Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

callcap
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 22

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: callcap »

Tisztelt elektrorudi!

Még jó hogy személyeskedés nélkül!!  

Semmi gond.

Acoustic Research Status S 20
Videoton RT 7300 S
Sony TC RX 77
Onkyo CR 70R
Chario Syntar 100
Akai AA 39
Hitachi HT-324/Ortofon OMB5E

Hitachi HT-324-OMB 5E

elektrorudi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 150

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Sziasztok! Csak egy kis tapasztalatot szeretnék megosztani veletek....így még nem jártam!!
Volt egy eladó infra fülhallgatóm amit elakartam adni,ezért gondos eladó lévén mivel rég használtam úgy gondoltam kipóbálom.Az összekötő kábel a forráskészülék és a infradokk között 3,5- 3,5 jack ! Na hogy egyszerű legyen a helyzet úgy gondoltam az erősítőm fejhallgató kimenetére dugom ,igen ám de az 6,3-as. A infra csomagban volt egy 6,3-ról 3,5-re átalakító jack hüvelyadapter ,nosza dugjuk be az erősítőbe oda pedig az infra port 3,5-el csat be! Szuper füllhalgató veszi,rendben.Megnyugodva szétszed ,kihúz helyre rak....
Ekkor jött a meglepetés:Erősítő néma maradt!! Nézek mint a moziban! Nem szól.. mi van??
6,3- as adapter nincs már benne ,erősítő továbbra sem szól...mármin a hangfalak!
Egyszer csak ránézek az adapterre amit ugye kihúztam mert megy a infra fülessel mert tartozék!
A szemem elkerekedett a csúcsa hiányzott..meghűlt bennem a vér!
Egyszerűen benn ragadt ... nem tört semmi ilyesmi!
Van nekem 2 db is de soha nem jártam még így velük csak ezzel a fránya infra tartozékkal!!
Lecke feladva mert ugye erősítő lenémulva ,hangfalak némák maradnak míg ki nem szedem ,szedetem!
Nosza borítás le,előlap le...tudomány megáll!!
Erősítőn belül zárt műanyag házacskában a anyafoglalat benne az apa eleje,na innen sehová ...gondoltam megy szerelőhöz,ha más nem akkor esetleg kiiktatom vele a fejhallgató kimenetet hogy ne zárja le a hangfalakat vagy mit tudom én csak ne kerüljön sokba!!
Erősítő előlap vissza, fedőborítás vissza....szerelőn gondolkodás no majd ...
Ez volt tegnap ma pedig lőn világosság!
Mivel a "csonkot" nem küldtem el -hála ennek hogy nem a vevő járt így- mint én ...eszembe jutott egy pofonegyszerű megoldás.
Irány egy bolt,pillanatragasztó vásárlás,majd otthon alapos lápázgatása az apahüvely belsejébe hogy mi a helyzet!
Előtte is már próbáltam a csonkkal piszkálni de mint tudjuk a kiképzése olyan a bent maradt résznek amit fogva tud tartani az anyahüvely!Semmi helytelen gondolat..
Most jött el a pillanat/ragasztó/ ideje.Kockázatos mert még a végén minden bent marad!
Szép óvatosan ragasztóztam a csonk elejét majd óvatosan ,majd kis időt várva bedugtam és enyhe nyomva hogy összekössön a két rész.. vártam..és vártam.. majd kihúztam mert szerencsére kijött ,nem ragadt bent a csonk...
Csak hogy a cucc sem jött csak a csonk...ááááá!!
Gondolkoztam elsőre nem sikerült ,másodjára esetleg beragad a csonk úgy hogy az se jön ki.... no mi legyen??
BÁTORSÁG!!!!!
Megint óvatos ragasztó felvitel lehetőleg csak ahová kell...nem akartam egy örök 3,5 fejhallgató kimenetet amit aztán szerelő bont ki vagy így vagy úgy!
Egyszóval megint megpróbáltam, kicsit ráhagyva a ragasztóra hogy rögzülhessen redndesen a két rész-persze ezzel kockáztatva az esetleges teljes bent ragadást ha valahová jutott ragasztó.
Szóval amikor már minden,mindegy volt, próbáltam kihúzni...
Hú nehéz ..vajon mi van ?? .....nosza jön ...jön...csak óvatosan..legföljebb megint csak a csonk legalább az nem ragadt be teljesen!!
DE NEM... nicsak ott a csonk végén a jack vége még éppen megfogta és kijöööttt!!
Újra van erősítőm!! 

Bocsánat a monológért,de talán hasznos volt! 70ft-os DIY javítás!

Köszönjük szépen, hogy megosztottad. Erről több szólás, közmondás, is eszembe jut:   (Szigorúan, minden személyeskedés nélkül !!!)
- Gyáva népnek nincs hazája.
- Hülyéknek van szerencséje.
- Ahhoz, hogy 5 találatosod legyen a lottón, kell venned legalább egy szelvényt. 
- Segíts magadon, Isten is megsegít.
- Éhes disznó partot mos... 

callcap
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 22

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: callcap »

Sziasztok! Csak egy kis tapasztalatot szeretnék megosztani veletek....így még nem jártam!!
Volt egy eladó infra fülhallgatóm amit elakartam adni,ezért gondos eladó lévén mivel rég használtam úgy gondoltam kipóbálom.Az összekötő kábel a forráskészülék és a infradokk között 3,5- 3,5 jack ! Na hogy egyszerű legyen a helyzet úgy gondoltam az erősítőm fejhallgató kimenetére dugom ,igen ám de az 6,3-as. A infra csomagban volt egy 6,3-ról 3,5-re átalakító jack hüvelyadapter ,nosza dugjuk be az erősítőbe oda pedig az infra port 3,5-el csat be! Szuper füllhalgató veszi,rendben.Megnyugodva szétszed ,kihúz helyre rak....
Ekkor jött a meglepetés:Erősítő néma maradt!! Nézek mint a moziban! Nem szól.. mi van??
6,3- as adapter nincs már benne ,erősítő továbbra sem szól...mármin a hangfalak!
Egyszer csak ránézek az adapterre amit ugye kihúztam mert megy a infra fülessel mert tartozék!
A szemem elkerekedett a csúcsa hiányzott..meghűlt bennem a vér!
Egyszerűen benn ragadt ... nem tört semmi ilyesmi!
Van nekem 2 db is de soha nem jártam még így velük csak ezzel a fránya infra tartozékkal!!
Lecke feladva mert ugye erősítő lenémulva ,hangfalak némák maradnak míg ki nem szedem ,szedetem!
Nosza borítás le,előlap le...tudomány megáll!!
Erősítőn belül zárt műanyag házacskában a anyafoglalat benne az apa eleje,na innen sehová ...gondoltam megy szerelőhöz,ha más nem akkor esetleg kiiktatom vele a fejhallgató kimenetet hogy ne zárja le a hangfalakat vagy mit tudom én csak ne kerüljön sokba!!
Erősítő előlap vissza, fedőborítás vissza....szerelőn gondolkodás no majd ...
Ez volt tegnap ma pedig lőn világosság!
Mivel a "csonkot" nem küldtem el -hála ennek hogy nem a vevő járt így- mint én ...eszembe jutott egy pofonegyszerű megoldás.
Irány egy bolt,pillanatragasztó vásárlás,majd otthon alapos lápázgatása az apahüvely belsejébe hogy mi a helyzet!
Előtte is már próbáltam a csonkkal piszkálni de mint tudjuk a kiképzése olyan a bent maradt résznek amit fogva tud tartani az anyahüvely!Semmi helytelen gondolat..
Most jött el a pillanat/ragasztó/ ideje.Kockázatos mert még a végén minden bent marad!
Szép óvatosan ragasztóztam a csonk elejét majd óvatosan ,majd kis időt várva bedugtam és enyhe nyomva hogy összekössön a két rész.. vártam..és vártam.. majd kihúztam mert szerencsére kijött ,nem ragadt bent a csonk...
Csak hogy a cucc sem jött csak a csonk...ááááá!!
Gondolkoztam elsőre nem sikerült ,másodjára esetleg beragad a csonk úgy hogy az se jön ki.... no mi legyen??
BÁTORSÁG!!!!!
Megint óvatos ragasztó felvitel lehetőleg csak ahová kell...nem akartam egy örök 3,5 fejhallgató kimenetet amit aztán szerelő bont ki vagy így vagy úgy!
Egyszóval megint megpróbáltam, kicsit ráhagyva a ragasztóra hogy rögzülhessen redndesen a két rész-persze ezzel kockáztatva az esetleges teljes bent ragadást ha valahová jutott ragasztó.
Szóval amikor már minden,mindegy volt, próbáltam kihúzni...
Hú nehéz ..vajon mi van ?? .....nosza jön ...jön...csak óvatosan..legföljebb megint csak a csonk legalább az nem ragadt be teljesen!!
DE NEM... nicsak ott a csonk végén a jack vége még éppen megfogta és kijöööttt!!
Újra van erősítőm!! 

Bocsánat a monológért,de talán hasznos volt! 70ft-os DIY javítás!

Acoustic Research Status S 20
Videoton RT 7300 S
Sony TC RX 77
Onkyo CR 70R
Chario Syntar 100
Akai AA 39
Hitachi HT-324/Ortofon OMB5E

Hitachi HT-324-OMB 5E

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Mindent nem próbàltam még ki az elmúlt években, például ezt sem, és kívàncsi vagyok ki mit mond, kinek mi a tapasztalatata.
Nyugodtan rákötheted.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1152

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: 4you »

Mindent nem próbàltam még ki az elmúlt években, például ezt sem, és kívàncsi vagyok ki mit mond, kinek mi a tapasztalatata.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1222

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Sziasztok, Hárman Kardon avr 255, vagy avr 3000 erősitők re azt írják, hogy 8ohm os dobozzal köthető egybe, 4ohmossal nem is szabad, vagy csak kicsit jobban fog melegedni, vagy inkàbb ne eröltessem?
Én azon csodálkozom, hogy 4.140 hozzászólással a hátad mögött még nem futottál bele ebbe a kérdésbe (és a válaszba) ezen a fórumon.     Pedig kb. kéthavonta valaki felteszi valamelyik topicban.
Nekem HK avr7000 volt, egy ideig 4ohmos hangfallal használtam (az volt itthon), aztán 8 ohmossal. Egyelőre mindegyik él.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1152

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: 4you »

Sziasztok, Hárman Kardon avr 255, vagy avr 3000 erősitők re azt írják, hogy 8ohm os dobozzal köthető egybe, 4ohmossal nem is szabad, vagy csak kicsit jobban fog melegedni, vagy inkàbb ne eröltessem?
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 814

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Attól függ, milyen az ízlésed.

Lehetőleg olyan helyen vedd meg, ahol sokféle hangfallal ki lehet próbálni.

Vidd magaddal hónod alatt a cd- det, és hallgasd meg vele olyan hangfalakkal, amelyeket adott esetben meg tudsz venni.

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

A teljes stereo rendszeremet szeretném lecserélni.
Igazából még nincsenek konkrét berendezések kiszemelve csak puhatolózok. Vagyis látókörbe került egy Musical Fidelity M6i és ezzel kapcsolatban érdeklődnék!
Mivel a komponenseket nem egyszerrre szerzem be, és amennyiben megvásárolok egy ilyen erősítőt mennyire lenne háklis a partnerek tekintetében (már gondolva a jövőre)?
CD-ről tolom a zenét 70%-ban komolyzenét hallgatok illetve Jazz-t, esetleg blues-t. Ami talán eddig szóba jött  Cd játszó terén az a Primare Cd31 volt.Hangsugárzó terén pedig monitorban gondolkodom, de azért már csak a komolyzene és a szimfónikus művek kapcsán is testesebb hangot szeretnék!
Szóval a kérdésem annyi, megvehetek e egy ilyen erősítőt fogok tudni mellé válogatni a komponensekből, mennyire mindenevő? 

Előre is köszönöm a segítséget!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

Zeneati
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 24

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Zeneati »

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

A teljes stereo rendszeremet szeretném lecserélni.
Igazából még nincsenek konkrét berendezések kiszemelve csak puhatolózok. Vagyis látókörbe került egy Musical Fidelity M6i és ezzel kapcsolatban érdeklődnék!
Mivel a komponenseket nem egyszerrre szerzem be, és amennyiben megvásárolok egy ilyen erősítőt mennyire lenne háklis a partnerek tekintetében (már gondolva a jövőre)?
CD-ről tolom a zenét 70%-ban komolyzenét hallgatok illetve Jazz-t, esetleg blues-t. Ami talán eddig szóba jött  Cd játszó terén az a Primare Cd31 volt.Hangsugárzó terén pedig monitorban gondolkodom, de azért már csak a komolyzene és a szimfónikus művek kapcsán is testesebb hangot szeretnék!
Szóval a kérdésem annyi, megvehetek e egy ilyen erősítőt fogok tudni mellé válogatni a komponensekből, mennyire mindenevő? 

Előre is köszönöm a segítséget!

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Igen a C338 nem lenne fejlődés. 
NAD C388-at szeretnék. Láttam hogy a kisebb tesók nyertek díjakat is és ebből a szériából ez viszi a prímet.

(azért ez jobb gondolom mint az sx-n30)

Ez a 20%-ban hasznos, 80%-ban lényegtelen információ...
Bogárültetésben van jelentősége 

kukulec
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kukulec »

NAD C388-at szeretnék. Láttam hogy a kisebb tesók nyertek díjakat is és ebből a szériából ez viszi a prímet.

a díjak nyerése semmit sem jelent. nekem a marantz pm 8005 nagyon nem tetszett, a cxa80 meg pont az ellenkezője. a nad-ot mindenképpen meghallgatnám vásárlás előtt.
Primare I22; Elac FS 147; Pro-Ject Dac Box S2; Vertere Pulse-Xmini

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Igen. Általában az ember eleinte bemegy a malnasba.
Aztán, van aki ott jól érzi magát, van aki meg kijön onnan.

Azért a többség eleinte mégis csak olyanokat vesz amit ledugnak a torkàn!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

Zsan85
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -1
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Zsan85 »

Most kezdem nem érteni. Azt írtad a SX-N30-ról szeretné feljebb lépni, és erősebbet is.
Erre ideírod a NAD C338-at, ami egyrészt konkrétan kisebb teljesítményű, és semmiféle előrelépést nem jelent.

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: ZZZolika »

Ha anyagilag megteheti az ember akkor inkabb 6000€-sat veszi, ha meg nem akkor marad a 600€-os... Ki mennyire gondolja komolyan a befektetest..
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1277

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Ez az üzlet, akinek kell az all in masina olcsoert az is talal maganak valót. Akinek meg van penze kompromisszum mentes all in gepet vennie az is talal maganak. A piac dönt.

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: ZZZolika »

Valószínűleg azért, mert annyi szolgáltatást és elektronikát pakolnak bele, hogy sem minősegben, sem árban nem tudják hozni az elvárt szintet.
Egyébkent vannak most is nagyon jó hangú erősítők, sok tudással, csak győzzük kifizetni az árát.

Ez az üzlet, akinek kell az all in masina olcsoert az is talal maganak valót. Akinek meg van penze kompromisszum mentes all in gepet vennie az is talal maganak. A piac dönt.
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3286
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alto »

Köszönöm!

Esetleg más ötlet?

Amiket írtam olyasmik, vagy azok közül valamelyiket ajánlanád?

Most kezdem nem érteni. Azt írtad a SX-N30-ról szeretné feljebb lépni, és erősebbet is.
Erre ideírod a NAD C338-at, ami egyrészt konkrétan kisebb teljesítményű, és semmiféle előrelépést nem jelent.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Lehet kicsit off...

Csak én érzem ill gondolom azt hogy a ma egyre "divatosabb" sokat tudó sztereó erősítők és a HM erősítők közötti szakadék egyre kissebb ill kevésbé mély?

Valószínűleg azért, mert áttették a hangsúlyt a szolgáltatások mennyiségére a hangminőség rovására.
A régebbiek fillérekért hangban lemossák őket.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9435

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Kicsit leegyszerűsítve... igen.
Valószínűleg azért, mert annyi szolgáltatást és elektronikát pakolnak bele, hogy sem minősegben, sem árban nem tudják hozni az elvárt szintet.
Egyébkent vannak most is nagyon jó hangú erősítők, sok tudással, csak győzzük kifizetni az árát.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Mire gondolsz?
Arra, hogy egy mindent tudó sztereó vas, pomt olyan gyengén szól, mint egy hm erősítő?
Kicsit leegyszerűsítve... igen.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9435

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Lehet kicsit off...
Csak én érzem ill gondolom azt hogy a ma egyre "divatosabb" sokat tudó sztereó erősítők és a HM erősítők közötti szakadék egyre kissebb ill kevésbé mély?
Mire gondolsz?Arra, hogy egy mindent tudó sztereó vas, pomt olyan gyengén szól, mint egy hm erősítő?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Lehet kicsit off...

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Zsan85
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Pl. Advance Acoustic X-i125

Jóval erősebb, és sokkal jobb erősítő, van rajta sub kimenet, beépített bluetooth ugyen nincs, de ezzel kibővítve tudja azt amit szeretnél. Streamer nincs benne, de azt nem írtad hogy kellene.

Köszönöm!

Esetleg más ötlet?

Amiket írtam olyasmik, vagy azok közül valamelyiket ajánlanád?

Zsan85
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Szia!
Én is kicsit hasonló cipőben járok, igaz két rendszerem van.
Az egyik Yamaha RN500-as hálózati erősítővel megy. Mindent tud a Yamaha amit csak szeretnék, szép is, viszont nem szól olyan jól.
Nagyon kényelmes, de hangban nem azt hozza amit szeretnék.
A Bluetooth nekem nem vált be, szerintem nem jó a hangja. Airplay az elvileg tud 16bit 44,1kHz-en vezetéknélkül továbbítani.
Milyen hangsugárzóid vannak és milyen forrásokat kötnél rá? Neked mennyi a keret erre?

Szia!

2db Cabasse Java MT4 limitált Lakk fekete bevonatú hangfalpár hibátlan állapotban.

Type : bass reflex
- 3 voies, 4 HP
- Tweeter : 1 x DOM42
- Médium : 1 x 13MD15M2
- Grave : 2 x 17MD18LB1
- Fréquence de coupure : 850 - 3 200 Hz
- Impédance maxi: 8 ohms- Bande passante : 50 - 22 000 Hz
- Puissance : 110 W
- Sensibilité : 91 dB
- Puissance max. : 770 W
- Accessoires fournis : Pointes, cache et manuel d'utilisation.

- Dimensions (L x H x P) : 25 cm x 110 cm x 36 cm
- Poids : 29 kg

Mélyláda: Cabasse Santorin 21

Type: Caisson de graves
Haut-parleur: 1 x grave 21MT3 21cm ICF
Efficacité: actif
Filtre: réglable 20 - 200 Hz
Réponse en fréquence: 35 - 200 Hz
Phase: réglable 20 - 200 Hz
Puissance nominale: 250 W
Puissance crête: 750 W
Dimensions: 33 x 33 x 36 cm
Poids: 11,5 kg

Ehhez milyen folyamatos erősségű erősítőt kellene választanom?

Van most már két kiszemeltem az egész napos olvasgatás után.
NAD C 368 (80w)
Illetve a nagyobbik tesó: NAD C388 (150w)

Elég nekem a 368 vagy a nagyobbikban kellene gondolkoznom?
Gondolom ami ebben van DAC az is jó lenne nem?

Vagy túl gondolom és a Kis tesó is elég lenne ? NAD C 338 (50w)

Vagy ilyesmi árban van jobb javaslatotok.
Konkrét erősítő meg DAC kombó?

Illetve egy  Yamaha R-N803 amin gondolkoztam, de akit kérdeztem, mindenki inkább a NAD- okat ajánlaná.

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1041

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: BLX »

Miért nem ?
És szerinted mi lenne a jó megoldás!

Elhiszem,hogy sokkal jobban értesz hozzá, mint én de pl. egy Pioneer sx-n30 (ami volt) és egy NAD C 388 között azért van bőven különbség ha jól sejtem.
Vagy nem?

Illetve vannak más alternatívák is gondolom.

Biztos van valami jó megoldás! Abban szeretnék segítséget kérni.

Szia!
Én is kicsit hasonló cipőben járok, igaz két rendszerem van.
Az egyik Yamaha RN500-as hálózati erősítővel megy. Mindent tud a Yamaha amit csak szeretnék, szép is, viszont nem szól olyan jól.
Nagyon kényelmes, de hangban nem azt hozza amit szeretnék.
A Bluetooth nekem nem vált be, szerintem nem jó a hangja. Airplay az elvileg tud 16bit 44,1kHz-en vezetéknélkül továbbítani.
Milyen hangsugárzóid vannak és milyen forrásokat kötnél rá? Neked mennyi a keret erre?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”