Pedig bizony az Dolby Vision formátumú max a megjelenítőd nem tudja kezelni vagy régi fw van az oppo játékoson.
A többivel maximálisan egyetértek.

Én is informatikus vagyok, de szerintem pl. a Silicon Valley jópofa... A poénok nagy része sztereotípiákra épít, de legalább ezeket a sztereotípiákat nem akarják komolykodva előadni... inkább viccet csinálnak belőle.

Nem láttam még, ez is valami olyan vicces-baromkodós, mint a Silicon Valley? Ha igen, belegvágok...bitrograde írta: ↑2018.07.02., hétf. 14:26Sűrű munka közben The IT Crowd epizódokat nézek lazításként. 20-25 perc felhőtlen szórakozás, csak vigyázni kell, nehogy ott ragadjon előtte az ember.

Mondjuk úgy, hogy HDR-képes és 10 bites panellel rendelkezik, tehát meg tudja jeleníteni a nagy dinamikatartományú anyagot.
Nekem kesze-kusza, teljesen értelmetlen mondjuk a szamurájos rész és nem is illik bele.
Az első rész valahogy kalandosabbra sikerült,a második évadnál azért figyelni kellett ahogy kibontakoztak a dolgok.Nekem tetszett,de sokaknak megfeküdte a gyomrát!

(amúgy jó az új rangod

Tévé. Egy 49 colos LG. Pontos típusát nem vágom fejből (de ha fontos, megnézem). 2017-es modell, UHD, de nem OLED.

Hm.Hifilala írta: ↑2018.06.29., pén. 14:36Nincsenek beteg emberek? Szerintem vannak,csak erősen lelki sérülteknek nevezném őket!Aki felvágja az ereit az mennyire beteg szerinted?fapaci írta: ↑2018.06.13., szer. 17:086 minutes ago, bitrograde said:
... a Testról és lélekről c. filmnél kevés hatásvadászabb alkotást láttam.
Ezt majd egyszer beszéljük át, de önvédelemből ne itt! Én hétköznapi helyzetekről (!) írtam. Új dolgozó érkezik a céghez, akinek magányos lélekként nehezen megy a beilleszkedés, ennek ellenére néhány pasi rányomul, egyikkel össze is szűri a levet. Ennél hétköznapibb helyzet kevés van. Bár én a film eszközei között sem igazán érzékeltem túlzásokat, de ott már nyilván vannak ravaszkodások, csak ezek nem a mainstream szerszámos ládából kerültek ki. Nincsenek meghökkentő kameraállások, nincs dübörgő zene, fényeffektek, szörnyek, de még beteg emberek sem. Hogy a film mégis szélsőséges reakciókat vált ki, az szerintem leginkább a nézőkről mesél.
Nincsenek beteg emberek? Szerintem vannak,csak erősen lelki sérülteknek nevezném őket!Aki felvágja az ereit az mennyire beteg szerinted?fapaci írta: ↑2018.06.13., szer. 17:086 minutes ago, bitrograde said:
... a Testról és lélekről c. filmnél kevés hatásvadászabb alkotást láttam.
Ezt majd egyszer beszéljük át, de önvédelemből ne itt! Én hétköznapi helyzetekről (!) írtam. Új dolgozó érkezik a céghez, akinek magányos lélekként nehezen megy a beilleszkedés, ennek ellenére néhány pasi rányomul, egyikkel össze is szűri a levet. Ennél hétköznapibb helyzet kevés van. Bár én a film eszközei között sem igazán érzékeltem túlzásokat, de ott már nyilván vannak ravaszkodások, csak ezek nem a mainstream szerszámos ládából kerültek ki. Nincsenek meghökkentő kameraállások, nincs dübörgő zene, fényeffektek, szörnyek, de még beteg emberek sem. Hogy a film mégis szélsőséges reakciókat vált ki, az szerintem leginkább a nézőkről mesél.

Igen,láttam! Ízlés dolga,de számomra egyszer nézős.Amolyan felturbozott kémkölykök.Arany Kutya írta: ↑2018.06.27., szer. 09:14Sziasztok!!
Ready Player One
https://www.youtube.com/watch?v=Fscybr51ZZo
ezt látta már valaki?
Igazából, van egy folyamatosan bővülő filmes bakancslistám, melyhez képest több éves lemaradásban vagyok.

MGMART írta: ↑2018.06.27., szer. 15:00Én kérek elnézést !![]()
https://www.youtube.com/watch?v=G0UiZ17SOHw
Peches hétvégéd volt! Ilyen rosszul beleválogatni (legalábbis részedről)!scaurus írta: ↑2018.06.24., vas. 19:58A hétvégén az alábbiakat abszolváltam:
Az utolsó jedik
Rajongóknak kötelező, nem rajongóknak kár megnézni.
Fekete párduc
Nem sokat veszít, aki
Kizárólag azért érdemes megnézni, hogy elmondhassuk, hogy láttuk VALAMENNYI Marvel-filmet, másért nem.
Ahol a vadak várnak
Semmilyen korosztálynak NEM ajánlom.
Homeland 1. évad1. részét.
El is kaszáltam.