Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiállításokon készült képek
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Úú srácok!
Mindent bele!
Aztán mesélni ám!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2687
Bristol Show 2018Neat Room (116)
A képek forrásahttp://audiophilemusings.blogspot.hu/2018/02/bristol-sound-and-vision-show-report.html
Tegnap a Műcsarnokban. Jó kiállítás, ma és holnap még nyitva, érdemes megnézni! Etalon Audio.
Őszinte leszek.Nekem már nem szórakoztató egy ilyen zsúfolt kiállítás.Számomra elvesztette a régi varázsát a hi-fi kiállítás.
Hát bizony ezzel én is így vagyok. Idén volt már második éve, hogy nem mentem el a müncheni show-ra, pedig több mint egy évtizedig minden alkalommal ott voltam. Kedves barátom, akinek hivatalból itt kellett lennie a kiállításon, még csütörtökön és pénteken valahogy kibírta, de a szombatot már bojkottálta és a kiállítás helyett inkább elmentünk a Westparkba a sörkertbe. Szerintem így jártunk jobban.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 818
Hoppá
Taylor Acoustic Münchenben
http://www.monoandstereo.com/2017/06/mu ... oto_2.html
Lehet, hogy nem leszek népszerű, de: olyanok mint 20 éve! Semmi fejlesztés, fejlődés nem volt?