Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam AVR 300 és Arcam Diva P85 végfok
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 631
Upp és pü!
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
AVR300 elkelt, P85 továbbra is jégen.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6687
2 hours ago, Colonel66 said:
, de az AVX valamiért nem értesít e-mailben.
Innentól majd fog.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Küldtem üzenetet annak aki írt, de az AVX valamiért nem értesít e-mailben.
Az Arcam AVR300 ma és holnap a logitech harmony távossal együtt nevetséges 60.000Ft-ért elvihető.
Ez már az egykori új árának a közel tizede. Nevetséges és méltatlan ár érte, de már egy ideje a szekrényben pihen.
Aki eddig várt, annak itt a lehetőség.
Up! Arcam AVR300 70.000Ft
A P85 végfok jegelve
Ment privát
AVR300 70.000Ft
P85 végfok 60.000Ft
Ez már több, mint baráti ajánlat. Általában családon belül kelnek el ennyiért ilyen portékák.... Hol vannak a vevők?
Aki eddíg várt, most itt a vissza nem térő alkalom, mert én is kinéztem valamit
Csak ma estíg! Az avr300 a P85 végfokkal együtt 110.000Ft
Nem tartogatom, aki hamarabb jön, az viszi.
Szuper szett, volt szerencsém a kombóhoz. Erősen ajánlott vétel, jó áron!
Sziasztok!
Ezúton szeretném eladásra meghírdetni váltás miatt , szeretett arcam erősítőimet.
Kezdem a rossz hírrekkel :
1. P85 végfokot tavaly ősszel egy orosz Úriembertől vásároltam, aki 2017 augusztus végén egy komplett gyári tápegységet cseréltetett a hivatalos Totel szervíz által. Az okát nem tudom ez miért következett be, de mióta megvásároltam a készülék kifogástalanúl teszi/tette nálam a dolgát. Gyönyörű színezetlen hangja van és kifogyhatatlan erő (85W/8ohm).
2. Az AVR300-nak a tipikus hibája jött elő (már én is így vásároltam), hogy az előlapon található hangerő szabályozó kontakthibás. Ezen kívül a gyári távosa nélkül jutottam hozzá.
Műszakilag kifogástalan, én egy Logitech harmony 350 PC-ről programozható távossal használtam, mely tökéletesen viszi az összes funkcióját a hangerőállítással együtt.
A stereo P85 végfokot az AVR300 után kötve használtam a frontok meghajtására egy focal 726v szettel, dedikált moziszobában. A HD mozihangok miatt váltásra kényszerültem , de hozzá kell tegyem , hogy úgy gondolom az AVR+végfok páros stereo zenei és koncert produkcióját jóval magasabb ligában kell keresni. Persze szigorúan az én véleményem, tapasztalataim szerint.
Az árakat a fentiek figyelembevételével határoztam meg és fix. árak.
AVR300 a Harmony 350 távossal: 75.000Ft
P85 végfok: 60.000Ft
Helyileg Bp. XX. ker átvehető, tesztelhető
Képek: