódott meg pár kritika a külalakkal szemben... ;)

Én sem érzem a fórumozás mikéntjének, hogy csak jót, szépet lehet hozzászólni. Akkor nagyon hamis kép alakulhat ki, semmi információ értéke nem lenne akár az AVX-nek sem! ...Minden csak jó, jobb esetben a negatív tapasztalás, kritika el van hallgatva, rosszabb esetben pedig a rossz is jónak van titulálva, udvariasságból?! gondolkodik.gif Na ne! Nem hinném, hogy ez a megoldás.

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 299

Hozzászólás Szerző: béres-jános »

Voyager írta:
Peace!
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2169

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Peace!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1326

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

LIMAR írta:
2018.08.07., kedd 22:55
SoundMania írta:
2018.08.07., kedd 22:40
Mięrt rosszindulat az ha megmondom, hogy nem tetszik és mondjuk azt is megmondom mięrt, vagy hogy mi az ami meg tetszik?
Röviden: kit érdekel, hogy neked mi és miért NEM tetszik. Magánügy.
Ha itt mindenki csak azt írogatná le, hogy neki mi és miért nem tetszik a Google szerver kapacitása is kevés lenne.
Sokkal szívesebben olvasnánk arról, hogy kinek mi és miért tetszik. Akár tőled is, hogy te miket hallgatsz és azt miért választottad, neked mi okoz örömöt. Ja, hogy a hozzád hasonlóak rögtön beletaposnának a földbe és az neked fájna? Igen, ez lenne.
Ide épeszű ember már nem rak be semmit, mert jönnek a hozzád hasonlóak, akik azonnal ízekre szednek mindent és mindenkit. Ez nektek kéjes örömöt okoz, a fórumnak pedig biztos süllyedést a semmibe. Nem veszed észre, hogy gyakorlatilag semmi épkézláb beírás hónapok óta nem volt? Szerinted miért? Pont miattatok. Semminek nem tudtok örülni, senki örömét nem vagytok képesek elviselni. Igyekeztek elrontani mások örömét, ami boldoggá tesz benneteket. Szánalmas lehet az életetek, ha mások örömének elrontásában élitek ki magatokat.
Úgy látom Neked a nyár nem tesz jót és csak flusztrált leszel tőle. Nem gondolhatod komolyan,hogy csak a pozitív dolgokat fogják megosztani az emberek! A negatív vélemények ugyanannyira hasznosak lehetnek. Szóval sztem az a szànalmas ha ezt amit írtál , komolyan is gondolod.

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3340
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

SoundMania írta:
2018.08.07., kedd 22:40
Mięrt rosszindulat az ha megmondom, hogy nem tetszik és mondjuk azt is megmondom mięrt, vagy hogy mi az ami meg tetszik?
Röviden: kit érdekel, hogy neked mi és miért NEM tetszik. Magánügy.
Ha itt mindenki csak azt írogatná le, hogy neki mi és miért nem tetszik a Google szerver kapacitása is kevés lenne.
Sokkal szívesebben olvasnánk arról, hogy kinek mi és miért tetszik. Akár tőled is, hogy te miket hallgatsz és azt miért választottad, neked mi okoz örömöt. Ja, hogy a hozzád hasonlóak rögtön beletaposnának a földbe és az neked fájna? Igen, ez lenne.
Ide épeszű ember már nem rak be semmit, mert jönnek a hozzád hasonlóak, akik azonnal ízekre szednek mindent és mindenkit. Ez nektek kéjes örömöt okoz, a fórumnak pedig biztos süllyedést a semmibe. Nem veszed észre, hogy gyakorlatilag semmi épkézláb beírás hónapok óta nem volt? Szerinted miért? Pont miattatok. Semminek nem tudtok örülni, senki örömét nem vagytok képesek elviselni. Igyekeztek elrontani mások örömét, ami boldoggá tesz benneteket. Szánalmas lehet az életetek, ha mások örömének elrontásában élitek ki magatokat.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

LIMAR írta:
2018.08.07., kedd 16:26
SoundMania írta:
2018.08.07., kedd 13:25
Laci, ha neked ez tetszik akkor a Michelltől már összehu.....znád magad a gyönyörtől. Esztétikailag , de lehet , hogy hangzásilag is.
Neked is javaslom nézz majd még egyet.
Én már többet láttam még hallottam is......
Bár nem nekem lett címezve, de hadd reagáljak erre. A lemezjátszás nem arról szól, hogy a berendezés esztétikailag tetszik-e, vagy nem (legtöbbünknél). Egy lemezjátszó egy komplex mechanikai rendszer, mely számos rezonanciával rendelkező elemből épül fel. Ezeket a rezonanciákat illik minimalizálni, vagy olyan tartományba tolni, ami kisebb hatással van a hangra. A hangkar és a hangkaron lévő ellensúly is egy rezonáns rendszer. Godina úr igyekezett ezeket a rezonanciákat minimalizálni az alkalmazott anyagaival és a konstrukcióval is. Az alkatrészeinek a felépítése is olyan, hogy a rezonanciákat csökkentse. Történetesen az ellensúly is több fajta anyagból készült összetett szerkezet, ami már önmagában sokkal semlegesebb, mint egy egy tömbből kimunkált fémdarab. Az alkalmazott fehér műanyag pedig egy ipari rezgéscsillapításban használatos anyag. Ezt az anyagot a kar konstrukciójában több helyen alkalmazza csillapításként. Lehet ezen viccelődni, de az ismeretek hiányában teljesen felesleges és némi rosszindulatot tükröz.

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 365

Hozzászólás Szerző: hifis »

SoundMania írta:
2018.08.05., vas. 22:18
Szerintem pl baromi ronda.
Ha már szavazunk, akkor szerintem nincs ezzel semmi baj. Amúgy hernyókkal helyettesíteni nem olyan magától értetődő egy normál csavart, mert nem lehet ugyanolyan nyomatékkal meghúzni. Pláne ha műanyagból van. De azért 2 észrevétel. Az anya alul szebb lenne zárt kivitelben (zárt anya). Persze kérdés, ez nem ront-e a hangon. A műanyag csavarnál meg nem tudjuk, ez most a becsavart, rögzített állapota-e. Ha igen, lehetne kicsit rövidebbre venni, hogy ne látszódjon annyi menet.

RIEC

Hozzászólás Szerző: RIEC »

" Ezt az anyagot a kar konstrukciójában több helyen alkalmazza csillapításként. Lehet ezen viccelődni, de az ismeretek hiányában teljesen felesleges és némi rosszindulatot tükröz."
[/quote]

A linkelt képed némiképp szofisztikáltabb kialakítást mutat mint az első és második ránézére is sufnituningosnak tűnő ellensúly.
Láttam én már házilag barkácsolt spoilert régi Skodán, és magyarázhatta volna nekem a szaki órákig, hogy ettől a sorjás vasdarabtól gyorsabb lesz a verda mégsem hittem volna neki. Te sem győztél meg most. Amúgy köszi a hozzászólást, téged mindig érdekes olvasni. :smile32:

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3340
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

SoundMania írta:
Laci, ha neked ez tetszik akkor a Michelltől már összehu.....znád magad a gyönyörtől. Esztétikailag , de lehet , hogy hangzásilag is.
Bár nem nekem lett címezve, de hadd reagáljak erre. A lemezjátszás nem arról szól, hogy a berendezés esztétikailag tetszik-e, vagy nem (legtöbbünknél). Egy lemezjátszó egy komplex mechanikai rendszer, mely számos rezonanciával rendelkező elemből épül fel. Ezeket a rezonanciákat illik minimalizálni, vagy olyan tartományba tolni, ami kisebb hatással van a hangra. A hangkar és a hangkaron lévő ellensúly is egy rezonáns rendszer. Godina úr igyekezett ezeket a rezonanciákat minimalizálni az alkalmazott anyagaival és a konstrukcióval is. Az alkatrészeinek a felépítése is olyan, hogy a rezonanciákat csökkentse. Történetesen az ellensúly is több fajta anyagból készült összetett szerkezet, ami már önmagában sokkal semlegesebb, mint egy egy tömbből kimunkált fémdarab. Az alkalmazott fehér műanyag pedig egy ipari rezgéscsillapításban használatos anyag. Ezt az anyagot a kar konstrukciójában több helyen alkalmazza csillapításként. Lehet ezen viccelődni, de az ismeretek hiányában teljesen felesleges és némi rosszindulatot tükröz.

HoriTon
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 681

Hozzászólás Szerző: HoriTon »

SoundMania írta:
HoriTon írta:
2018.08.07., kedd 12:47
Nagyon nem szeretnék beleugatni, ill. újabb vitát gerjeszteni az ellensúllyal kapcsolatban. :ohnoohnoohno: Személyesen láttam és hallottam a kütyüt. Az esztétikai ízlésen nehéz vitatkozni, mert az nagyon szubjektív dolog. (viszont az is igaz, hogy a műanyag csavar lehetne egy kicsit szolidabb kivitelű!) A formai kialakítása vagy bejön, vagy nem. Nekem speciál bejön a puritán technicista dizájn. Jobban szeretem azokat a technikai dolgokat, amelyek betekintést engednek, megmutatják a felépítésüket, működésüket. Ezért is találom pl. vonzónak az üveglapos hátlapú, áttört számlapos mechanikus karórákat, a nyitott, vagy az üveglap mögé bújtatott csövek sejtelmesen izzó látványát, az üveg dobozba zárt áramköröket és az írásom tárgyát. Feltételezem, hogy amikor az ellensúly első terve megszületett, akkor nem a legfőbb szempont az esztétikai kialakítás volt. Ez egy viszonylag új termék, amit majd gondolom, remélem követni fog a következő új fejlesztés és az már mindenki számára elfogathatóbbá válik! A megmunkálás minőségével nincs gond, alaposan szemügyre vettem. (munkahelyi ártalom, műszaki ellenőr vagyok...) :-) A hangra gyakorolt hatása nagyon rendben van! (előtte, utána teszt alapján) A tapasztalataimat a termékről a Magyar HIFI-k termékeiről... topikban pár sorban is megosztottam.
Nem vitatom,de az is lehet, hogy alacsony az ingerküszöböm, mindennél van szebb és még szebb! ;)
CD futómű: Jadis JD2
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

HoriTon írta:
2018.08.07., kedd 12:47
Nagyon nem szeretnék beleugatni, ill. újabb vitát gerjeszteni az ellensúllyal kapcsolatban. :ohnoohnoohno: Személyesen láttam és hallottam a kütyüt. Az esztétikai ízlésen nehéz vitatkozni, mert az nagyon szubjektív dolog. (viszont az is igaz, hogy a műanyag csavar lehetne egy kicsit szolidabb kivitelű!) A formai kialakítása vagy bejön, vagy nem. Nekem speciál bejön a puritán technicista dizájn. Jobban szeretem azokat a technikai dolgokat, amelyek betekintést engednek, megmutatják a felépítésüket, működésüket. Ezért is találom pl. vonzónak az üveglapos hátlapú, áttört számlapos mechanikus karórákat, a nyitott, vagy az üveglap mögé bújtatott csövek sejtelmesen izzó látványát, az üveg dobozba zárt áramköröket és az írásom tárgyát. Feltételezem, hogy amikor az ellensúly első terve megszületett, akkor nem a legfőbb szempont az esztétikai kialakítás volt. Ez egy viszonylag új termék, amit majd gondolom, remélem követni fog a következő új fejlesztés és az már mindenki számára elfogathatóbbá válik! A megmunkálás minőségével nincs gond, alaposan szemügyre vettem. (munkahelyi ártalom, műszaki ellenőr vagyok...) :-) A hangra gyakorolt hatása nagyon rendben van! (előtte, utána teszt alapján) A tapasztalataimat a termékről a Magyar HIFI-k termékeiről... topikban pár sorban is megosztottam.

HoriTon
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 681

Hozzászólás Szerző: HoriTon »

CD futómű: Jadis JD2
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line

RIEC

Hozzászólás Szerző: RIEC »

madibalage írta:
2018.08.06., hétf. 08:27
Ez miért ronda?????????? Nem sok "gyári" cucc ér a közelébe kidolgozottság szempontjából (sem)...
Ilyen műanyag csavart utoljára a vízöblítéses vécém tartájában láttam. Az egész olyan mint vmi vízvezeték alkatrész.
Egy karnak nem ilyennek kéne lennie? Csak kérdem. Én nem értek ehhez a "műfajhoz".
http://www.audiosalon.com/brands/swedis ... hnologies/

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1311

Hozzászólás Szerző: pali923 »

peterson írta:
2018.08.06., hétf. 19:07
madibalage írta:
Ez miért ronda?????????? Nem sok "gyári" cucc ér a közelébe kidolgozottság szempontjából (sem)...
A második és harmadik, a csavarok!
Majdnem ugyanezt akartam leírni, csak te ügyesebben megfogalmaztad. Az alakja valamiért olyan, ez ok, de azok a csavarok nem sarkallnak vásárlásra senkit.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 844

Hozzászólás Szerző: peterson »

madibalage írta:
Nem akarlak megbántani, igazán építőnek szánom a kritikát.

Először a "második részhez": azért nézzél meg közelebbről egy Michell ellensúlyt, semmi baj nincs a kidolgozottságával, nem kell neki a photoshop... ;) Nekem volt, RB300-on. Mondhatom, hogy az áráért semmi nem hozott annyit a lemezjátszón! Még lehet kétszer annyiért sem... és sokkal jobban is nézett ki a kar vele! :rolleyes:

Miért ronda? : Mikor először láttam a "hirdetésedet" nekem is ez jutott eszembe! Nem akartam kritizálni, hiszen nyilván sok időt beleöltetek mire megszületett, s lehet tényleg nagyon jó. Ezt a kinézet alapján nem tudhatjuk...
Nekem (s szerintem a többségnek) három észrevételem van a külalakkal: az első ugyan kevéssé kifogásolható, s csak megemlítem, nem is kötnék bele (lehet ez a leg célra vezetőbb alak) a "Barba Papa" alakja. Mondjuk azt, hogy ez nem "elegáns".
A második és harmadik, a csavarok! Ez már inkább orvosolható, "szépérzékkel" rendbe tehető. Az összeszerelő csavaroknál az anya nagyon "garázs" megoldás... szebb lenne valami belső menetes dolog.
https://info.csavarda.hu/termekeink/csa ... csavar.JPG
A másik a műanyag csavar. Nagyon "bumpszli"! Ide pedig elegánsabb lenne valami "hernyó" csavar, akár műanyagból esztergálva.
https://www.vaskerx.hu/pictures/f26925_ ... 925a06.jpg

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Szerintem magad sem tudod miről van szó!
Miért baj ha valamiből sokat gyártanak, ha az jó?
Hol van szerinted itt a homogén anyaghasználat?
Láttál te már Roksan Artemiz ellensúlyt?
A régi originált,meg az újat is? Mert azért az a kar is eléggé jónak számít már.
De vannak más károk is teljesen más konstrukciójú megoldásokkal amiket nagyon jónak tartanak. Majdnem azt írtam hogy sokan szeretnek, de az nagyon semmitmondó egy Rega vagy egy Projekt kar esetén.
De még jobb lenne ha hallottál is volna ilyen karokat. Mert egy Regából sosem csinálsz valami igazán jót. Csak árban érhet közel hozzájuk.

madibalage
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 232

Hozzászólás Szerző: madibalage »

Hát....kinek a pap, kinek a paplan... A mi képünk legalább nincs rommá photoshoppolva lényegesen javítandó a felületi minőséget... 2 dolog és részemről befejeztem a vitát:
- ezt kilóra kikakilja a cnc, végtelenül egyszerű tömegtermék
- homogén anyag, rezonancia szempontjából szakmai öngyilkosság
PONT.
SoundMania írta:
2018.08.06., hétf. 09:32
Hát nem szebb ez?!

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Hát nem szebb ez?!
Csatolmányok
michelltecnodec_vl.jpg
michelltecnodec_vl.jpg (56.23 KiB) Megtekintve 2544 alkalommal

madibalage
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 232

Hozzászólás Szerző: madibalage »

Csatolmányok
1.JPG
1.JPG (5.45 MiB) Megtekintve 2549 alkalommal

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1694

Hozzászólás Szerző: Indy »

SoundMania írta:
2018.08.05., vas. 22:18
Szerintem pl baromi ronda.
A hifiben elég sok ronda, de jó hangú készülék van. Kinek mi a prioritása. Van aki piros lemezjátszót vesz, mert az illik a fehér komódhoz, van aki meg fehér membrános hangsugárzót, mert az megy jól a tapétához. :) Meg kell mindent hallgatni, aztán dönteni.

Amúgy meg a CNC megmunkálás sokba kerül, az ágazatot is elérte a munkaerőhiány, különösen a nyugati országrészben, aki meg maradt, az így is tele van megrendeléssel. Ennél egyszerűbb dolgokkal, amikkel többet lehet keresni...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”