Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl L100
Jbl L100
Nem kell törölni semmit, pont hogy köszi a kiegészítést. Az én állványaim fémből vannak, viszonylag magasak és nem ezekhez a dobozokhoz valók igazán.
Közben elnézést a többi hirdetőtől, nem akarom lebegtetni a topicot, még három kép kérésre, aztán eltűnök.
Két közeli (az egyik mélyen egy kis felületi karc látható a membrán alsóbb régiójában) és itt vannak az előlapok is:
Jbl L100
Bár nem engem kérdeztél, de a tulaj majd megerősít v. cáfol, én fa állványt javasolnék. Ahol JBL-t hallottam, legyen az kisebb v. nagyobb model, mindenhol ezen muzsikáltak. Nem éltem hosszabb ideig ilyen nagy JBL-lel, más hasonló - nálunk nem annyira felkapott amerikai - dobozokkal igen. Néhányszor eljutottam Tonya "zenepincéjébe", az ő JBL-e alatt is kipróbáltuk az én fa állványomat, tetszett.
Kicsit off,- a topicgazda kérésére úgy is törlik - itt van 3 kép, az állványok u.azok, 3 hasonló méretű amcsi dobozka, Tonya JBL-e, ill. az én korábbi Altec-em és a jelenlegi dobozom.
- atis
- V.I.P.

- Értékelés: 307
Jbl L100
Milyen állványt kíván?
Jómagam is hezitálok, igaz mostanában nehezebben mozgok, ezért nem ugrottam rá, nem tudom még csak meghallgatni sem a porckorongsérveim beálltak
Illetve, ha ez beválna akkor én lefújnám az L80T GI felújítását, mert kb. itt kötnék ki árban, igaz ahhoz legalább nem kell állvány és a doboz makulátlan lenne, ami esztétikai szempontból nálam nem utolsó dolog. (akkor a 80-as menne a háztól, pedig van hozzá még pluszban egy pár üres kabinet is, csak nem tetszik a színe, a mostani pedig kishibás)
Hangban nem tudom, melyik lenne jobb itthon, sajnos annyira vacakul vagyok, hogy cipekedni nem tudok pedig itthoni meghallgatás pár nap alatt eldönthetné a dolgokat. (persze állványom sincs, azzal is jócskán hangolható gondolom)
Szóval egyenlőre nálam sok a "ha", így csak up-polni tudom ezt a különleges dobozt.
Erős a gyanúm, hogy nem sokáig lesz eladó.
Jbl L100
Szia!
A nem használt keretekről is tudnál felrakni képeket?
Ha azok is megvannak,akár már holnap mennék is értük!
180 ezerért megválnál tőlük?
Üdv,
István
Jbl L100
Régi álmom egy ilyen doboz
A múltjáról mit lehet tudni, volt felújítva? Illetve milyen állapotban vannak a membránok?
Előre is köszi a választ.
Valósítsd meg az álmod, ne várj tovább:) Felújítva nem volt, teljesen eredeti. A mélysugárzókat kellett kivennem, hogy hozzáférjek a kis szintszabályzó potikhoz, mert azok el voltak oxidálódva. Most jók.
Így nézett ki:
Jbl L100
Gyerek nélkül mit kérsz érte?
Hehe, értem én a humort:)
Jbl L100
Régi álmom egy ilyen doboz
A múltjáról mit lehet tudni, volt felújítva? Illetve milyen állapotban vannak a membránok?
Előre is köszi a választ.
What is an Audiophile?
Jbl L100
Gyerek nélkül mit kérsz érte?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Jbl L100
Az előlapok is megvannak, de a keretekben lévő szivacsok már nem az eredetiek. Ha valaki akarja használhatja, én soha nem tettem fel őket. JBL-UREI végfokokkal meghallgatható vagy velük együtt vihető.
Állítólag gyerekkel mindent el lehet adni, szóval hajrá:
Nem az a kérdés, hogy léteznek-e jobb hangdobozok a földkerekségen rajtuk kívül, hanem hogy kellenek-e egyáltalán ezeknél jobbak:)
Bár én a studiókba szánt verziót, azaz 4311-et használok, de valahogy ezzel a kijelentéssel teljesen egyetértek...sok sikert az eladásukhoz:)
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 647
Jbl L100
Nem az a kérdés, hogy léteznek-e jobb hangdobozok a földkerekségen rajtuk kívül, hanem hogy kellenek-e egyáltalán ezeknél jobbak:)
Bár én a studiókba szánt verziót, azaz 4311-et használok, de valahogy ezzel a kijelentéssel teljesen egyetértek...sok sikert az eladásukhoz:)
Linn Majik DS, Philips CD 204, Dual 1219 (Sumiko Blue point no.3 Lo), Musical Fidelity M6x Vinyl, Forté Audio Model 40, Forté Audio Model 4, JBL 4333
Jbl L100
Ha jol tudodm akkor Szegeden!
- Fapuma7210
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Jbl L100
No... egy ujabb JBL-tol valsz meg? Lehet tudni mi lesz az utod?
Helyileg merre vannak?
Jbl L100
Kis töprengés után eladnám ezt a klasszikus párost. Nem az a kérdés, hogy léteznek-e jobb hangdobozok a földkerekségen rajtuk kívül, hanem hogy kellenek-e egyáltalán ezeknél jobbak:)
A hangváltójuk mindössze két darab kondenzátor, ami miatt már önmagában is érdekes a konstrukció. Az áruk 200e ft.