A plafon 100e ft lenne.
Egyelőre csak érdeklődök, nézelődök.
Köszi ha jön válasz

http://apro.hifipiac.hu/category-table- ... mero,50686antizigün írta: ↑2018.08.16., csüt. 08:30sziasztok,
ilyesmit lehet kapni itthon, nagyjából hasonló áron?
https://amzn.to/2OEzzgZ
kínai próbálkozásaim általában elakadtak útközben, ezért most inkább itthonról

Persze hogy van különbség! Ez csak egy volt a sok közül! Vegyük példának a hivoxot ő sincs fikázva udvariasságból vagy netán más okból? Vegyünk egy Alcest! Na az aztán hogy néz ki? Egy műhelybe sem tenném be nem hogy egy lakásba! A tuningjairól már ne is beszéljünk.peterson írta: ↑2018.08.12., vas. 15:15Azért egy alapvető különbség van! Az általad linkelt tipikban nem eladó készülékek vannak, mindenki a saját örömére építette őket, a saját ízlése, lehetőségei szerint!béres-jános írta: ↑2018.08.11., szomb. 10:16Szerintem itt nyugodtan kiélhetitek a vágyaitokat! Itt aztán van mit kritizálni ,még sincs egyetlen negatív kritika sem!![]()
http://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=28&t=23898
Amiről a diskurzus itt folyt, az egy (elvileg) széria érett termék, amit ráadásul jóval a "konkurencia" (Michell, Origin Live...) fölé pozicionáltak árban. Ezért fogalmazódott meg pár kritika a külalakkal szemben...![]()
Én sem érzem a fórumozás mikéntjének, hogy csak jót, szépet lehet hozzászólni. Akkor nagyon hamis kép alakulhat ki, semmi információ értéke nem lenne akár az AVX-nek sem! ...Minden csak jó, jobb esetben a negatív tapasztalás, kritika el van hallgatva, rosszabb esetben pedig a rossz is jónak van titulálva, udvariasságból?!Na ne! Nem hinném, hogy ez a megoldás.

Azért egy alapvető különbség van! Az általad linkelt tipikban nem eladó készülékek vannak, mindenki a saját örömére építette őket, a saját ízlése, lehetőségei szerint!béres-jános írta: ↑2018.08.11., szomb. 10:16Szerintem itt nyugodtan kiélhetitek a vágyaitokat! Itt aztán van mit kritizálni ,még sincs egyetlen negatív kritika sem!![]()
http://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=28&t=23898

Szerintem itt nyugodtan kiélhetitek a vágyaitokat! Itt aztán van mit kritizálni ,még sincs egyetlen negatív kritika sem!

Úgy látom Neked a nyár nem tesz jót és csak flusztrált leszel tőle. Nem gondolhatod komolyan,hogy csak a pozitív dolgokat fogják megosztani az emberek! A negatív vélemények ugyanannyira hasznosak lehetnek. Szóval sztem az a szànalmas ha ezt amit írtál , komolyan is gondolod.LIMAR írta: ↑2018.08.07., kedd 22:55Röviden: kit érdekel, hogy neked mi és miért NEM tetszik. Magánügy.SoundMania írta: ↑2018.08.07., kedd 22:40Mięrt rosszindulat az ha megmondom, hogy nem tetszik és mondjuk azt is megmondom mięrt, vagy hogy mi az ami meg tetszik?
Ha itt mindenki csak azt írogatná le, hogy neki mi és miért nem tetszik a Google szerver kapacitása is kevés lenne.
Sokkal szívesebben olvasnánk arról, hogy kinek mi és miért tetszik. Akár tőled is, hogy te miket hallgatsz és azt miért választottad, neked mi okoz örömöt. Ja, hogy a hozzád hasonlóak rögtön beletaposnának a földbe és az neked fájna? Igen, ez lenne.
Ide épeszű ember már nem rak be semmit, mert jönnek a hozzád hasonlóak, akik azonnal ízekre szednek mindent és mindenkit. Ez nektek kéjes örömöt okoz, a fórumnak pedig biztos süllyedést a semmibe. Nem veszed észre, hogy gyakorlatilag semmi épkézláb beírás hónapok óta nem volt? Szerinted miért? Pont miattatok. Semminek nem tudtok örülni, senki örömét nem vagytok képesek elviselni. Igyekeztek elrontani mások örömét, ami boldoggá tesz benneteket. Szánalmas lehet az életetek, ha mások örömének elrontásában élitek ki magatokat.

Röviden: kit érdekel, hogy neked mi és miért NEM tetszik. Magánügy.SoundMania írta: ↑2018.08.07., kedd 22:40Mięrt rosszindulat az ha megmondom, hogy nem tetszik és mondjuk azt is megmondom mięrt, vagy hogy mi az ami meg tetszik?

Mięrt rosszindulat az ha megmondom, hogy nem tetszik és mondjuk azt is megmondom mięrt, vagy hogy mi az ami meg tetszik?LIMAR írta: ↑2018.08.07., kedd 16:26Bár nem nekem lett címezve, de hadd reagáljak erre. A lemezjátszás nem arról szól, hogy a berendezés esztétikailag tetszik-e, vagy nem (legtöbbünknél). Egy lemezjátszó egy komplex mechanikai rendszer, mely számos rezonanciával rendelkező elemből épül fel. Ezeket a rezonanciákat illik minimalizálni, vagy olyan tartományba tolni, ami kisebb hatással van a hangra. A hangkar és a hangkaron lévő ellensúly is egy rezonáns rendszer. Godina úr igyekezett ezeket a rezonanciákat minimalizálni az alkalmazott anyagaival és a konstrukcióval is. Az alkatrészeinek a felépítése is olyan, hogy a rezonanciákat csökkentse. Történetesen az ellensúly is több fajta anyagból készült összetett szerkezet, ami már önmagában sokkal semlegesebb, mint egy egy tömbből kimunkált fémdarab. Az alkalmazott fehér műanyag pedig egy ipari rezgéscsillapításban használatos anyag. Ezt az anyagot a kar konstrukciójában több helyen alkalmazza csillapításként. Lehet ezen viccelődni, de az ismeretek hiányában teljesen felesleges és némi rosszindulatot tükröz.SoundMania írta: ↑2018.08.07., kedd 13:25Laci, ha neked ez tetszik akkor a Michelltől már összehu.....znád magad a gyönyörtől. Esztétikailag , de lehet , hogy hangzásilag is.
Neked is javaslom nézz majd még egyet.
Én már többet láttam még hallottam is......

Ha már szavazunk, akkor szerintem nincs ezzel semmi baj. Amúgy hernyókkal helyettesíteni nem olyan magától értetődő egy normál csavart, mert nem lehet ugyanolyan nyomatékkal meghúzni. Pláne ha műanyagból van. De azért 2 észrevétel. Az anya alul szebb lenne zárt kivitelben (zárt anya). Persze kérdés, ez nem ront-e a hangon. A műanyag csavarnál meg nem tudjuk, ez most a becsavart, rögzített állapota-e. Ha igen, lehetne kicsit rövidebbre venni, hogy ne látszódjon annyi menet.

Bár nem nekem lett címezve, de hadd reagáljak erre. A lemezjátszás nem arról szól, hogy a berendezés esztétikailag tetszik-e, vagy nem (legtöbbünknél). Egy lemezjátszó egy komplex mechanikai rendszer, mely számos rezonanciával rendelkező elemből épül fel. Ezeket a rezonanciákat illik minimalizálni, vagy olyan tartományba tolni, ami kisebb hatással van a hangra. A hangkar és a hangkaron lévő ellensúly is egy rezonáns rendszer. Godina úr igyekezett ezeket a rezonanciákat minimalizálni az alkalmazott anyagaival és a konstrukcióval is. Az alkatrészeinek a felépítése is olyan, hogy a rezonanciákat csökkentse. Történetesen az ellensúly is több fajta anyagból készült összetett szerkezet, ami már önmagában sokkal semlegesebb, mint egy egy tömbből kimunkált fémdarab. Az alkalmazott fehér műanyag pedig egy ipari rezgéscsillapításban használatos anyag. Ezt az anyagot a kar konstrukciójában több helyen alkalmazza csillapításként. Lehet ezen viccelődni, de az ismeretek hiányában teljesen felesleges és némi rosszindulatot tükröz.SoundMania írta: ↑2018.08.07., kedd 13:25Laci, ha neked ez tetszik akkor a Michelltől már összehu.....znád magad a gyönyörtől. Esztétikailag , de lehet , hogy hangzásilag is.
Nem vitatom,de az is lehet, hogy alacsony az ingerküszöböm, mindennél van szebb és még szebb!SoundMania írta: ↑2018.08.07., kedd 13:25Laci, ha neked ez tetszik akkor a Michelltől már összehu.....znád magad a gyönyörtől. Esztétikailag , de lehet , hogy hangzásilag is.HoriTon írta: ↑2018.08.07., kedd 12:47Nagyon nem szeretnék beleugatni, ill. újabb vitát gerjeszteni az ellensúllyal kapcsolatban.Személyesen láttam és hallottam a kütyüt. Az esztétikai ízlésen nehéz vitatkozni, mert az nagyon szubjektív dolog. (viszont az is igaz, hogy a műanyag csavar lehetne egy kicsit szolidabb kivitelű!) A formai kialakítása vagy bejön, vagy nem. Nekem speciál bejön a puritán technicista dizájn. Jobban szeretem azokat a technikai dolgokat, amelyek betekintést engednek, megmutatják a felépítésüket, működésüket. Ezért is találom pl. vonzónak az üveglapos hátlapú, áttört számlapos mechanikus karórákat, a nyitott, vagy az üveglap mögé bújtatott csövek sejtelmesen izzó látványát, az üveg dobozba zárt áramköröket és az írásom tárgyát. Feltételezem, hogy amikor az ellensúly első terve megszületett, akkor nem a legfőbb szempont az esztétikai kialakítás volt. Ez egy viszonylag új termék, amit majd gondolom, remélem követni fog a következő új fejlesztés és az már mindenki számára elfogathatóbbá válik! A megmunkálás minőségével nincs gond, alaposan szemügyre vettem. (munkahelyi ártalom, műszaki ellenőr vagyok...) :-) A hangra gyakorolt hatása nagyon rendben van! (előtte, utána teszt alapján) A tapasztalataimat a termékről a Magyar HIFI-k termékeiről... topikban pár sorban is megosztottam.

Laci, ha neked ez tetszik akkor a Michelltől már összehu.....znád magad a gyönyörtől. Esztétikailag , de lehet , hogy hangzásilag is.HoriTon írta: ↑2018.08.07., kedd 12:47Nagyon nem szeretnék beleugatni, ill. újabb vitát gerjeszteni az ellensúllyal kapcsolatban.Személyesen láttam és hallottam a kütyüt. Az esztétikai ízlésen nehéz vitatkozni, mert az nagyon szubjektív dolog. (viszont az is igaz, hogy a műanyag csavar lehetne egy kicsit szolidabb kivitelű!) A formai kialakítása vagy bejön, vagy nem. Nekem speciál bejön a puritán technicista dizájn. Jobban szeretem azokat a technikai dolgokat, amelyek betekintést engednek, megmutatják a felépítésüket, működésüket. Ezért is találom pl. vonzónak az üveglapos hátlapú, áttört számlapos mechanikus karórákat, a nyitott, vagy az üveglap mögé bújtatott csövek sejtelmesen izzó látványát, az üveg dobozba zárt áramköröket és az írásom tárgyát. Feltételezem, hogy amikor az ellensúly első terve megszületett, akkor nem a legfőbb szempont az esztétikai kialakítás volt. Ez egy viszonylag új termék, amit majd gondolom, remélem követni fog a következő új fejlesztés és az már mindenki számára elfogathatóbbá válik! A megmunkálás minőségével nincs gond, alaposan szemügyre vettem. (munkahelyi ártalom, műszaki ellenőr vagyok...) :-) A hangra gyakorolt hatása nagyon rendben van! (előtte, utána teszt alapján) A tapasztalataimat a termékről a Magyar HIFI-k termékeiről... topikban pár sorban is megosztottam.
Ilyen műanyag csavart utoljára a vízöblítéses vécém tartájában láttam. Az egész olyan mint vmi vízvezeték alkatrész.madibalage írta: ↑2018.08.06., hétf. 08:27Ez miért ronda?????????? Nem sok "gyári" cucc ér a közelébe kidolgozottság szempontjából (sem)...
Majdnem ugyanezt akartam leírni, csak te ügyesebben megfogalmaztad. Az alakja valamiért olyan, ez ok, de azok a csavarok nem sarkallnak vásárlásra senkit.peterson írta: ↑2018.08.06., hétf. 19:07A második és harmadik, a csavarok!madibalage írta: ↑2018.08.06., hétf. 08:27Ez miért ronda?????????? Nem sok "gyári" cucc ér a közelébe kidolgozottság szempontjából (sem)...

Nem akarlak megbántani, igazán építőnek szánom a kritikát.madibalage írta: ↑2018.08.06., hétf. 08:27Ez miért ronda?????????? Nem sok "gyári" cucc ér a közelébe kidolgozottság szempontjából (sem)...

A hifiben elég sok ronda, de jó hangú készülék van. Kinek mi a prioritása. Van aki piros lemezjátszót vesz, mert az illik a fehér komódhoz, van aki meg fehér membrános hangsugárzót, mert az megy jól a tapétához. :) Meg kell mindent hallgatni, aztán dönteni.