Az Ökopark Panzio-Campingben csodás a vendéglátás; a Sziklakert étteremből hozzák a vacsorát.
Nagyon jó, mindenkinek ajánlom. És jókat túráztunk.

B***us, nemrég voltunk Tihanyban... De jövőre biztosan megyünk újra.

Legközelebb próbáljátok ki Tihanyban a malac krumpli-t.Vasti írta: ↑2018.07.21., szomb. 09:09Sziasztok!
Pár hete voltunk kirándulni Szigligeten, és mivel jókat írtak róla, a Kikötő Étteremben vacsoráztunk.
Háááát... Csak azért írom le a dolgot, hogy olyan nagyon ne rohanjon senki egy finom vacsoráért :-(
Öten voltunk, mindenki mást rendelt, és hirtelenjében nem is tudom: talán anyu mondta azt, hogy nem volt rossz. Az ételek ízetlenek, és nem jó minőségűek voltak, és ez a nagyobbik baj. Én nem várok semmi extrát, azt is tudom, hogy kint ülni azon a szép helyen megdobja az árat. Nem is sokalltam volna 2600 forintot egy tök egyszerű paradicsomos olaszos tésztaételért csirkemell kockákkal, ha jó lett volna, de a csirkemell az valami nyesedék volt: mindenféle méretű és alakú mócsingok, nagyrészt inakkal, szóval ehetetlen. Én konfitált tarját ettem erdei gombamártással: két húst kaptam, az egyik szétesett, annyira puha volt, a másikat meg alig bírtam leküzdeni, olyan kemény volt. A gombamártás tökéletesen ízetlen volt. A másik három étel nem volt ennyire elrontva, de alig ütötték meg egy rendes menza szintjét :-(
De vacsora után kisétáltunk a móló végére, és a panoráma feledtette velünk a dolgot: na az tényleg szép :-)