Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- tomrider
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Re: Hálózati audio lejátszók
https://www.cyberport.de/?DEEP=7H13-00A&APID=6
Meg tudod rendelni magyar cégre nettóban, kb 93ezerből itthon van. Egy hét a szállítás.
Meg tudod rendelni magyar cégre nettóban, kb 93ezerből itthon van. Egy hét a szállítás.
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12
Ez szomorú. Túl jó teszteket írtak róla. :)
Szia! Tudsz egy linket küldeni, hogy hol vehetem meg 100 ezer környékén? :)
Én mindenhol 119.990-ért látom.
Én mindenhol 119.990-ért látom.
Örülök neki, hogy másnak is bevált előerősítőként, azt hittem, hogy egyedül leszek ezzel.
Volt előtte pár neves előerősítőm, de így, digitális forráskánt használva semmivel sem rosszabb az elődöknél, sőt... Az egyik leghasznosabban hifire költött pénz számomra az utóbbi években...
Itthon is el lehet érni 100 ezer környékén..

Itthon is el lehet érni 100 ezer környékén..
Nálatok, hogy van bekötve a rendszerbe? Rca- n vagy másik csatlakozón? Használjátok az előerősítő részét vagy sem? Milyen forrásról hallgtjátok?
Szia! Én először lejátszóként használtam. RCA és Coax kábellel. Akkor egy Rotel Ra-12 re volt kötve.
Kezdtem bele őrülni, hogy melyik Dac jobb. (Te milyen RCA összekötőt használsz?)
Odáig jutottam, hogy beszereztem a Fapaci Luxor Gold összekötőből 3 szálat, mert az coaxnak is használható (ne a kábelek különbségén múljon)
Nem tudtam eldönteni. A Rotel néha túlszínezte, ami sok esetben jó volt pl internet rádió, de jobb felbontású zenéknél nagy hangerőn már sok volt.
Hát a rotelt leváltotta egy végfok, azóta előerősítő is. A Luxor Goldot egy LuXor. Azóta csak élvezem a zenehallgatást. Lehet, hogy egy megfelelő RCA neked is megoldás lehet.
Szia! Én először lejátszóként használtam. RCA és Coax kábellel. Akkor egy Rotel Ra-12 re volt kötve.
Kezdtem bele őrülni, hogy melyik Dac jobb. (Te milyen RCA összekötőt használsz?)
Odáig jutottam, hogy beszereztem a Fapaci Luxor Gold összekötőből 3 szálat, mert az coaxnak is használható (ne a kábelek különbségén múljon)
Nem tudtam eldönteni. A Rotel néha túlszínezte, ami sok esetben jó volt pl internet rádió, de jobb felbontású zenéknél nagy hangerőn már sok volt.
Hát a rotelt leváltotta egy végfok, azóta előerősítő is. A Luxor Goldot egy LuXor. Azóta csak élvezem a zenehallgatást. Lehet, hogy egy megfelelő RCA neked is megoldás lehet.
- PgSpa
- Fórumlakó
- Értékelés: 435
Nálam kicsit bonyolultabb:
-a TV (róla meg a UPC box) az optikai bemenetre van kötve
-webrádiót (Bartók) hallgatok vele
-NAS-ról is játszom néha-néha
- van a szobámnak és a rendszer elhelyezésének (meg a hallásomnak) egy kis problémája, ezért nekem fontos a balansz szabályozás.
A WXC 50 ezt megoldja, így rajta keresztül megy az analóg jel a M UD7007 kimenetéről az Obelisk /X2-re.
Tehát én player üzemmódban használom, az elektronikus hangszín szabályzás ki van kapcsolva, kivéve a balanszot.
-a TV (róla meg a UPC box) az optikai bemenetre van kötve
-webrádiót (Bartók) hallgatok vele
-NAS-ról is játszom néha-néha
- van a szobámnak és a rendszer elhelyezésének (meg a hallásomnak) egy kis problémája, ezért nekem fontos a balansz szabályozás.
A WXC 50 ezt megoldja, így rajta keresztül megy az analóg jel a M UD7007 kimenetéről az Obelisk /X2-re.
Tehát én player üzemmódban használom, az elektronikus hangszín szabályzás ki van kapcsolva, kivéve a balanszot.
Nálatok, hogy van bekötve a rendszerbe? Rca- n vagy másik csatlakozón? Használjátok az előerősítő részét vagy sem? Milyen forrásról hallgtjátok?
Nem. Alumínium, nagyon szép kivitellel. Ok, most ne arra gondolj, hogyha közel van az erősítőhöz, akkor hallgathatatlan, vagy ilyesmi, de jó felbontású rendszeren lehet hallani, hogy idegesebb, vékonyabb lesz a megszólalása. Amúgy általában nem érdemes közel helyezni semmilyen nagyfelbontású készüléket egy 2 kWattos trafóhoz szvsz. 
Full alu, csak a hangerőgomb műanyag...

Full alu, csak a hangerőgomb műanyag...

- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Tudom én, azért is volt a szmájli. Amit viszont javaslok a készülékkel kapcsolatban az az, hogy minél távolabb kell elhelyezni az erősítőktől, főleg a nagyobb trafókkal szereltektől. 20-30 centi kevés, nem kicsit hallatszik meg a hangján...
- PgSpa
- Fórumlakó
Ezt pont nem Neked szántam :-), hiszen tudom, nagy megelégedéssel használod és beszéltünk is róla. 

- PgSpa
- Fórumlakó
Nálam is jól szolgál a kis WXC 50, nagyon megéri az árát, az egyszerű lejátszókhoz képest több be- és kimenete is van.
Hangban nekem is nagyon bejött. Nem mindig kell sznobnak, finnyásnak lenni, hanem egyszerűen hinni a fülünknek...
Hangban nekem is nagyon bejött. Nem mindig kell sznobnak, finnyásnak lenni, hanem egyszerűen hinni a fülünknek...
A WXC-50 előerősítőnek sem utolsó. Ha csak ezt használod műsorforrásnak, akkor egy jó végerősítővel párosítva igen jó hangot lehet összehozni...
Köszönöm a lehetőséget, de ez így akciósan is túl megy a lélektani határon. :)
Azt meg tényleg nem tudom, hogy a H/K Mas 100-hoz, nem túlzás-e ez a lejátszó. Nem rossz erősítő, de azért csodákra nem képes. :)
Azt meg tényleg nem tudom, hogy a H/K Mas 100-hoz, nem túlzás-e ez a lejátszó. Nem rossz erősítő, de azért csodákra nem képes. :)
https://www.bartimexaudio.hu/termekek/d ... n15-detail
Én inkább ezt mutatnám meg neked:firka0511 írta: ↑2018.07.26., csüt. 16:17Akkor már csak egy kérdésem lenne! :)
Tudtok olyan boltot, ahol meg lehet hallgatni a Yamahát, esetleg letét ellenében, még otthon is kipróbálhatom? Tudom, hifi körökben 100-150 ezer forint nem nagy pénz, de nekem sok lenne, próba nélkül, látatlanban megvásárolni.
https://www.bartimexaudio.hu/termekek/d ... n15-detail
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Ezt ne vedd ígéretnek, de szerintem a Netdepo-nál ezt megteheted....firka0511 írta: ↑2018.07.26., csüt. 16:17Akkor már csak egy kérdésem lenne! :)
Tudtok olyan boltot, ahol meg lehet hallgatni a Yamahát, esetleg letét ellenében, még otthon is kipróbálhatom? Tudom, hifi körökben 100-150 ezer forint nem nagy pénz, de nekem sok lenne, próba nélkül, látatlanban megvásárolni.
Én ott vettem a a kisebbik Yamaha-t....
Blogom
Az első mondatodra nem tudok válaszolni, meg kell kérdezni a kereskedőket ezzel kapcsolatban, biztos van köztük olyan, aki hajlik a dologra. Pl. Alto személyében (legalábbis a fórumon keresztül) segítőkész embert ismerhettem meg...
Az, hogy mennyire tetszik a hangja függ a rendszeredtől is. Magát a készüléket több rendszerben is hallottam és egyik sem volt alapnak mondható, de mindegyikben jól teljesített, pláne az árához képest. Elmondható, hogy nagyon élő, jó atmoszférájú, jó ritmikájú és felbontású. Külföldi fórumokon a mágia szót is használják a hangjával kapcsolatban és ezen az áron ez több, mint komoly elismerés... Ezt egyébként alá tudom támasztani.
Az, hogy mennyire tetszik a hangja függ a rendszeredtől is. Magát a készüléket több rendszerben is hallottam és egyik sem volt alapnak mondható, de mindegyikben jól teljesített, pláne az árához képest. Elmondható, hogy nagyon élő, jó atmoszférájú, jó ritmikájú és felbontású. Külföldi fórumokon a mágia szót is használják a hangjával kapcsolatban és ezen az áron ez több, mint komoly elismerés... Ezt egyébként alá tudom támasztani.
Akkor már csak egy kérdésem lenne! :)
Nem hallottam egymás mellett a kettőt, de feltételezem így van. A WXC-ben Sabre konverter munkálkodik a kicsiben BB. Nekem WXC 50-es van és maximálisan elégedett vagyok vele.
Köszönöm, ez jó megoldásnak tűnik. Szerinted a WXC-50 saját DAC-ja is jobb, mint a kisebb Yamaháé?
Cseréld le a Yamahát egy WXC 50-re, azon van Coax kimenet. Mondjuk komolyabb DAC-ot érdemes utánakötni, mert a saját audio kimenete is igencsak jó...