Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Virtuális föld

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2385

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: cables »

Kicsit kibeszélő show lett ez a fontos téma. Kár.

Egyetlen megjegyzést tennék. Sokan beszélnek ezotérikus, megmagyarázhatatlan hatású megoldásokról az audió világában. Én azt gondolom, hogy a jól hallható, bármikor előidézhető hatású megoldásoknak VAN magyarázata, csak ez nem triviális, vagy köztudott. Ha egy megoldás ellent mond az audio dogmáknak, akkor akkor hamar rásütik, hogy csak szubjektív a hatása, egyesek hallják csak. Persze, egyesek. Akik meghallgatják. Akik csak beszélnek róla azok nem szokták hallani

erica
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 354

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: erica »

A vf már a villanyserelök elöt sem ismeretlen.

Musical Fidelity M6500i+mf m6dac Aq niagara 5000,Aq redwood hangfalkábel,Aq wild blue yonder xlr ,Aq Hurricane High-Current-ek,és Source,Quadral aurum montan 8 :)

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 699

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Jajj! Én ezen idő alatt pedig boldogan hallgattam zenét!

az a Te bajod :D 
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

olaf
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 38

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: olaf »

és természetesen audiofil grémium előtt vizsgázott és audiofil okj-s képzésen részt vett szakemberek által kivitelezve, gyártva etc.,i
Itt a topikban ,már meg is vannak az önjelölt vizsgabiztosok .

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 255

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: Lacipeti »

Jajj! Én ezen idő alatt pedig boldogan hallgattam zenét!

Ne együk meg egymást. Aki akar VF klónt, az összedobja. Ha jónak ítéli megtartja, ha pedig nem, akkor kimegy a lakásából, jól hátrahajol és kellő rugalmassággal meglendíti a karját, hogy jó távolra tudja dobni. Ennyi. Kisdoboz, de súlyos. Ne találjon el senkit !

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Azért csak egyszerűbb lenne valami szép lakkozott fa doboz, amibe bemegy a sima fali 230V és kijön a speciális nullponti energiás Audiophile-HQ230V, belül pedig senki nem tudja mi van, de határozottan mindenki hallja, hogy sokkal jobb 

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 699

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Lehetne a neve pl. Magyar Audiofil Áram Szolgáltató. 

Az extrém MAÁSZosok igény esetén természetesen sokkal mélyebbre is áshatnának a különféle energiatermelés- és vételezés tekintetében. A fosszilis energiahordozókkal szakítva a megújulók is teret hódítanának már ami zöldeket illeti: Napelem -  A fényes, káprázó hangért, Szélerőmű - A kitisztult hangért, Vízierőmű - A nyugodt csendes hangért.
A szigetüzemben működő autonóm nap-szél és egyéb alternatív minierőművekkel rendelkező zenehallgatóktól az áramot felvásárolnánk, majd továbbadnánk mindenféle módosítás nélkül; ez lenne a prémium kategória. Mert ugye lenne a mezei audiofil áram, ill. ennek a prémium, ultimate verziója, hogy mindenki igényét ki tudjuk elégíteni. Mivel szinte magától értetődő, hogy egy hálózatfüggetlen rendszerben megtermelt áram jósági tényezőjét nagyban növeli maga az autonomitás, a hálózati zajfüggetlenség - nem kell mondanom, hogy ennek és a sima audiofil áramnak a kilowattonkénti ára között szignifikáns különbség lenne.

A cég portfólióját bővíthetnénk különféle audiofil szaktevékenységekkel, szolgáltatásokkal is a perfektuálás érdekében:
- audiofil villanyórák, kismegszakítók, telepítése, validálása, szakszerű tervezése
- föld-szonda-mélység-leverés-meghallgatás 
- virtuális föld installáció
- Hi-Fi ösvény bekötése
- highend konzultáns biztosítása a teljes hálózati szinergia eléréséhez
- zenehallgató helység -réz/lopakodóból visszafejtett ezüst/arany/palladium/platina- EMI/RFI árnyékolásának kivitelezése

A lehetőségek tárháza végtelen. Használjuk ki ezt a piaci rést!!!

"Electricity is like blood. If it is tainted, the whole body will sick."

https://www.wsj.com/articles/a-gift-for ... 1471189463

és természetesen audiofil grémium előtt vizsgázott és audiofil okj-s képzésen részt vett szakemberek által kivitelezve, gyártva etc.
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Az extrém MAÁSZosok igény esetén természetesen sokkal mélyebbre is áshatnának a különféle energiatermelés- és vételezés tekintetében. A fosszilis energiahordozókkal szakítva a megújulók is teret hódítanának már ami zöldeket illeti: Napelem -  A fényes, káprázó hangért, Szélerőmű - A kitisztult hangért, Vízierőmű - A nyugodt csendes hangért.
A szigetüzemben működő autonóm nap-szél és egyéb alternatív minierőművekkel rendelkező zenehallgatóktól az áramot felvásárolnánk, majd továbbadnánk mindenféle módosítás nélkül; ez lenne a prémium kategória. Mert ugye lenne a mezei audiofil áram, ill. ennek a prémium, ultimate verziója, hogy mindenki igényét ki tudjuk elégíteni. Mivel szinte magától értetődő, hogy egy hálózatfüggetlen rendszerben megtermelt áram jósági tényezőjét nagyban növeli maga az autonomitás, a hálózati zajfüggetlenség - nem kell mondanom, hogy ennek és a sima audiofil áramnak a kilowattonkénti ára között szignifikáns különbség lenne.

A cég portfólióját bővíthetnénk különféle audiofil szaktevékenységekkel, szolgáltatásokkal is a perfektuálás érdekében:
- audiofil villanyórák, kismegszakítók, telepítése, validálása, szakszerű tervezése
- Hi-Fi ösvény bekötése
- zenehallgató helység -réz/lopakodóból visszafejtett ezüst/arany/palladium/platina- EMI/RFI árnyékolásának kivitelezése

Előtte levédetjük szabadalmilag!

Szerintem a szigetüzemben működtetett vízerőmű lesz a jó ide Pestre, minden fürdőszobába tudunk majd ajánlani rötyitartályba építhető vízerőművet! 0-100.000 Hz-ig lesz jó, mindent meg lehet majd hallani rajta!

Természetesen fórumtagoknak kedvezménnyel .-).

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2978

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: earforce »

Mondtam már Önnek párszor: meg kell hogy csináljuk már az audiofil áramot kínáló szolgáltatásunkat!

- Hi-Fi ösvény bekötése

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2978

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: earforce »

és el lehetne vonatkoztatni az áram minőségétől, 
Mondtam már Önnek párszor: meg kell hogy csináljuk már az audiofil áramot kínáló szolgáltatásunkat!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Virtuális föld

A magad véleményét általánosnak és felsőbbrendűnek gondolni a közösségre (?) hivatkozva az én szememben eléggé visszatetsző. Akik számodra elviselhetetlen trollok, azoknak pont úgy helye van ebben a hobbiban és fórumon, mint Neked. A részükről megfogalmazott kérdések, fenntartások megvitatása szükséges a haladáshoz és tájékoztatáshoz. Ha a berögződött, de jellemzően soha nem bizonyított (tév)eszmékhez ragaszkodunk, abból nem lesz haladás, csak káosz. Az általad leírt, a "hobbi alapvetéseiként" tálalt magyarázatokból is látszik, mennyi félreértés, tudatlanság, legenda tarkítja a felmerült témákat (jobb vezetőképesség = jobb hangzás, vagy legutóbb a tápszűrők a hallható magas hangokat is "vágják"). Ezt sajnos tovább erősíti az e topikban tárgyalt eszközök körüli titokzatosság, elhallgatás és a szubjektivitás mindenek fölé helyezése.

Ezt nem a végére kell írni, itt kezdődik ez a hobbi. Örülök, h kezdünk eljutni a kiindulópontra, ahova amúgy már a jóhangú-rosszhangú alkatrészek kapcsán legutóbb eljutottunk. Miért kell mindent újra a hajánál fogva előcibálni? Hogy megint jöhessenek a trollságok? Értelmetlen irányba sárgázol, közlöm.

Igen, az ezüstnek jobb hangja van, mint a réznek. Hallod vagy nem? Ki tudod mérni az ellenkezőjét? A szűrők vágják a magasat. Hallod vagy nem? Ki tudod mérni az ellenkezőjét?

Kizárólag azok fogékonyak a legendákra, babonákra, szektás szélsőségességre, akik nem mernek hinni a fülüknek, mérni meg képtelenek. Sajnos igen, vannak tudományos alapvetések erre vonatkozólag. PL. az, amelyik szerint a frusztráció agresszióba csap át. Ez valódi tudomány alapvetése, pedig sose mérte meg senki műszerrel...

Hobbink lényege itt van, nem a műszaki mérésekben, hanem a lélektanban. Keresd a megelégedést önmagadban, nem a műszaki magyarázatokban (amik nem léteznek), meg az évtizedes tapasztalatokban, ha már kábeleknél tartunk, ismerd meg Hiroyasu Kondo életművét, biztos vagyok benne, h gazdagítani fogja ismereteidet, melyekkel kapcsolatban én udvariasságból tartózkodom a "tudatlanság" említésétől is. 

Magabiztosságodat picit túlzottnak tartom ilyen, általad is elismerten hiába kutatott tudományterületen, mint az audiofília, ha egy apró kritikai jellegű észrevételt megengedsz.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11185
Kapcsolat:

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Azok a "többek", akikre utalsz, minősíthetetlen, kötözködő, hobbink alapvetéseivel tisztában nem lévő, rosszindulatú és tudatlan, de tanulni nem hajlandó TROLLOK. Az, h közösségünk jópár tagját felkavarta az itt tanúsított viselkedésük, természetes. 
A magad véleményét általánosnak és felsőbbrendűnek gondolni a közösségre (?) hivatkozva az én szememben eléggé visszatetsző. Akik számodra elviselhetetlen trollok, azoknak pont úgy helye van ebben a hobbiban és fórumon, mint Neked. A részükről megfogalmazott kérdések, fenntartások megvitatása szükséges a haladáshoz és tájékoztatáshoz. Ha a berögződött, de jellemzően soha nem bizonyított (tév)eszmékhez ragaszkodunk, abból nem lesz haladás, csak káosz. Az általad leírt, a "hobbi alapvetéseiként" tálalt magyarázatokból is látszik, mennyi félreértés, tudatlanság, legenda tarkítja a felmerült témákat (jobb vezetőképesség = jobb hangzás, vagy legutóbb a tápszűrők a hallható magas hangokat is "vágják"). Ezt sajnos tovább erősíti az e topikban tárgyalt eszközök körüli titokzatosság, elhallgatás és a szubjektivitás mindenek fölé helyezése.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3611

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Reklámszünet vége, jöhet a köv. rész, de jobb lenne Lucia Juana Maria Fernanda és Juan Alberto Luis Carlos civódásain túl értelmes ügyekben együttműködni és egymás tapasztalatait gazdagítani, csökkentendő a trollhatást, tudásbázis is lehetnénk, ennek pl. sok értelme lenne.

Peace & Love 

Úgy egyébként jól vagy? egészség? család? stressz? gyomor fájdalmak?, napi folyadék (változatos) mennyiség is? A hifi és zenélés megnyugtat, vagy inkább zavar? 
/próbáltam többször kibogozni mit is gondolsz itt most, de nekem ez nehezemre esik, nem is erőltetem, bocsi /

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Virtuális föld

Ákos,
Alkesz ügyben jelezném, hogy Istvánnak meg Zolinak igazsága vagyon

A rendszer egyéb hibái erősen téves következtetések levonását is eredményezhetik egy eszközre vonatkozóan.
Korábbi diy erősítőm hangját az Alces pl. "belassította", tipikus példa amikor a torzításokat magas-részletezésnek hiszi az ember, aztán amikor eltűnnek...
Akusztika rendbehozása előtt meg Alcesszel valahogy a színpadkép lett kisebb, ami aztán az akusztikai kezelés után nem lett az, sőt, szeparáltabb elrendezésű. És valóban a javulás az alábbiak szerint történt, ahogy azt korábban írtam:

"...a tér jobb, mert a szeparáltság nőtt. De elsősorban a magas hangoknál (fuvola, harmonika, szaxofon, zongora magas tartománya is) nőtt a hang tisztasága (kicsit kisebb mértékben volt ez észlelhető ugyanez a beszédsávban) és a csendek lettek jobbak, ezzel együtt pedig a csendes részeknél a nagyon apró részletek hallhatósága"

Teljesen igaz, ezt én is tudom. A gondom viszont az, hogy hogy mondod meg, hogy mi a zavar és mi a "rendszerhang" része, ha nincs módszer, amivel kettéválaszthatnád a kettőt, illetve axióma, h a szűrők nagyon nemcsak a zavart veszik ki a hangból, hanem valamit el is vesznek úgy egyébként is. Az idézetben szereplő magas hangoknál lehet, h nemcsak a tápáram zavara okozta a korábbi visítást, hanem a rendszer karaktere egészét tekintve volt ilyen és emiatt jött jól neki egy kis csillapítás a magasban. Szerintem.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Virtuális föld

Van némi pikantériája, hogy miután többekbe is páros lábbal szálltál bele az elmúlt hetekben, ruppótlan senkiknek nevezve őket, meg még tegnap is kirohanást intéztél egy "ismeretlen" kábelgyártó ellen, most az értelmiségi hozzáállást várod el másoktól. Talán némi személyes példamutatás jól jönne a népnek.

Van bárkinek bátorsága, tudása közzétenni azt, hogy egy RCA dugóba miként lehet számottevő földelő, "lehorgonyzó" potenciált beépíteni? Nem az érdekel, ki mit hall, vagy vél hallani, hanem hogy a jelenségnek mi a műszaki háttere.

Bocsi, h eddig reklámszünet volt kis kétszemélyes brazil szappanoperánkban, de egyrészt társasági USB-kártya összehasonlítás volt nálam tegnap délután, másrészt lerágtam a körmömet a meccsen, amit Iniesta eszével X-re hoztunk idegenben. Elképesztően jó meccs volt, akkora mákunk volt, hogy 2 döngő kapufát is megúsztunk, és a gól előtti labdaszerzéshez is világbajnok kellett :-))).

Nem a kábelgyártókról szól a fórum és a hobbi (nekem), hanem inkább a kábelekről. :-))) Mellékesen persze sokaknak a kábelek mögötti technikai, tudományos, pszichológiai, anyagi, státusszimbulikus szempontokról szól ez a hobbi, nekem nem, bocsánat, ha félreérthető voltam :-). Az ismeretlen kábelgyártókat is a kábeleikről ítéljük meg, nálam kirobbanthatatlan az egyik olyan kábel, amit abból az ezüstből csináltam, ami tőle származik, (ha már konzekvensen harmadik személyben kell Veled erről beszélgetni :-) ). A Barna Hang. Akartam linkelni egy Youtube-videot az idevágó South Park-részről, de nem találtam, remélem, mindenki látta azért. :-)

Azok a "többek", akikre utalsz, minősíthetetlen, kötözködő, hobbink alapvetéseivel tisztában nem lévő, rosszindulatú és tudatlan, de tanulni nem hajlandó TROLLOK. Az, h közösségünk jópár tagját felkavarta az itt tanúsított viselkedésük, természetes. És létrehozta az ellenhatást. Newton III. Nem azzal van bajom, h kizárólag ghettoblasteres zenehallgatásuk tapasztalatai meg némi stúdiómunkás-tanfolyamon rájuk ragadt elméleti és gyakorlati alapvetéseket követve vontak kétségbe évtizedes tapasztalati tényeket, "feketeöves hifistáztak", "placebóztak" olyankor, amikor általunk nem ismert tényekről volt szó és valaki leírta nekik, hogy a ghettoblasterük vagy EQzható stúdiós hangfaluk soha nem fogja őket elvezetni azokhoz a felismerésekhez, amik ebben a hobbiban alapvetőek. A bajom az, h a közösség bizonyos tagjai abban az adott helyzetben nem az ide nem való, bántó és bomlasztó idiotizmus ellen foglaltak állást, hanem még a tetejébe saját bevallásuk szerint is a szemétdomb tetejére pattantak és onnan kezdtek (ahogy le is íródott) provokálni. Gyakran hangoztattad, h ők a "kétkedők". Igen, úgy, mint a laposföldhívők, fényevők, védőoltásmegtagadók, stb. Illetve előkerült, h akik a kábelek hatását tapasztalták, azok a HÍVŐK...

5000 lájkoddal pl. Te igenis, véleményformáló vagy itt, emiatt nagyon nem mindegy, hogy hogyan nyilvánulsz meg bizonyos kérdésekben. Plecsniket osztogatni, a tápkábeleket "hangreszelésnek" nevezni, a fórumlakók között nyilván max. egy mosolyt csal elő, de a csak balhézni idejáró trollok nyílt biztatásnak vették. Igen, ruppótlan, tapasztalattal és tanulási képességgel nem rendelkező senkiknek tartom őket, pláne, miután modi kellett, h leállítsa őket "családozásért". A propos de személyes példamutatás.

Ami a kábeles témában és a VF-ben közös, az az, h egy füllel hallható jelenségre próbálunk utólag egyrészt ellenideológiát gyártani (hogy nem is működhet, pedig PÉLDÁUL az Entreq is gyárt ilyet, és akik megvették, azoknál működik), másrészt jelenlegi tudományos ismereteink alapján (amik láthatóan elégtelenek) képleteket keresni vagy méréseket végezni a témában. Egyelőre értelmetlen próbálkozás, nem kell pangni ebben a tehetetlenségben, vagy hallatszik a dolog, vagy nem. Talán pár év múlva sikerül vmit a kábeleknél, VF-nél is kimérni, és akkor talán bizonyos szinten magyarázat születik a miértekre, de addig, érzelemvezérelt és érzelemhajhász hobbinkban inkább hagyjuk (vagy ne hagyjuk) hatni magunkra a tapasztaltakat.

Egy szakítás után is lehet feszegetni a miérteket, de inkább felesleges, nincs SI-s skála mindenre, pláne érzelmekre, a hang arányaira, személyes elvárásokra, hangulatokra.

Reklámszünet vége, jöhet a köv. rész, de jobb lenne Lucia Juana Maria Fernanda és Juan Alberto Luis Carlos civódásain túl értelmes ügyekben együttműködni és egymás tapasztalatait gazdagítani, csökkentendő a trollhatást, tudásbázis is lehetnénk, ennek pl. sok értelme lenne.

Peace & Love 

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Az én hálózatomban az Alces vágott felül, a zavarokat eltüntette (hűtő esetenkénti ki-bekapcsolása nem rángatta a komponenseket a hálózati árammal együtt), de végig érezhető volt, hogy nincs meg a tiszta sávszél felül. Lehet, h más tápkörnyezetben más a hatása, ahogy írtam, én kipróbáltam az ösvényt és jobb megoldásnak bizonyult mind sávszélben, mind felbontásban, mind csendekben. TV-m és mozirendszerem nincs, azokon nem próbáltam.

Ákos,
Alkesz ügyben jelezném, hogy Istvánnak meg Zolinak igazsága vagyon

A rendszer egyéb hibái erősen téves következtetések levonását is eredményezhetik egy eszközre vonatkozóan.
Korábbi diy erősítőm hangját az Alces pl. "belassította", tipikus példa amikor a torzításokat magas-részletezésnek hiszi az ember, aztán amikor eltűnnek...
Akusztika rendbehozása előtt meg Alcesszel valahogy a színpadkép lett kisebb, ami aztán az akusztikai kezelés után nem lett az, sőt, szeparáltabb elrendezésű. És valóban a javulás az alábbiak szerint történt, ahogy azt korábban írtam:

"...a tér jobb, mert a szeparáltság nőtt. De elsősorban a magas hangoknál (fuvola, harmonika, szaxofon, zongora magas tartománya is) nőtt a hang tisztasága (kicsit kisebb mértékben volt ez észlelhető ugyanez a beszédsávban) és a csendek lettek jobbak, ezzel együtt pedig a csendes részeknél a nagyon apró részletek hallhatósága"
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Virtuális föld

Van némi pikantériája, hogy miután többekbe is páros lábbal szálltál bele az elmúlt hetekben, ruppótlan senkiknek nevezve őket, meg még tegnap is kirohanást intéztél egy "ismeretlen" kábelgyártó ellen, most az értelmiségi hozzáállást várod el másoktól. Talán némi személyes példamutatás jól jönne a népnek.

Van bárkinek bátorsága, tudása közzétenni azt, hogy egy RCA dugóba miként lehet számottevő földelő, "lehorgonyzó" potenciált beépíteni? Nem az érdekel, ki mit hall, vagy vél hallani, hanem hogy a jelenségnek mi a műszaki háttere.

Talán úgy hogy a kevesebb az mindig többet ér, valahol biztos .. mint pl én aki kevesebb (0)db biztosítékot (0)db kapcsolót teszek az erőlködőmbe ..Ez a módszer ragályos, kevesebb VF, több haszon ... Cáfoljon valaki!

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11185
Kapcsolat:

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

... asszem, nem is kéne üzemszerűen nyilvánosan megszégyeníteni a fórumozókat, akár tudatlan tévelygőknek tartjátok őket, ahogy jó soxor felmerült amikor általánosságban leköpködtétek őket, akár nem. Értelmiségi hozzáállás, tudod, Mester? Tőled pl. tisztelettel elvárom. 

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Virtuális föld

Nem neked szántam az eisa díjat, hanem a gyártónak
Nem gondolom, hogy bárkire is ráillene a mester jelző, aki kis hazánkban, de akár a nagyvilágban a hifiben alkot, annyira komplex ez a hobbi, hogy elég könnyű beleszaladni a labirintus valamely útvesztőjébe bárkinek is. 

Nos igen, Mester, nemcsak a labirintusok útvesztőire kell figyelni, talán az útvesztők labirintusai még veszélyesebbek. 

Nem bárkinek írtam (nem is írnám bárkinek), hanem Neked, mert szerintem Rád illik. 

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5291

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Nem merült fel, valóban, ott és akkor nem tűnt úgy. Létezik olyan zavarszűrő, amely csak a zavart szűri ki, a zavaron kívüli áramot érintetlenül hagyja? 

Az EISA-díjat köszönöm, nem kérem, nem vagyok hangfal, meg rossz emlékeim vannak az itt osztogatott plecsnikről, meg asszem, nem is kéne üzemszerűen nyilvánosan megszégyeníteni a fórumozókat, akár tudatlan tévelygőknek tartjátok őket, ahogy jó soxor felmerült amikor általánosságban leköpködtétek őket, akár nem.

Értelmiségi hozzáállás, tudod, Mester? Tőled pl. tisztelettel elvárom. 

Nem neked szántam az eisa díjat, hanem a gyártónak
Nem gondolom, hogy bárkire is ráillene a mester jelző, aki kis hazánkban, de akár a nagyvilágban a hifiben alkot, annyira komplex ez a hobbi, hogy elég könnyű beleszaladni a labirintus valamely útvesztőjébe bárkinek is. 

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2385

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: cables »

Nem merült fel, valóban, ott és akkor nem tűnt úgy. Létezik olyan zavarszűrő, amely csak a zavart szűri ki, a zavaron kívüli áramot érintetlenül hagyja?
Szerintem nincs...

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Virtuális föld

Tehát, kedves olvasó, egy hálózati szűrő magas hangszín szabályzóként funkcionál, ezért minimum eisa díjat kellene adni.
Az nem is merült fel leho fültársban, hogy amit hiányt észlelt, az nem releváns információ csökkenés, hanem zavar jelenség megszűnése.
A kognitív disszonancia hamarabb elkapja a hifistát, mint az influenza a tömött trolipótló trolibuszon 

Az EISA-díjat köszönöm, nem kérem, nem vagyok hangfal, meg rossz emlékeim vannak az itt osztogatott plecsnikről, meg asszem, nem is kéne üzemszerűen nyilvánosan megszégyeníteni a fórumozókat, akár tudatlan tévelygőknek tartjátok őket, ahogy jó soxor felmerült amikor általánosságban leköpködtétek őket, akár nem.

Értelmiségi hozzáállás, tudod, Mester? Tőled pl. tisztelettel elvárom. 

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5291

Virtuális föld

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Köszönöm!

Az én hálózatomban az Alces vágott felül, a zavarokat eltüntette (hűtő esetenkénti ki-bekapcsolása nem rángatta a komponenseket a hálózati árammal együtt), de végig érezhető volt, hogy nincs meg a tiszta sávszél felül. Lehet, h más tápkörnyezetben más a hatása, ahogy írtam, én kipróbáltam az ösvényt és jobb megoldásnak bizonyult mind sávszélben, mind felbontásban, mind csendekben. TV-m és mozirendszerem nincs, azokon nem próbáltam. 

Minden a tápkörnyezettől függ. Van, ahol értékes kompromisszum, mert olyan szennyezett a hálózat és akkora a szórás (pl. a ház előtt megy el a troli és alatta a metró), van, ahol nem kell. Nem lehet általános szabályt mondani, mert nincs két egyforma helyzet.

Ugyanez a VF-re. Ki kell próbálni, lehet, h olyan, mint a fokhagyma a vámpírok ellen, vagyis jó lesz tőle a hang. :-)

Tehát, kedves olvasó, egy hálózati szűrő magas hangszín szabályzóként funkcionál, ezért minimum eisa díjat kellene adni.
Az nem is merült fel leho fültársban, hogy amit hiányt észlelt, az nem releváns információ csökkenés, hanem zavar jelenség megszűnése.
A kognitív disszonancia hamarabb elkapja a hifistát, mint az influenza a tömött trolipótló trolibuszon 

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Virtuális föld

ezt találtam, Villanyszerelők lapjában:

Hmmm... :-))) Ösztönös marxista volt biztos a villanyreszelő, nem tudta, tette. :-) Vagy babonás :-))).

Bezzeg, ha a whathifiben jött volna le a kép, akkor most tartanánk a negyedik súlyos fenyegetésnél és a második egyhónapos kitiltásnál :-)))

Ugyanakkor a fekete PVC gyorskötöző használata teljesen koncepciótlan.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Virtuális föld

ezt találtam, Villanyszerelők lapjában:

Lezárt

Vissza: “Hifi”