Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heco

psilon
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Heco

Hozzászólás Szerző: psilon »

Elhiszem Neked, nem vagyunk egyformák. Az a lényeg, hogy elégedettek legyünk velük.
Igazad van, csak az egyéni elégedettség számít. Az a lényeg, hogy mindenki boldog legyen a saját rendszerével.
Erősítő: Yamaha RX-V457, Hangfalak: Heco Vitas 6.1 szett [500, 200, Center 2, SUB 25A], DVD lejátszó: Yamada dvx-6600

Vendég

Heco

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez relatív, mert én például szebbnek találtam a Vitas 500-ast mint a Celestion-t, pedig Celestion-t venni indultunk az öcsémmel (szoati). Szóval izlés kérdése az egész. De azóta is meg vagyok elégedve vele.

Elhiszem Neked, nem vagyunk egyformák. Az a lényeg, hogy elégedettek legyünk velük.

psilon

Heco

CSak egy kérdés volt, asszem Gordontól itt a topikban. De attól még nemszól úgy , mint a Celestion
Ez relatív, mert én például szebbnek találtam a Vitas 500-ast mint a Celestion-t, pedig Celestion-t venni indultunk az öcsémmel (szoati). Szóval izlés kérdése az egész. De azóta is meg vagyok elégedve vele.
Erősítő: Yamaha RX-V457, Hangfalak: Heco Vitas 6.1 szett [500, 200, Center 2, SUB 25A], DVD lejátszó: Yamada dvx-6600

Vendég

Heco

Köszi az infot! Szóval, azért a súlya kb. arányos a Celestion F30-al. Csak azért, mert valaki keveselte az angolhoz(ami ugye made in china) képest.

CSak egy kérdés volt, asszem Gordontól itt a topikban. De attól még nemszól úgy , mint a Celestion

Vendég

Heco

Sziasztok! 
Engem nagyon érdekelne a Heco Vitas 500-as front súlya! Aki tulajdonosa ilyen hangfalnak lemérné valamilyen szobamérlegen, mert tényleg nem írják sehol...
Előre is köszönöm!

Pontosan 14,6 kg!

Digitális szobamérlegen mérve!

Köszi az infot! Szóval, azért a súlya kb. arányos a Celestion F30-al. Csak azért, mert valaki keveselte az angolhoz(ami ugye made in china) képest.

Vendég

Heco

sziasztok!A vitas 800 -ról mi a véleményetek,valahol olvastam,hogy kategoria legjobbja,
5db 13-as mély,az egyel kisebben 3 db 17 es figyel.
Csak mozira kellene,lehet hogy arra jobb a több kicsi hangszoró?
940 es sony erösítő alá menne.a vitas 500 t hallotam azt tetszett,esetleg alternatíva?

Ha csak mozira kell, sztem nagyon jó lenne. Irányítottabb a hang, mennél több hanxoró van benne. Ráadásul D' Appolito rendszerű Zenére viszont sztem felejtős, oda inkább az 500-as.

psilon

Heco

Sziasztok! 
Engem nagyon érdekelne a Heco Vitas 500-as front súlya! Aki tulajdonosa ilyen hangfalnak lemérné valamilyen szobamérlegen, mert tényleg nem írják sehol...
Előre is köszönöm!

Pontosan 14,6 kg!

Digitális szobamérlegen mérve!

adler
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Hozzászólás Szerző: adler »

itt olvastam:
http://www.suranyihifi.hu/index.php?p=h ... 0/377&g=24

idézet: Vélemény: Adott árkategóriában véleményem szerint az egyik legjobb választás. Energikus, dinamikus, pontos. Egyszóval JÓ!

Ár: 99.900 Ft
Philips 963SA és Sony NS-905, JVC 232: ;Erősítő: SONY str-DB 940 QS Denon 1804 ;Front: JBL! LX 2005 Center: LX 2000C Rear:Heybrook HB1,szub: 2×Koda sw 952;

adler
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Hozzászólás Szerző: adler »

sziasztok!
A vitas 800 -ról mi a véleményetek,valahol olvastam,hogy kategoria legjobbja,
5db 13-as mély,az egyel kisebben 3 db 17 es figyel.
Csak mozira kellene,lehet hogy arra jobb a több kicsi hangszoró?
940 es sony erösítő alá menne.a vitas 500 t hallotam azt tetszett,esetleg alternatíva?
Philips 963SA és Sony NS-905, JVC 232: ;Erősítő: SONY str-DB 940 QS Denon 1804 ;Front: JBL! LX 2005 Center: LX 2000C Rear:Heybrook HB1,szub: 2×Koda sw 952;

Vendég

Heco

Sziasztok!

Előre is köszönöm!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Heco

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Gyekorlatilag a centeren kívül egyik dobozt sem szokás ilyen közel helyezni a tévéhez.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

psilon

Heco

A gyártó oldalán az Argon sorozatban a center árnyékolt a többi nem:
Heco Argon sorozat link
legalábbis angolul, mert a frontnál (Argon Reference) németűl azt írják az egyéb megjegyzésekben, hogy mágnesen árnyékolt, de ott sincs a táblázatban bejelölve, hogy az lenne.
Zavaros, mindenesetre a Center "biztosan" az.

Az én Heco Vitasomnál is csak a center árnyékolt.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Heco

az a baj, hogy utolso darab, tehat csererol nem lehet szo.Masreszt viszont tetszik a hangja es orulok, hogy vegre sikerult (jo?) hangfalat valasztani - tehat inkabb valahogy megoldom a problemat.
De pont ez (vagyis, hogy egyedi vagy nem egyedi hiba) azert erdekelne.
Ezert keresek Heco tulajdonost.

Azért egy ekkora állódobozt nem érdemes rátolni a tévére.
Más kérdés az, hogy bármennyire is árnyékolt egy doboz belülről, a membránok elé nem lehet árnyékoló acéllapot tenni, tehát előre mindenképpen "szivárogni" fog a mágneses tér. Ha a mélysugárzó oldalra néz, akkor az abban lévő jó nagy mágnes oldalra is sugározni fog.

malvin
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Hozzászólás Szerző: malvin »

Azt hiszem én is visszavinném, hátha egyedi hibáról van szó...

az a baj, hogy utolso darab, tehat csererol nem lehet szo.
Masreszt viszont tetszik a hangja es orulok, hogy vegre sikerult (jo?) hangfalat valasztani - tehat inkabb valahogy megoldom a problemat.
De pont ez (vagyis, hogy egyedi vagy nem egyedi hiba) azert erdekelne.
Ezert keresek Heco tulajdonost.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Heco

Hozzászólás Szerző: sajti »

Mi a kérdés?
ezt a hangfalat ugy hirdettek, hogy magnesesen arnyekolt.
Ennek ellenere legalabb 1m-re kell a TV-tol elhelyzni, hogy ne okozzon feltunoen lathato elszinezodest. (raadasul csak TV adasokkal teszteltem - lehet, hogy ismert es minosegi keppel meg tobbnek kellene lenni ennek a tavolsagnak!)

Szoval, en fogtam ki egy nem igazan sikeres peldanyt, vagy a Heco Argon-nal ez a "magnesesen arnyekolt"? (tudtommal pl. egy magnesesen arnyekolt centert akar a TV tetejere is lehet tenni).

Elvileg igen. A centerem nekem is a TV tetején figyel, már régen, de semmiféle elszíneződés sincs. Azt hiszem én is visszavinném, hátha egyedi hibáról van szó...

sajti

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Heco

Hozzászólás Szerző: 21st »

Mi a kérdés?
Ennek ellenere legalabb 1m-re kell a TV-tol elhelyzni, hogy ne okozzon feltunoen lathato elszinezodest.

Ez sajnos nem egyedi jelenség. Nem egyszer hallottam már hasonló jelenségről, hogy egy elvileg mágnesesen árnyékolt hangfal elszínezte a képet.

Én a helyedben visszavinném
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

malvin
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Mi a kérdés?
Ennek ellenere legalabb 1m-re kell a TV-tol elhelyzni, hogy ne okozzon feltunoen lathato elszinezodest. (raadasul csak TV adasokkal teszteltem - lehet, hogy ismert es minosegi keppel meg tobbnek kellene lenni ennek a tavolsagnak!)

Szoval, en fogtam ki egy nem igazan sikeres peldanyt, vagy a Heco Argon-nal ez a "magnesesen arnyekolt"? (tudtommal pl. egy magnesesen arnyekolt centert akar a TV tetejere is lehet tenni).

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Heco

Van itt valaki, akinek Heco Argon Reference hangfalai vannak?(mert volna nehany problemam)

Mi a kérdés?

malvin
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Van itt valaki, akinek Heco Argon Reference hangfalai vannak?
(mert volna nehany problemam)

psilon

Heco

Tudnál mondani egy helyet, ahol lehet kapni?
Interneten rákeresve ezeket találtam:

Ittveddmeg, itt már voltam megnézni dolgokat.
netdepo, tölük vettem ezt a rendszert, semmi gondom nem volt, de itt személyesen nem voltam.
SurányiHifi, itt szettben van, de ahogy láttam itt is meg lehet hallgatni.

twingers

Heco

Hozzászólás Szerző: twingers »

Az előző én voltam, csak nem jelentkeztem be.   Szóval:A HECO Vitas Sub 25A subról mi a véleményetek?

Nekem ilyen van, én meg vagyok elégedve vele. Nem tervezem a cseréjét, az én fülemnek tökéletesen megfelel.

Tudnál mondani egy helyet, ahol lehet kapni?

psilon

Heco

Az előző én voltam, csak nem jelentkeztem be. Szóval:A HECO Vitas Sub 25A subról mi a véleményetek?

Nekem ilyen van, én meg vagyok elégedve vele. Nem tervezem a cseréjét, az én fülemnek tökéletesen megfelel.

twingers

Heco

Hozzászólás Szerző: twingers »

Az előző én voltam, csak nem jelentkeztem be. Szóval:
A HECO Vitas Sub 25A subról mi a véleményetek?

Vendég

Heco

A HECO Vitas Sub 25A subról mi a véleményetek?

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heco

Hozzászólás Szerző: Sanya_67 »

Szuper akció! A Vitasnál jobb és olcsóbb!  A Heco második legnagyobb sorozata, a Superior most 5.0-ás szettben 73 rugó a Surányi Hifi-nél! 

Szub is ócsóér van hozzá:
Heco Superior Sub 20A: 27 eFt
Heco Superior Sub 30A: 34,5 eFt
Mindkettő aktív, 20 ill. 30 cm-es membránokkal.

Szerintem pedig a Vitas jobb mint a Superior. Ráadásul a Superior előlapja rendkívül ronda és csak a fémrács szedhető le róla...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”