Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Nem azt mondtam, hogy szar színész bármelyikük is, de a plakátos főszerepre Oscar? Viccnek is rossz...
a díjat nem minden esetben arra az adott (benevezett) filmre adják, sokszor fordult már elő, hogy azért ítélték oda valakinek, mert volt, hogy sokkal jobb alakításért sem kapott szobrot, és szinte mint egy életmű díj megszavazzák neki.
Persze nem mondják ki, de azért sejteni lehet.
nem tartom fejben így nem tudnám sorolni, elég sokszor előfordult
Pedig megérdemelten kapta!
Ja, milyen szar színész Gary Oldman meg Frances McDormand....
Nem azt mondtam, hogy szar színész bármelyikük is, de a plakátos főszerepre Oscar? Viccnek is rossz...
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1713
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Ezekkel a nyertesekkel elég gyenge lehetett az idei felhozatal....
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Oscar 2018
Legjobb film: A víz érintése
Legjobb rendező: Guillermo del Toro (A víz érintése )
Legjobb színész: Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Legjobb színésznő: Frances McDormand (Három óriásplakát Ebbing határában)
- -KP-
- V.I.P.

Oscar 2018
-
Csutka
Oscar 2018
Ami még érdekes lehet:
Legjobb vizuális effektusok: Szárnyas fejvadász 2049
Legjobb hangkeverés: Dunkirk
Legjobb hangvágás: Dunkirk
Legjobb filmzene: A víz érintése (Alexandre Desplat)
Oscar 2018
Zseniális ez a koncertelőadás
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Thor Ragnarok
A marvel filmekkel úgy vagyunk, hogy az mindíg kizárólag családi esemény. Fiam és a párom is szeretik. Ezért ahogy az eddigieket ezt sem akartam kihagyni.
A filmben végig jelen volt a mostanában trendi poénkodás. Már-már túlzóan is és erőltetve.
Voltak persze jó poénok is és nem fapofával néztem én sem. De azt nem szeretem ,hogy a nézőre ráerőltetik, hogy nevetni kell.
Miért? Az első Thor film úgy emlékszem sokkal komolyabb volt.
A képregények történeteiben soha nem érzékeltették egyik pillanatra sem a komolytalanságot.
Persze változnak az idők, értem én, csak az amúgy jól elkészített látványokban gazdag filmet végig uralták ezek a görcsös poénkodások, amiktől az egész teljesen hiteltelenné vált.
Jeff Goldblum-ot és Hulk érdekes " viselkedését " meg sem említem. A Deadpool is épp ezért nem az én világom.Agyament hülyeség.
Ha belegondolok majd egy újabb és újabb Batman filmet is előbb-utóbb teletűzdelnek bénázásokkal? Nem állna jól neki.
Számomra az egyre inkább bohóckodásba fajuló szuperhős filmek ,szinte előre borítékolva csak egyszer nézős kikapcsolós mozik, ennek ellenére most 10/6.5 megért a film.
Sokat számít az is,hogy milyen passzban ülünk le hozzá.
Wind river
Vártam már és tetszett is! Persze nem csak azért ,mert szomjúságom olthatatlan a jó thrillerekre
A valós történet miatt már eleve, illetve az egész film hangulata is nagyon ott volt!
10/8.5
Once upon a time in venice
Hát nem az én világom. Fárasztó volt és gyenge. 10/3
Alibi.com: szeretem a francia vigjatekokat, az alapotlet jo, de a megvalositas inkabb amerikai, igy igazan gyenge lett
Helyette ajánlom Dany Boon filmjeit
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7242
Nem szorosan kapcsolódik ide de gondoltam megosztom, mert annyira zseniális a film és a zenéje is, hogy talán senki nem fog haragudni ezért.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Bocs, ha már volt, de nekem nagyon bejött:
Valós történet alapján. Az ember nem is gondolná, mennyi faszság történik a háttérben. Mi csak a mézes-mázas felszínt látjuk, egy darabig...
Margot Robbie, ha most nem is mindig szép, de amit ebben a filmben játszik.
A többi szereplő is remek, annyira, hogy néha kinyílik a bicska az ember ... illetve hűdenagyonpofánba..námmostazonnal esete elég nyilvánvalóan jelentkezik.
Nálam az utóbbi hónapok egyik legjobb filmje.
Nagyon jó film, egy kicsit laza a nyelvezete, de nem erőltetett.
Bocs, ha már volt, de nekem nagyon bejött:
Valós történet alapján. Az ember nem is gondolná, mennyi faszság történik a háttérben. Mi csak a mézes-mázas felszínt látjuk, egy darabig...
Margot Robbie, ha most nem is mindig szép, de amit ebben a filmben játszik.
A többi szereplő is remek, annyira, hogy néha kinyílik a bicska az ember ... illetve hűdenagyonpofánba..námmostazonnal esete elég nyilvánvalóan jelentkezik.
Nálam az utóbbi hónapok egyik legjobb filmje.
-
Csutka
A borítókép elég, hogy ne is üljek le ilyen faxszságokhoz. Már eleve olyan fejek vannak a képen is, hogy mind szatyorba kellene inkább hordani
Igazad van, meg se nézem.
Pedig jó film, nézzétek meg!
A trailer-t ne, mert az összes poén benne van.
1X nézős, de kellemes kikapcsolódás.
- fodesz
- V.I.P.

Még nem vállaltam be, mert nagyon taszít a címe. Majd hétvégén, és utána egy kis Event Horizon, hogy legyen kontraszt.
A borítókép elég, hogy ne is üljek le ilyen faxszságokhoz. Már eleve olyan fejek vannak a képen is, hogy mind szatyorba kellene inkább hordani
- fodesz
- V.I.P.

Válaszúton (2016) - Ross Katz Elveszett Jelentése, ha tetszett valakinek, hát itt most ugyanúgy apró rezdülésekben kaphatja meg igényelt adagját. Váratlanul és véletlenszerűen felbukkanó pillanatok mentén világlik ki igényessége, olyas' huzalma a rendezéshez, ami nem fekszik fel a megszokott, amerikai-szerelmi elbeszélések struktúrájára, folyamára. Mint egy zene, ami először nem tetszik, fura, nem leled a fogódzókat, aztán háttérként viszonthallgatva jobban és mélyebbre beléd kúszik, mint bármi más addig. Storyboardban persze ott vannak a megszokott sorrendek, elemek, de amit kapunk kézjegyként réteget, ott bizony nem a népek sokasága által kedvelt és értelmezhető, bevett sarokpontokat találjuk. Kacifántos ügyességű háttérmunkával, észrevétlenül és leheletfinom fogásokkal - melyek a legmélyebbre hatnak - sző át a film, tesz tanúbizonyságot magas érzelmi intelligenciájáról Ross bácsi. Teresa Palmer arcairól ugyanez mondható el: vannak pillanatok, amiket nem néznél ki a filmből, de tarol, tud, magához láncol. Ilyet sem mindenhol látni. Az IMDB-érték kérem tévedés. Lehet, hogy csak jókor láttam, de rég nem érintett meg ennyire film.
Mikor a párommal nekiültünk a múlt héten, azt mondta, hogy szerinte ez inkább neki való film lesz, lehet jobban teszem, ha fórumozok amíg tart De együtt néztük és nekem is tetszett a film.
Az elején úgy gondoltam kicsit "felnőtt Walt Disney" hatású lesz, majd egyre jobb lett. Az Amerikai álomvilág szindróma persze végig jelen volt, de ez semmit nem von le a végeredményből, csupán megjegyeztem. 10/7.5
Válaszúton (2016) - Ross Katz Elveszett Jelentése, ha tetszett valakinek, hát itt most ugyanúgy apró rezdülésekben kaphatja meg igényelt adagját. Váratlanul és véletlenszerűen felbukkanó pillanatok mentén világlik ki igényessége, olyas' huzalma a rendezéshez, ami nem fekszik fel a megszokott, amerikai-szerelmi elbeszélések struktúrájára, folyamára. Mint egy zene, ami először nem tetszik, fura, nem leled a fogódzókat, aztán háttérként viszonthallgatva jobban és mélyebbre beléd kúszik, mint bármi más addig. Storyboardban persze ott vannak a megszokott sorrendek, elemek, de amit kapunk kézjegyként réteget, ott bizony nem a népek sokasága által kedvelt és értelmezhető, bevett sarokpontokat találjuk. Kacifántos ügyességű háttérmunkával, észrevétlenül és leheletfinom fogásokkal - melyek a legmélyebbre hatnak - sző át a film, tesz tanúbizonyságot magas érzelmi intelligenciájáról Ross bácsi. Teresa Palmer arcairól ugyanez mondható el: vannak pillanatok, amiket nem néznél ki a filmből, de tarol, tud, magához láncol. Ilyet sem mindenhol látni. Az IMDB-érték kérem tévedés. Lehet, hogy csak jókor láttam, de rég nem érintett meg ennyire film.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7242
Mostanában láttam egy párat és szuper módon kikapcsolt pl: Életem nagy szererelme, Isten hozott az isten háta mögöt stb igazán felüdülés volt , nem mint a mostani
vigjátékok a tengertúlról....
Az amcsi forgatókönyvírók kizárólag a kaki, sperma, anyázás szentháromságban hisznek, mint kiapadhatatlan humorforrás... No Comment!
Az utóbbi idők egyik legjobban elkapott vígjátékba oltott limonádéja az USA-ból.: Éjszakai játék
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Pedig ez egy igenis szuper vígjáték. A francia vígjátékok sokkal jobbak mint a mai amerikai próbálkozások. Ezen tényleg lehet nevetni.
Mostanában láttam egy párat és szuper módon kikapcsolt pl: Életem nagy szererelme, Isten hozott az isten háta mögöt stb igazán felüdülés volt , nem mint a mostani
vigjátékok a tengertúlról....
"Az igazi barát szemből támad."
- traumraise
- Fórumlakó

- Értékelés: 88
Még nem vállaltam be, mert nagyon taszít a címe. Majd hétvégén, és utána egy kis Event Horizon, hogy legyen kontraszt.
Pedig ez egy igenis szuper vígjáték. A francia vígjátékok sokkal jobbak mint a mai amerikai próbálkozások. Ezen tényleg lehet nevetni.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
aki kedveli a meseszerű, kellően véres, szamurájos, bosszúállós, kaszabolós filmeket, ahol a holtak száma és a vér mennyisége bőven ráver az amerikai akciófilmekére mindenképpen ajánlott!
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
- GTomi
- V.I.P.

hogyha szórakoztató, és kellő módon idióta, filmes kikacsintásokkal teli kikapcsolódásra vágysz, mindenféle komolyabb igény nélkül, akkor ajánlom:
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
Justice league.
Hát ez sem lesz az év filmje. Igazából úgy néztem meg, hogy nem láttam előtte semmilyen trailert (igyekszem kerülni a spoilereket),de lehet kellett volna.
Van egy főgonosz aki nagy, csúnya, folyamatosan mérgesen néz, és mély hangon vicsorog és persze ismét az egész világ a tét. Igazi klisé. Bár annyira nem volt rossz, mint a Galaxis 2. A színészek se alkottak valami nagyot, enyhén szólva. Egyetlen pozitívum néhány jól sikerült poén, meg Gal Gadot csini pofija. De ez így elég sovány. Gagyi az egész.
5/10
- -KP-
- V.I.P.

Justice league.
Hát ez sem lesz az év filmje. Igazából úgy néztem meg, hogy nem láttam előtte semmilyen trailert (igyekszem kerülni a spoilereket),de lehet kellett volna.
Van egy főgonosz aki nagy, csúnya, folyamatosan mérgesen néz, és mély hangon vicsorog és persze ismét az egész világ a tét. Igazi klisé. Bár annyira nem volt rossz, mint a Galaxis 2. A színészek se alkottak valami nagyot, enyhén szólva. Egyetlen pozitívum néhány jól sikerült poén, meg Gal Gadot csini pofija. De ez így elég sovány. Gagyi az egész.
5/10
- GTomi
- V.I.P.

ez de nagyon jó szórakoztató, nem veszi magát komolyan etc.
- GTomi
- V.I.P.

magon és az bitumenen nincs teljesen fent, de a felirat jó hozzá, ha ruszki oldalról kölcsönöznéd ki