Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lg 65UJ634V- bontatlan dobozban

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Mindketten hallgassunk szépen keccsára és higgadtan fejezzük be egymás ócsárolását, Köszönöm!
Te is az energiákat inkább a Tvd eladására fordítsd! Köszi

El sem kellett volna kezdened.Gyorsan eljutottál odáig, hogy a tévé lopott...Ha más stílusban nem megy akkor kéretik inkább kerülni a fórumot.Ez itt nem a megboldogult Hificity, a bazdmegelést hagyd meg otthonra ott talán tolerálják!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Hozzászólás Szerző: SzalaiPisti »

Nem az az ember vagyok akinek ha beszólnak nem ragálok!  Most a végén is is pofátlanul megugatsz és elvárod, hogy ne szóljak vissza te csicska?

A tévé pedig legnagyobb bánatodra egy elket, tatárlaki fórumtásrunk volt olyan "felelőtlen", hogy megvette! Te pedig kukázgassál tovább, hátha akad a horgodra valami!!

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -3

Hozzászólás Szerző: hellmuth »

Mindketten hallgassunk szépen keccsára és higgadtan fejezzük be egymás ócsárolását, Köszönöm!
Te is az energiákat inkább a Tvd eladására fordítsd! Köszi

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Pistike te mekkora madár vagy :D
Komolyan mondom ekkorát keresve se talál az ember. Mondom zárjuk le mert ennek semmi értelme, így a tv-d se nagyon lesz eladva!Őszintén kívánom neked, hogy találd meg a vevődet és hogy kicsit nyugodj meg. Lehet neked kéne elszívnod egy cigit, mert látom kicsit felszívtad magad. Ha nem tudsz megnyugodni vegyél be egy Xanax-ot. Részemről béke, kérlek ne reagálj erre már elég volt belőled  

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: keccsa »

Csituljatok már srácok! Nem ér annyit az egész, hogy felforrjon az agyvízetek...! 
Mindenki magának hülye...

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

"Lehet, hogy tényleg lopott, mit ahogy más is írta"

A saját hülyeségedet cáfolod a linkeléssel!! Belinkeled, hogy senki nem állított ilyet, miközben ezen lovagolsz? Tényleg ennyire agyamputált vagy? Tekerj még egyet magadnak és feküdj le....kicsit túltoltad ezt a töténetet! 

Ps: Ki kellett javítani a hozzászólásodat kicsirigó? Már megint rájöttél mekkora baroságot linkeltél be? 

Te ...a végén még tényleg lesz tévéd...adj egy bankszámlaszámot, utalok pártízezret, mert jó bohócom lettél....szórakoztatsz!!

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lopott? Sehol nem látom, hogy más ilyet írt volna! Szívsz valamit ilyenkor esténként, hogy félreolvasod a dolgokat? Ne költs tudatmódosítókra, mert a 250.000-ből hamar 200.000 lesz és szertefoszik a nagyképernyős álmod....

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Jaaj Pistike, Pistike
Lehet te vagy az aki zokon vette az ajánlatomat, de nem én vagyok itt az egyetlen akinek feltűnt, a Tv-d kétes eredete. Lehet, hogy tényleg lopott, mint ahogy más is írta??? Nem kell magadra venni csak viccelek Pittyonka 36_1_11.gif

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A privátüzeneted írásakor annyira azért nem érdekeltek az általad alább elgügyött hiányosságok, meg a biztonságos vásárlás! Annyira nem hogy mit a tyúk a takonyra csaptál volna le 250.000-ért, gondoltad hátha csöves a paraszt aki árulja, meg van szolrulva és olcsón meg lehet tőle venni. Most pedig magyarázkodnod kell, mert belezavarodtál a saját okosodásodba.

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sok sikert Pistike az eladáshoz! Nincs itt gond, fel a fejjel biztos megjön majd rá a vevő! Én befejeztem remélem te is túl tudod magad tenni rajta! Előre is köszönöm. További szép napot Pistike!!

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jujj de hisztis pi**a vagy hellmanó! Te leírhatod, hogy "böfögök", de ha visszaszólnak akkor elkezdesz pityeregni? Viccc amit művelsz!

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Íme a szerkesztés előtt, eredeti változat:

"Látom te is okovagy nagyon De kösz a lehetőséget, én itt kiszálltam az értelmetlen eszmecseréből. Faszjankó"

A Tiéd vagy a haverodé meg itt:

Nem tartozom sem neked,  sem másnak semmilyen részletes információval. Ha a rendelkezésre álló infok alapján nem győz meg az hirdetés akkor nem veszed meg.....ennyi. Hülyegyerek!

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Látom te is okos vagy nagyon De kösz a lehetőséget, én itt kiszálltam az értelmetlen eszmecseréből. Sok sikert az eladáshoz!

Íme a szerkesztés előtt, eredeti változat:

"Látom te is okovagy nagyon De kösz a lehetőséget, én itt kiszálltam az értelmetlen eszmecseréből. Faszjankó"
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Válaszolok neked is még egyszer! Én megbízható forrásból szeretek vásárolni, olyan helyről ahol az eszköz származása nem kétséges, azért sem haragszom meg, ha az esetleg számlával is tudja igazolni az eladó. Azt, hogy neked milyen igényeid vannak az meg a te egyéni problémád... De még egyszer mondom, nem kívánom folytatni az értelmetlen eszmecserét , sok sikert kívánok nektek és a haverodnak az eladáshoz!!! Nem csak bennem keltett kételyeket a hirdetés!

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó

Remélem nem gond ha az ember szereti tudni, hogy milyen forrásból vásárol. De felba*tál most hallod!!!
Ha hirdet az ember valamit, akkor adjon róla normális információt, nem csak épp beböfögök róla valamit. Nem egy 2000Ft-os kazettás magnóról van szó... Leírja hogy huuh épp ma indul a gari... igen furcsának találom, hogy az ember vesz egy tv-t és már rögtön aznap meg is hírdeti, de úgy veszem észre nem csak nekem. Rakja be ba*zd meg a szállítólevelet vagy a számlamásolatot vagy bármi hasznos információt az eszközről, pl hogy hol vásárolta stb...

Még annyi, hogy akár milyen hihetetlen is de a bontatlan doboz fényképe is igen informatív tud lenni. Nekem rohadtul nem mindegy, hogy egy cigány putriban hirdeti valaki vagy egy normális kulturált környezetben. Bocsi, hogy kicsit indulatos vagyok, de nagyon felidegesítettél!

Ne idegeskedj!
A rendszer emailen megküldte a szerkesztés előtti válaszodat, melyet most bemásolok:

"Hol írja, hogy bontatlan a doboz Te nagyon okos??? Olvas már el a hirdetést még egyszer... Remélem nem gond ha az ember szereti tudni, hogy milyen forrásból vásárol. De felba*tál most hallod!!!
Ha hirdet az ember valamit, akkor adjon róla normális információt, nem csak épp befögök valamit. Nem egy 2000Ft-os kazettás magnóról van szó... Leírja hogy huuh épp ma indul a gari... igen furcsának találom, hogy az ember vesz egy tv-t és már rögtön aznap meg is hírdteti, de úgy veszem észre nem csak nekem."

Utána észrevehetted, hogy marhaságot írsz - hiszen a téma címében szerepel, hogy "bontatlan dobozban" -, szerkesztetted a hozzászólásodat, de ez sem sikerült jobban... Nem elsősorban a helyesírási hibákra gondolok, hanem a tartalmára és a stílusára.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nem tartozom sem neked,  sem másnak semmilyen részletes információval. Ha a rendelkezésre álló infok alapján nem győz meg az hirdetés akkor nem veszed meg.....ennyi. 

Ps: böfögni meg te szoktál  hülyegyerek!

Látom te is okos vagy nagyon De kösz a lehetőséget, én itt kiszálltam az értelmetlen eszmecseréből. Sok sikert az eladáshoz!

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nem tartozom sem neked,  sem másnak semmilyen részletes információval. Ha a rendelkezésre álló infok alapján nem győz meg az hirdetés akkor nem veszed meg.....ennyi. 

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Ez most komoly? Milyen fényképre gondolsz a bontatlan dobozról?
Remélem nem gond ha az ember szereti tudni, hogy milyen forrásból vásárol. De felba*tál most hallod!!!
Ha hirdet az ember valamit, akkor adjon róla normális információt, nem csak épp beböfögök róla valamit. Nem egy 2000Ft-os kazettás magnóról van szó... Leírja hogy huuh épp ma indul a gari... igen furcsának találom, hogy az ember vesz egy tv-t és már rögtön aznap meg is hírdeti, de úgy veszem észre nem csak nekem. Rakja be ba*zd meg a szállítólevelet vagy a számlamásolatot vagy bármi hasznos információt az eszközről, pl hogy hol vásárolta stb...

Még annyi, hogy akár milyen hihetetlen is de a bontatlan doboz fényképe is igen informatív tud lenni. Nekem rohadtul nem mindegy, hogy egy cigány putriban hirdeti valaki vagy egy normális kulturált környezetben. Sok kereskedő is próbálja a hirdetését úgy feltüntetni,mint ha magánszemély lenne. Hogy miért probléma ez??? Azért mert nem szeretnék lepukkant, felújított, outletes Tv-t vásárolni, amiben benne van már több ezer üzemóra. Bocsi, hogy kicsit indulatos vagyok, de nagyon felidegesítettél!

Remélem a lényeget sikerült megérteni.

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó

Kedves Pisti!

En a kerdest azert tettem fel, mert azt gondoltam ez masokat is erkelhet mielott valaki megveszi a tv-t. Kep sem lenne rossz, ha mar hirdetsz valamit. Nem rosszbol mondom, de ezek alapveto dolgok ha az ember fia hirdetest ad fel itt az oldalon.

Ez most komoly? Milyen fényképre gondolsz a bontatlan dobozról?

tatárlaki
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 74

Hozzászólás Szerző: tatárlaki »

P.Ü. ment...
Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, 6xIMG STA 2000D, Tulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0

hellmuth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hellmuth kolléga is csak azután tette fel a kérdést, hogy honnan származik, miután a "250.000-ért átveszem" üzenetére nemmel válaszoltam. Felettébb érdekes....
Kedves Pisti!

En a kerdest azert tettem fel, mert azt gondoltam ez masokat is erkelhet mielott valaki megveszi a tv-t. Kep sem lenne rossz, ha mar hirdetsz valamit. Nem rosszbol mondom, de ezek alapveto dolgok ha az ember fia hirdetest ad fel itt az oldalon.

Vikthor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: Vikthor »

Ahogy én látom, senki nem állította, hogy lopta. 
A célzás szerintem arra ment, hogy megveszi, aztán kisebb-nagyobb haszonnal eladja.

és nem teheti meg?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Bizony így van, Pisti nem ebből él, nagyon nem, szóval kár a fórumos rossz tapasztalatok miatt mindig ördögöt kiáltani.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ha gondoljátok szívesen leveszem a hirdetést, mert látom van akit zavar! Csak írjátok meg és már el is tűnik. Tényleg....

Halkan jegyzem meg, hogy egy fillér hasznom sincs rajta, nem az enyém, hanem egy barátomé. Érdemes lenne talán az előző LG vásárlóját megkérdezni, hogy kié volt a készülék, kivel bonyolította le az üzletet. Pont lexarom azokat a gombokat amelyeket egy ilyen tv eladásával lehetne keresni. Többször elmondtam, hogy tudnék fillérekért Monaco-féle "refurbished" tv-ket árulni a fórumon, de nem teszem, mert nem ebből élek és nem is érdekel az ilyen jellegű pénzkereset.

Hellmuth kolléga is csak azután tette fel a kérdést, hogy honnan származik, miután a  "250.000-ért átveszem" üzenetére nemmel válaszoltam. Felettébb érdekes.... 

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”